AP+ nový vizuál Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

MSI X99A GAMING PRO CARBON

Zobraziť katalóg
MSI X99A GAMING PRO CARBON
Základná doska Intel x99, 4x PCIe x16, 8x DDR4 SDRAM 3466, 10x SATA III, U.2, M.2, USB 3.0, 2x USB 3.1, USB 3.1 Type-C, GLAN, 7.1ch audio, ATX, sc2011-3
Kód:  AA392y5f Produktové číslo:  X99A GAMING PRO CARBON Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

MSI X99A GAMING PRO CARBON

Ultimátna základná doska MSI X99A GAMING PRO CARBON formátu ATX pre najnovšie extrémne procesory Intel Core i7 Extreme do socketu LGA 2011-3. Základom je chipset Intel x99, vyladený pre maximálnu spoľahlivosť aj pri vysokom výkone v režime pretaktovania. Najmodernejšie použité technológie, podpora extrémne rýchlych pamätí DDR4 do frekvencie až 3466 MHz a možnosť zapojenia až 4 grafických kariet do PCI-Express x16 v NVIDIA SLI alebo AMD CROSSFIRE robí túto dosku jedným z najsilnejších základov pre nadupané herné zostavy na trhu.

Hlavné prednosti

  • Poriadna herná sieťová karta Intel
  • Skvelý potenciál na pretaktovanie
  • Súčiastky Military Class 5, titánové cievky
  • Najmodernejšie technológie s podporou pamätí DDR4
  • Chipset Intel x99 pre extrémne procesory Intel i7
  • Dvojica konektorov USB 3.1 (vrátane obojstranného USB-C)
  • Moderné konektory Turbo M.2 + Turbo U.2
  • Maximálna konektivita

Žiarivé farby pre milovníkov tuningu

Špeciálna edícia CARBON poteší všetkých milovníkov tuningu, pretože čierny dizajn s motívom karbónových vlákien sa bude vynímať cez priehľadnú bočnicu. Navyše možno dosku efektívne nasvietiť ľubovoľným odtieňom v RGB rozsahu. Pomocou aplikácie Mystic Light, ktorá je dostupná pre PC, telefóny a tablety, môžete ľahko meniť štýl a farbu podsvietenia kedykoľvek sa vám zachce. Na doske je navyše pripravený 4-pinový header pre 12 V RGB pásky, ktoré perfektne doplnia osvetlenie vašej skrine.

Bohatá konektorová výbava

Nadštandardná konektorová výbava zahŕňa konektory SATA III na pripojenie diskov s podporou diskových polí typu RAID. Obsiahnuté sú aj SATA Express a M.2 porty. Na zadnom paneli sa nachádzajú celkom 4 rýchle porty USB 3.0 a dvojica najnovších USB 3.1 s priepustnosťou až 10 GB/s, čo je 20× viac ako v prípade starších USB 2.0, ktoré tu nájdete dva. Ďalšie USB porty je možné pripojiť pomocou interného rozhrania priamo na doske. Jedinečný zvukový zážitok poskytne 8-kanálová zvuková karta Realtek ALC1150 s technologiou Audio Boost 3 a Nahimic.

Sieťová prevádzka optimalizovaná na hry

Sieťová karta Intel i218 je stvorená na online hranie a poskytuje ten nejlepší výkon s vysokou priepustnosťou. Je optimalizovaná pre majstrovskú úroveň online hrania. Vďaka prepracovanej technológii znižuje zaťaženie procesora a tak jeho výkon oveľa lepšie využijete na hry a vychutnáte si vyššie FPS. Aplikácia MSI Gaming LAN Manager automaticky rozpoznáva aktuálne vyťaženie siete a uprednostňuje hry pred inými aplikáciami. Samozrejmosťou je možnosť nastaviť si presnú šírku pásma pre každú aplikáciu zvlášť.

Herný výkon bez obmedzenia

Základná doska MSI X99A GAMING PRO CARBON je jasným šampiónom v pretaktovaní. Dosky z radov MSI Overclocking podliehajú najvyšším štandardom, počnúc tými najkvalitnejšími súčiastkami Military Class 5 a končiac 24-hodinovým záťažovým testom s vysoko pretaktovaným procesorom. Úplne nový Click BIOS 5 je skvele prispôsobený pre Windows 10 a ponúkne intuitívne ovládanie s veľkou škálou herného nastavenia.

Parametre a špecifikácia

Socket
Intel 2011-3 Hotovo!
Čipset
Intel X99 Hotovo!
Formát základnej dosky
ATX Hotovo!
Základné funkcie
Integrovaná sieťová karta, Integrovaná zvuková karta, PCI Express 3.0, Serial ATA III, UEFI BIOS Hotovo!
Vyhotovenie
DIMM Hotovo!

Socket a čipset

Socket
Intel 2011-3 Hotovo!
Čipset
Intel X99 Hotovo!

Formát a funkcie

Formát základnej dosky
ATX Hotovo!
Základné funkcie
Integrovaná sieťová karta, Integrovaná zvuková karta, PCI Express 3.0, Serial ATA III, UEFI BIOS Hotovo!

Operačná pamäť

Vyhotovenie
DIMM Hotovo!
Typ pamäte
DDR4 Hotovo!
Počet slotov RAM
8 × Hotovo!
Režim zapojenia
Quad-channel Hotovo!
Maximálna frekvencia (OC)
3 466 MHz Hotovo!

Rozhranie

Pokročilé funkcie
HW tlačidlá, AMD CrossFireX, NVIDIA SLI/NVlink, Radič RAID, Stavový displej Hotovo!
Typ zvukovej karty
Realtek ALC1150 Hotovo!
Počet kanálov zvukovej karty
7.1 Hotovo!

Konektory

Externý
Jack, Optical out, PS/2, RJ-45 (LAN), USB 2.0, USB 3.2 Gen 1, USB 3.2 Gen 2, USB-C Hotovo!
Interný
Front Panel Audio konektor, M.2 Socket, SATA Express port, Serial ATA III, TPM header, U.2 port, USB 2.0 header, USB 3.0 (3.1 Gen 1) bracket Hotovo!
PCI Express x16
Hotovo!
PCI Express x1
Hotovo!
USB 2.0
Hotovo!
USB 3.2 Gen 1 (USB 3.0)
Hotovo!
USB 3.1 (3.1 gen2)
Hotovo!
Serial ATA III
10× Hotovo!
Viac parametrov

Taiwanská spoločnosť MSI (Micro-Star International) si vydobyla pevné miesto vo svete IT predovšetkým produkciou základných dosiek pre stolné počítače. Zameriava sa však aj na grafické karty, barebone počítače, notebooky, sieťové produkty, servery a mnohé ďalšie počítačové komponenty. Produkty, ktoré nesú značku MSI, podporujú najmodernejšie technológie a doprajú svojim používateľom potrebný výkon pre všetky typy nasadení. Zvlášť intenzívne sa MSI venuje dnes tak rastúcemu segmentu herných notebookov.

Poznámka:
» Všetky základné dosky ATX

Tento výrobok nie je samostatne funkčným celkom a môže vyžadovať odbornú montáž.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý deň. Je možné osadiť túto dosku procesorom i7 4930k? Ďakujem.

Dobrý den, mám dotaz ohledně této motherboard. Před nedávnem jsem si ji u vás koupil a potřeboval bych vědět, jakou redukci mám použít na PCI, které tato deska na neobsahuje. Potřebuji tam zapojit druhou síťovku. Děkuji, Adam Augustin.

je tam podpora broadwellu?

Diskusia a poradňa k MSI X99A GAMING PRO CARBON
Príslušenstvo pre MSI X99A GAMING PRO CARBON Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si MSI X99A GAMING PRO CARBON. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte MSI X99A GAMING PRO CARBON. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte MSI X99A GAMING PRO CARBON. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: MSI X99A GAMING PRO CARBON.
P-DC1-WEB17
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií