Ospravedlňujeme sa, ale z technických príčin sa momentálne na našich pobočkách môže vyzdvihnutie objednávky časovo predĺžiť. Na oprave usilovne pracujeme. Ďakujeme za pochopenie.

Rapture Rapture

MSI Z170 GAMING PRO AC

Zobraziť katalóg
MSI Z170 GAMING PRO AC
4,0 4 hodnotení
Základná doska Intel Z170, PCIe x16, DDR4 3600, SATA III, M.2, USB 3.1 Gen1, Intel GLAN, WiFi AC, Bluetooth 4.2, HDMI, DisplayPort, 8ch audio, mini ITX, sc1151
Pridať do zoznamu
Záruka 36 mesiacov Kód:  AA366c1f Produktové číslo:  Z170I GAMING PRO AC

MSI Z170 GAMING PRO AC

MSI Z170 GAMING PRO AC je takmer nový tovar, v perfektnom stave a s plnou zárukou. Pôvodné balenie ale už niekto pred vami otvoril. Prečo? Mohlo ísť o nevhodný darček. Detailné informácie tu.

Skvelé riešenie bez kompromisov pre vašu hernú počítačovú zostavu predstavuje základná doska MSI Z170 GAMING PRO AC s päticou LGA 1151 formáte mini ITX. Už podľa názvu je jasné, že vo výbave tejto základnej dosky nechýba moderné Wi-Fi 802.11ac s podporou tých najrýchlejších dátových prenosov . Na to všetko a oveľa viac sa môžete tešiť s touto štýlovou doskou, ktorá vám umožní prispôsobiť vašu hernú mašinu všetkým vašim požiadavkám.

Ľahké pretaktovanie pre maximum výkonu

Špičková základná doska MSI je navrhnutá tak, aby podporovala 6. generáciu procesorov Intel, ktorým doska poskytuje maximálnu ochranu proti prepätiu. S aplikáciou MSI Gaming, ktorá umožňuje rýchle a jednoduché pretaktovanie základnej dosky i grafickej karty, hravo porazíte svojich protivníkov a stanete sa majstrami všetkých herných zápolení. Na jednoduché pretaktovanie pamäte na hodnoty až 3600 MHz vám dopomôže funkcia Gaming Hotkey. Jednoduchým pretaktovaním ale jej možnosti nekončia. Ponúka tiež jednoduché spustenie vašich obľúbených aplikácií, zložiek, e-mailu a ďalších, jednoduchým stlačením

Už dosť bolo rušenia pamäťových signálov elektromagnetickými signálmi ostatných počítačových komponentov. Prietrž tomu prináša nová technológia DDR4 Boost s izolovanými obvodmi pamäti, takže sa môžete spoľahnúť na optimálny výkon a stabilitu.

Maximálna odolnosť pre vašu zábavu

Najnáročnejšie testovanie tých najdôležitejších komponentov podľa armádnych štandardov zaručuje, že sa vám do rúk dostáva ojedinelý a odolný kus technológie. PCI Express sloty prešli procesom zosilnenia, nemusíte sa preto báť vylomenia ani pri ich osadení tými najťažšími kartami súčasnosti. Aby sa vašim herným myšiam dostalo čo najvyššej rýchlosti, disponuje doska Gaming Device Portom, ktorý prináša oveľa presnejšie a rýchlejšie reakcie. Cez PCI Express hravo pripojíte aj najnovšiu generáciu SSD diskov, ktoré vašim dátam poskytnú priepustnosť až 16 GB/s.

Úplne nový Click BIOS 5

Na vyladenie vašej hernej zostavy je doska obdarená úplne novým Click BIOSom 5. Ten vám poslúži, či už chcete počítač využiť na bežnú prácu, alebo z neho potrebujete vymáčknuť maximálny výkon pre vaše herné víťazstvo. Všetko  ponúka doska v podarenom dizajne, ktorú môžete vďaka LED osvetleniu efektne nasvietiť, takže sa v skrini s priehľadnou bočnicou stane skvelým doplnkom do vašej domácnosti.

Parametre a špecifikácia

Porovnať
Socket
Intel 1151 Hotovo!
Čipset
Intel Z170 Hotovo!
Formát základnej dosky
mITX (Mini ITX) Hotovo!
Základné funkcie
Integrovaná sieťová karta, Integrovaná zvuková karta, PCI Express 3.0, Serial ATA III, UEFI BIOS, WiFi Hotovo!
Vyhotovenie
DIMM Hotovo!

Socket a čipset

Socket
Intel 1151 Hotovo!
Čipset
Intel Z170 Hotovo!

Formát a funkcie

Formát základnej dosky
mITX (Mini ITX) Hotovo!
Základné funkcie
Integrovaná sieťová karta, Integrovaná zvuková karta, PCI Express 3.0, Serial ATA III, UEFI BIOS, WiFi Hotovo!

Operačná pamäť

Vyhotovenie
DIMM Hotovo!
Typ pamäte
DDR4 Hotovo!
Počet slotov RAM
2 × Hotovo!
Režim zapojenia
Dual-channel Hotovo!
Maximálna frekvencia (OC)
3 200 MHz Hotovo!

Rozhranie

Typ zvukovej karty
Realtek ALC1150 Hotovo!
Počet kanálov zvukovej karty
7.1 Hotovo!

Konektory

Externý
DisplayPort, HDMI, RJ-45 (LAN), USB 2.0, USB 3.2 Gen 1 Hotovo!
Interný
SATA Express port, Serial ATA III, TPM header Hotovo!
PCI Express x16
Hotovo!
USB 2.0
Hotovo!
USB 3.2 Gen 1 (USB 3.0)
Hotovo!
Serial ATA III
Hotovo!
Viac parametrov

Taiwanská spoločnosť MSI (Micro-Star International) si vydobyla pevné miesto vo svete IT predovšetkým produkciou základných dosiek pre stolné počítače. Zameriava sa však aj na grafické karty, barebone počítače, notebooky, sieťové produkty, servery a mnohé ďalšie počítačové komponenty. Produkty, ktoré nesú značku MSI, podporujú najmodernejšie technológie a doprajú svojim používateľom potrebný výkon pre všetky typy nasadení. Zvlášť intenzívne sa MSI venuje dnes tak rastúcemu segmentu herných notebookov.

Poznámka:

Tento výrobok nie je samostatne funkčným celkom a môže vyžadovať odbornú montáž.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobry den, chcel by som sa opytat na podporu RAID ci ju tato doska ma, dakujem

kedy bude znova dostupna tato doska? a preco je oznacena za nekvalitny tovar?

rád bych se zeptal, jestli je možné k této základní desce připojit zároveň myš, klávesnici a reproduktor (a všechny zároveň používat). Děkuji moc

můžu se dotázat prosím na rozměry této základní desky???

Príslušenstvo pre MSI Z170 GAMING PRO AC
P-DC1-WEB19
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií