Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

MSI X99A XPOWER GAMING TITANIUM

Zobraziť katalóg
MSI X99A XPOWER GAMING TITANIUM
5 1 hodnotení
Základná doska Intel X99, 5x PCIe x16, DDR4 3466, SATA III, M.2, USB 3.0, USB 3.1, Intel GLAN, WiFi AC, bluetooth 4.2, 8ch audio Boost 3 Nahimic, E-ATX, sc2011-3
Kód:  AA392y9a Produktové číslo:  X99A XPOWER GAMING TITANIUM Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

MSI X99A XPOWER GAMING TITANIUM

Ultimátna základná doska MSI X99A XPOWER GAMING TITANIUM formátu E-ATX so socketom LGA 2011-3 s podporou najnovších procesorov Intel Core i7 Extreme. Základom je chipset Intel x99, vyladený pre maximálnu spoľahlivosť aj pri vysokom výkone v režime pretaktovania. Najmodernejšie použité technológie, podpora extrémne rýchlych pamätí DDR4 do frekvencie až 3 466 MHz a možnosť zapojenia až 4 grafických kariet do PCI-Express x16 v NVIDIA SLI alebo AMD CROSSFIRE robí túto dosku jedným z najsilnejších základov pre nadupané herné zostavy na trhu.

Kľúčové vlastnosti

  • Súčiastky Military Class 5
  • Podpora procesorov Intel Core i7 Extreme
  • Sloty pre DDR4 SDRAM pamäte až o takte 3 466 MHz
  • Možnosť osadenia až 4 grafickými kartami
  • M.2 rozhranie pre ultrarýchle SSD disky
  • Obojstranný USB-C konektor
  • Zabudovaná WiFi aj bluetooth
  • Grafický UEFI BIOS s podporou myši

Bohatá konektorová výbava

Nadštandardná konektorová výbava zahŕňa konektory SATA 3 na pripojenie diskov s podporou diskových polí typu RAID. Obsiahnuté sú aj SATA Express a M.2 porty. Na zadnom panely sa nachádza celkom 6 rýchlych portov USB 3.0 a dvojica najnovších portov USB 3.1 s priepustnosťou až 10 Gb/s, z toho je jeden obojstranný USB-C port. Na pripojenie periférií na doske nájdete trojicu USB 2.0 portov. Ďalšie USB porty je možné pripojiť pomocou interného rozhrania priamo na doske. Na pripojenie k internetu či lokálnej sieti poslúži gigabitová LAN. Ak túžite po bezdrôtovom pripojení, potom je k dispozícii zabudovaná WiFi. Nechýba ani bluetooth, ktoré umožní s počítačom spárovať napríklad herné slúchadlá, bezdrôtový set klávesnica s myšou a ďalšie bezdrôtové zariadenia. Jedinečný zvukový zážitok zaistí 8-kanálová zvuková karta Realtek.

Herný výkon bez obmedzenia

Základná doska MSI X99A XPOWER GAMING TITANIUM je jasným šampiónom v pretaktovaní. Dosky z radov MSI Overclocking podliehajú najvyšším štandardom, počnúc tými najkvalitnejšími súčiastkami Military Class 5 a končiac 24-hodinovým záťažovým testom s vysoko pretaktovaným procesorom. Dlhá životnosť aj pri extrémnom výkone je zaistená úplne odlišným spôsobom návrhu obvodov na doske, kde sú oddelené napájacie obvody od obvodov na prenos signálu. Špeciálne obvody vedú aj k tlačidlám, ktorými možno jemnými krokmi upravovať pretaktovanie celého systému. Vhod príde aj grafický UEFI BIOS s plnou podporou ovládania myšou.

Chladná za každej situácie

Pri návrhu nezabudli vývojári ani na chladenie dôležitých súčiastok napríklad aj pomocou vodného chladiaceho systému, pre ktorý je doska pripravená. Špeciálna doska OC Backplate umožňuje montáž špeciálnej veže LN2 pre možnosti extrémneho chladenia napr. tekutým dusíkom. Pevný montážny systém DELID DIE GUARD uľahčí montáž CPU a pritom z neho získať každý MHz, ktorý ide, pri maximálne nízkej prevádzkovej teplote.

Parametre a špecifikácia

Socket
Intel 2011-3 Hotovo!
Čipset
Intel X99 Hotovo!
Formát základnej dosky
eATX (Extended ATX) Hotovo!
Základné funkcie
Integrovaná sieťová karta, Integrovaná zvuková karta, PCI Express 3.0, Serial ATA III, UEFI BIOS, WiFi Hotovo!
Vyhotovenie
DIMM Hotovo!

Socket a čipset

Socket
Intel 2011-3 Hotovo!
Čipset
Intel X99 Hotovo!

Formát a funkcie

Formát základnej dosky
eATX (Extended ATX) Hotovo!
Základné funkcie
Integrovaná sieťová karta, Integrovaná zvuková karta, PCI Express 3.0, Serial ATA III, UEFI BIOS, WiFi Hotovo!

Operačná pamäť

Vyhotovenie
DIMM Hotovo!
Typ pamäte
DDR4 Hotovo!
Počet slotov RAM
8 × Hotovo!
Režim zapojenia
Quad-channel Hotovo!
Maximálna frekvencia (OC)
3 466 MHz Hotovo!

Rozhranie

Pokročilé funkcie
HW tlačidlá, AMD CrossFireX, NVIDIA SLI/NVlink, Radič RAID, DUAL BIOS, Chladiče mosfetov Hotovo!
Počet kanálov zvukovej karty
7.1 Hotovo!

Konektory

Externý
Jack, Optical out, PS/2, RJ-45 (LAN), USB 2.0, USB 3.2 Gen 1, USB 3.2 Gen 2, USB-C, Wifi konektor Hotovo!
Interný
Front Panel Audio konektor, M.2 Socket, SATA Express port, Serial ATA III, TPM header, USB 2.0 header, USB 3.0 (3.1 Gen 1) bracket Hotovo!
PCI Express x16
Hotovo!
PCI Express x1
Hotovo!
USB 2.0
Hotovo!
USB 3.2 Gen 1 (USB 3.0)
11× Hotovo!
USB 3.1 (3.1 gen2)
Hotovo!
Serial ATA III
10× Hotovo!
Viac parametrov

Taiwanská spoločnosť MSI (Micro-Star International) si vydobyla pevné miesto vo svete IT predovšetkým produkciou základných dosiek pre stolné počítače. Zameriava sa však aj na grafické karty, barebone počítače, notebooky, sieťové produkty, servery a mnohé ďalšie počítačové komponenty. Produkty, ktoré nesú značku MSI, podporujú najmodernejšie technológie a doprajú svojim používateľom potrebný výkon pre všetky typy nasadení. Zvlášť intenzívne sa MSI venuje dnes tak rastúcemu segmentu herných notebookov.

Poznámka:
» Všetky základné dosky extended ATX

Tento výrobok nie je samostatne funkčným celkom a môže vyžadovať odbornú montáž.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den jaký procesor byste mi poradili na tuhle desku.

Diskusia a poradňa k MSI X99A XPOWER GAMING TITANIUM
Príslušenstvo pre MSI X99A XPOWER GAMING TITANIUM Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si MSI X99A XPOWER GAMING TITANIUM. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte MSI X99A XPOWER GAMING TITANIUM. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte MSI X99A XPOWER GAMING TITANIUM. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: MSI X99A XPOWER GAMING TITANIUM.
P-DC1-WEB09
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií