AD homeoffice PET

MSI X99A GODLIKE GAMING CARBON

Zobraziť katalóg
MSI X99A GODLIKE GAMING CARBON
5 1 hodnotení
Základná doska Intel x99, 5x PCIe x16, DDR4 3400+, SATA III, M.2, USB 3.0, USB 3.1 type C, Killer DoubleShot-X3 PRO, WiFi, bluetooth 4.0, Audio Boost 3 PRO, E-ATX, sc2011-3, RGB LED Mystic Light
Kód:  AA392x2c Produktové číslo:  X99A GODLIKE GAMING CARBON

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

MSI X99A GODLIKE GAMING CARBON

Pre všetkých, ktorí chcú zo svojej hernej zostavy vymáčknúť skutočné maximum, je tu ultimátna základná doska X99A od firmy MSI s priezviskom "GODLIKE GAMING", čo značí, že ide o dosku, ktorá je pripravená odviesť skutočné maximum vo všetkých smeroch. Táto špeciálna edícia CARBON poteší všetkých milovníkov tuningu, pretože čierny dizajn s motívom karbónových vlákien sa bude vynímať cez priehlednú bočnicu. Exkluzivitou tejto edície je vylepšený socket Turbo využívajúci 12 fáz a väčší počet pinov ako štandardný socket 2011-3. Táto doska skrátka nerobí žiadne kompromisy a čokoľvek do nej vložíte, pobeží naplno, pričom aj extrémne taktovania nebude najmenší problém.

Kľúčové vlastnosti

  • Vysoko kvalitný čipset Intel x99 Express
  • Podpora i7 procesorov v extrémnych edíciách
  • Edícia CARBON s exkluzívnym dizajnom a motívom karbónových vlákien
  • Vylepšený Turbo socket 2011-3 na lepšie taktovanie a stabilitu
  • 8 slotov DDR4 s frekvenciou až 3400 MHz
  • M.2 prenosový port s rýchlosťou až 32 Gb/s
  • Sieťová karta Killer s funkciou Killer Doubleshot-X3 Pro pre najlepší online zážitok
  • 8 USB 3.1 portov druhej generácie na rýchly prenos dát s funkciou MSI Super Charger
  • Mystic Light na podsvietenie presne podľa vašej nálady s rozsiahlou farebnou paletou a rozličnými efektami
  • Audio Boost 3 Pro na kryštalicky čistý zvuk
  • OC GENIE 4 na automatické pretaktovanie a Easy Button 3 na rýchle používateľské pretaktovanie

Ultimátny základ pre herného titana

Na herné zostavy sú v súčasnosti kladené vysoké nároky a tí, ktorí chcú skutočne len to najlepšie, sa rozhliadajú po čo najkvalitnejších komponentoch. Čipset Intel x99 Express poskytuje práve to - už v základe ide o ultimátnu hernú platformu pre nadšencov a extrémnych hráčov, pričom výrobca MSI si s ňou ešte pohral tak, aby sa dosiahlo absolútne maximum. Okrem podpory i7 procesorov extrémnych edícií totiž disponuje hneď 8 slotmi pre pamäte typu DDR4 s frekvenciou až 3400 MHz pri pretaktovaní a čo sa týka celkovej osaditeľnej kapacity, tá sa zastavila až na neskutočných 128 GB.

Neuveriteľne znie tiež prítomnosť rovno 5 PCI-Express x16 slotov, ktoré disponujú podporou NVIDIA SLI a AMD CrossFire v tzv. 4-way, čo znamená, že môžete pospájať až 4 grafické karty a urobiť svoje herné monštrum ešte o kúsok výkonnejším. Navyše sa nebudete musieť báť toho, že pri vymieňaní kariet vylomíte časť slotu - vďaka MSI Steel Armor nielen, že nehrozí riziko poškodenia slotu, ale predovšetkým sa zbavíte aj nežiadúceho elektromagnetického rušenia, čím dosiahnete lepší výsledok pri pretaktovaní a zbavíte sa nežiadúceho šklbania obrazu.

Pre vaše dátové úložisko je následne pripravených až 10 SATA III portov, z ktorých dva sú rezervované na rozhranie SATA Express. Okrem týchto moderných rozhraní však MSI predstavuje aj Turbo M.2, čo je rozhranie, ktoré je až 5 krát rýchlejšie, než bežné SATA III a dosahuje rýchlosť až bleskových 32 Gb/s.

Hranie online bez akéhokoľvek zašklbnutia

Herná dosky od MSI sú známe svojimi kvalitnými sieťovými kartami a ani MSI X99A GODLIKE GAMING samozrejme nie je výnimkou. Karta Killer E2400 je tak postavená na maximálny možný výkon na hranie online hier a nerušené intenzívne streamovanie.

Funkcia Killer Doubleshot-X3 Pro následne umožňuje ethernetovému portu a WiFi adaptéru pracovať spoločne, pričom integrovaný aplikačný sieťový manažér rozhoduje, aká aplikácia má prednosť v rámci organizácie sieťového toku. Ak ste teda nadšenými hráčmi napríklad MOBA hier, či rýchlych FPS, nie je žiadny problém. S inteligentným Killer systémom si môžete byť istí, že vaše hranie bude vždy plne optimalizované pre vaše potreby a teda možnosť lagu bude minimalizovaná. Maximálna teoretická rýchlosť, ktorú je následne tento systém schopný obstarať, je až závratných 2,867 Gbps, čoho v reálnych podmienkach dosiahnete zatiaľ len skutočne ťažko.

Kryštalicky čistý zvuk

Aby vaše hranie nielen skvele odsýpalo, ale aj perfektne znelo, toto ultimátne herné zariadenie disponuje aj funkciou Audio Boost 3 Pro, ktoré v sebe združuje prémiovú kvalitu použitých súčiastok zvukovej karty, aj vysoko výkonného softvéru, ktorý bol dizajnovaný spoločne s renomovanou spoločnosťou Nahimic Sound Technology . Vďaka tomu si budete môcť vychutnať kryštalicky čistý HD zvuk v až 8 kanálovom zapojení, či v slúchadlách s vysokou impedanciou.

S funkciou USB Audio Power tiež odpadá starosť ohľadom stabilného napájania vašich zariadení z USB portu. MSI USB Audio Power sa totiž postará o to, že bude vždy dodávané stabilné napätie 5V, vďaka čomu si budete opäť môcť užiť perfektné zvukové reprodukcie bez akejkoľvek možnosti rušenia, či nedostatku napätia.

Netušené možnosti pretaktovania

Keďže ide o to najlepšie, MSI zapracovalo aj na svojom systéme rýchleho pretaktovania a prináša funkciu Easy Button už 3. generácie. Vďaka tomu je možné jednoducho stlačením dedikovaného tlačidla na základnej doske nastaviť požadovanú mieru pretaktovania a softvérovými tlačidlami ho ďalej "ladiť". Vďaka tomu, že sú plne podsvietené, nebude problém s obsluhou ani napríklad pri zlom osvetlení temnejšej miestnosti v priebehu LAN párty. To však nie je všetko, na rýchlu kontrolu stavu pretaktovania je k dispozícii aj špeciálny LED displej, na ktorom ihneď uvidíte na diagnostiku dôležité dáta, vrátane súčasnej teploty procesora.

Samozrejmosťou je tiež prítomnosť tzv. V-Check bodov, ktoré podporujú použitie až 3 multimetrov naraz, aby ste svoje pretaktovanie mali pod kontrolou ešte viac. Ak sa aj napriek tomu niečo nepodarí, máte k dispozícii na zadnej strane dosky pohodlne dostupné tlačidlo na vymazanie CMOS pamäti, takže nie je potreba neustále otvárať skriňu. Ušetríte tak čas aj vaše nervy. Na automatické pretaktovanie je následne k dispozícii technológia OC GENIE 4, s ktorej pomocou možno bez akejkoľvek námahy dosiahnuť až 20 % nárastu výkonu CPU a operačnej pamäte.

Parametre a špecifikácia

Socket
Intel 2011-3 Hotovo!
Čipset
Intel X99 Express Hotovo!
Formát základnej dosky
eATX (Extended ATX) Hotovo!
Základné funkcie
Integrovaná sieťová karta, Integrovaná zvuková karta, PCI Express 3.0, Serial ATA III, UEFI BIOS, WiFi Hotovo!
Vyhotovenie
DIMM Hotovo!

Socket a čipset

Socket
Intel 2011-3 Hotovo!
Čipset
Intel X99 Express Hotovo!

Formát a funkcie

Formát základnej dosky
eATX (Extended ATX) Hotovo!
Základné funkcie
Integrovaná sieťová karta, Integrovaná zvuková karta, PCI Express 3.0, Serial ATA III, UEFI BIOS, WiFi Hotovo!

Operačná pamäť

Vyhotovenie
DIMM Hotovo!
Typ pamäte
DDR4 Hotovo!
Počet slotov RAM
8 × Hotovo!
Režim zapojenia
Quad-channel Hotovo!
Maximálna frekvencia (OC)
3 400 MHz Hotovo!

Rozhranie

Pokročilé funkcie
HW tlačidlá, AMD CrossFireX, NVIDIA SLI/NVlink, Radič RAID, DUAL BIOS, Stavový displej, Chladiče mosfetov, AMD Dual Graphics Hotovo!
Typ zvukovej karty
Realtek ALC1150 Hotovo!
Počet kanálov zvukovej karty
7.1 Hotovo!

Konektory

Externý
Jack, Optical out, PS/2, RJ-45 (LAN), USB 2.0, USB 3.2 Gen 1, USB-C, Wifi konektor Hotovo!
Interný
Front Panel Audio konektor, M.2 Socket, SATA Express port, Serial ATA III, TPM header, USB 2.0 header Hotovo!
PCI Express x16
Hotovo!
USB 2.0
Hotovo!
USB 3.1 (3.1 gen2)
Hotovo!
Serial ATA III
10× Hotovo!
Viac parametrov

Taiwanská spoločnosť MSI (Micro-Star International) si vydobyla pevné miesto vo svete IT predovšetkým produkciou základných dosiek pre stolné počítače. Zameriava sa však aj na grafické karty, barebone počítače, notebooky, sieťové produkty, servery a mnohé ďalšie počítačové komponenty. Produkty, ktoré nesú značku MSI, podporujú najmodernejšie technológie a doprajú svojim používateľom potrebný výkon pre všetky typy nasadení. Zvlášť intenzívne sa MSI venuje dnes tak rastúcemu segmentu herných notebookov.

Poznámka:
» Všetky základné dosky extended ATX

Tento výrobok nie je samostatne funkčným celkom a môže vyžadovať odbornú montáž.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, máte aretační šroubek na uchycení SSD M.2 k MB?

Pro DDR4 paměti u této desky není uvedena hodnota napájení (volty) je to 1.2V, nebo 1.35V?

Dobrý den kolik se dodává sata kabelů

Dobrý den šel by tehle procesor na tuhlu základní desku https://www.alza.cz/intel-core-i7-7700k-d4624245.htm?catid=18858043

Dá sa nanu dať aj procesor čo je na socket 1151???

Diskusia a poradňa k MSI X99A GODLIKE GAMING CARBON
Príslušenstvo pre MSI X99A GODLIKE GAMING CARBON Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si MSI X99A GODLIKE GAMING CARBON. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte MSI X99A GODLIKE GAMING CARBON. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte MSI X99A GODLIKE GAMING CARBON. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: MSI X99A GODLIKE GAMING CARBON.
P-DC1-WEB16
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií