Rapture Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

MSI Z170 TOMAHAWK

Zobraziť katalóg
MSI Z170 TOMAHAWK
4,7 17 hodnotení
Základná doska Intel Z170, 2x PCIe x16, DDR4 SDRAM 3600, SATA III, M.2 WiFi slot, 2x USB 3.1 gen2, GLAN, DVI, HDMI, 8ch audio, ATX, sc1151
Pridať do zoznamu
Záruka 36 mesiacov Kód:  AA392u9h2 Produktové číslo:  Z170A TOMAHAWK Stránky výrobcu

MSI Z170 TOMAHAWK

MSI Z170 TOMAHAWK je takmer nový tovar, v perfektnom stave a s plnou zárukou. Pôvodné balenie ale už niekto pred vami otvoril. Prečo? Mohlo ísť o nevhodný darček. Detailné informácie tu.

Táto základná doska firmy MSI Z170 TOMAHAWK formátu ATX predstavuje základ pre vašu hernú zostavu, na ktorej si budete môcť zahrať aj tie najnovšie herné šlágre. Doska sa chváli kvalitnými hernými súčiastkami aj dravým vzhľadom, ktorý v sebe nezaprie účel, na ktorý bola stvorená.Doska podporuje výkonné procesory Intel šiestej generácie a poskytuje široké možnosti rozšírenia pomocou slotov, USB a grafických portov.

Kľúčové vlastnosti

  • čipset Intel Z170 so socketom 1151 podporuje rad procesorov Intel šiestej generácie
  • najvyššiu úroveň herných detailov si užijete vďaka zapojeniu grafických kariet v režime AMD CrossFire
  • kvalitné súčiastky prešli testovaním podľa armádnych štandardov
  • aplikácia Gaming Hotkey umožní nakonfigurovať klavesy uľahčujúce vašu cestu za víťazstvom
  • doska poskytuje maximálnu ochranu všetkým súčiastkam
  • rozhranie M.2 a U.2 umožní zapojenie ultrarýchlych SSD diskov
  • prenos dát z externých úložísk rýchlosťou až 10 Gb/s je možný s USB 3.1 Gen2

Stvorená pre hráča

Doska je pripravená uspokojiť všetky vaše herné požiadavky. Čipová sada Intel Z170 ponúka päticu Socket 1151, podporujúcu rad procesorov Intel šiestej generácie. Pre operačné pamäte typu DDR4 nájdete na doske 4 DIMM sloty, ktoré možno osadiť pamäťami s maximálnou kapacitou 64 GB a frekvenciou 3600 MHz. Grafickým a rozširujúcim kartám sú tu rezervované 2× PCI-E 3.0 x16, 3× PCI-E 3.0 x1 a 2× PCI, ktoré poskytujú možnosť zapojenia kariet v režime AMD CrossFire, s ktorým si užijete hranie s najvyššou možnou úrovňou detailov. Hranie hier vás maximálne pohltí vďaka technológii Audio Boost. Tá so sebou prináša prvotriednu kvalitu zvuku s krištáľovo čistým zvukom. Pri vašom hraní vám tak neunikne jediné šuchnutie a vy absolútne ovládnete bojové pole.

Maximálna ochrana všetkých komponentov

Na výrobu dosky boli využité kvalitné súčiastky zodpovedajúce štandardu Military Class 4, ktoré boli testované v tých najnáročnejších podmienkach. Vďaka tomu si užijete veľa zábavy pri hraní hier či sledovaní filmov, ale zároveň sa budete môcť spoľahnúť na špičkovú kvalitu, ktorá vás nikdy nezradí. Viacvrstvové PCB a tienenie zaručujú najlepšiu možnú ochranu obvodov. Spolu s tým doska ponúkne aj zníženú absorpciu vlhkosti, ktorá zabraňuje vzniku studených spojov, a samozrejmosťou je aj ochrana I/ O portov pred poškodením statickou elektrinou.

Porazte svojich nepriateľov

Aplikácia Gaming Hotkey prináša možnosť nakonfigurovať herné nastavenia vašej klávesnice tak, aby ste mali všetky potrebné klávesy okamžite po ruke a vy ste mohli ľahko poraziť vašich nepriateľov. Na ich úplné rozdrvenie počas online hrania je doska vybavená hernou sieťovou kartou MSI, ktorej starostlivo vybrané súčiastky umožnia hranie hier bez komplikácií.

Bohatá konektivita

Na pripojenie rýchlych diskov SSD vybavil výrobca základnú dosku moderným rozhraním M.2 s maximálnou rýchlosťou prenosu až 32 Gb za sekundu. S týmito diskami tak dosiahnete niekoľkonásobne rýchlejšie fungovanie operačného systému aj aplikácií na ňom nainštalovaných ako pri štandardnom SATA 3.0 pripojení. Všetky hry, filmy, hudbu či iné súbory skopírujete z externých zariadení prostredníctvom dvoch USB 2.0 a dvojica USB 3.0. Keby vám aj toto prišlo málo, je doska vybavená dvoma rýchlymi portami USB 3.1, s ktorými kopírovanie súborov nebolo nikdy rýchlejšie. Rýchle rozhranie USB 3.1 Gen2 poskytuje vysokú prenosovú rýchlosť až 10 Gb/s.

Parametre a špecifikácia

Porovnať
Socket
Intel 1151 Hotovo!
Čipset
Intel Z170 Hotovo!
Formát základnej dosky
ATX Hotovo!
Základné funkcie
Integrovaná sieťová karta, Integrovaná zvuková karta, PCI Express 3.0, Serial ATA III, UEFI BIOS Hotovo!
Vyhotovenie
DIMM Hotovo!

Socket a čipset

Socket
Intel 1151 Hotovo!
Čipset
Intel Z170 Hotovo!

Formát a funkcie

Formát základnej dosky
ATX Hotovo!
Základné funkcie
Integrovaná sieťová karta, Integrovaná zvuková karta, PCI Express 3.0, Serial ATA III, UEFI BIOS Hotovo!

Operačná pamäť

Vyhotovenie
DIMM Hotovo!
Typ pamäte
DDR4 Hotovo!
Počet slotov RAM
4 × Hotovo!
Režim zapojenia
Dual-channel Hotovo!
Maximálna frekvencia (OC)
3 600 MHz Hotovo!

Rozhranie

Pokročilé funkcie
AMD CrossFireX, Radič RAID Hotovo!
Počet kanálov zvukovej karty
7.1 Hotovo!

Konektory

Externý
DVI, HDMI, Jack, Optical out, PS/2, RJ-45 (LAN), USB 2.0, USB 3.2 Gen 1 Hotovo!
Interný
COM header, Front Panel Audio konektor, M.2 Socket, S/PDIF header, SATA Express port, Serial ATA III, TPM header, USB 2.0 header, USB 3.0 (3.1 Gen 1) bracket Hotovo!
PCI Express x16
Hotovo!
PCI Express x1
Hotovo!
USB 2.0
Hotovo!
USB 3.2 Gen 1 (USB 3.0)
Hotovo!
USB 3.1 (3.1 gen2)
Hotovo!
Serial ATA III
Hotovo!
PCI
Hotovo!
Viac parametrov

Taiwanská spoločnosť MSI (Micro-Star International) si vydobyla pevné miesto vo svete IT predovšetkým produkciou základných dosiek pre stolné počítače. Zameriava sa však aj na grafické karty, barebone počítače, notebooky, sieťové produkty, servery a mnohé ďalšie počítačové komponenty. Produkty, ktoré nesú značku MSI, podporujú najmodernejšie technológie a doprajú svojim používateľom potrebný výkon pre všetky typy nasadení. Zvlášť intenzívne sa MSI venuje dnes tak rastúcemu segmentu herných notebookov.

Poznámka:

Tento výrobok nie je samostatne funkčným celkom a môže vyžadovať odbornú montáž.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den. Můžu u této desky dokoupit 2x16GB Ram nebo podporuje max, 8GB na jeden modul? Předem děkuji za pomoc.

dobrý den, bude mi tato deska podporovat procesor 7-me generace, typ 7400? dekuji

Dobrý den, koupil jsem tuto zakl. desku a jako procesor: intel i5 7600k, Ram: kingston 16 GB, 2666Mhz CL 13 HyperX Savage black, zdroj seasonic SS500ET-T3.Po kompletaci neni žádný výstupní video signál po připojení monitoru na integrovanou graf. kartu ani na asus strix gtx 1060 O6GB, kterou jsem také zakoupil. Je možné, že díky nové 7 generace procesoru, nefunguje správně, protože potřebuje update biosu??? Že deska v dodané tovární verzi, bez potřebného update, nebude tento procesor 7generace podporovat??? - Ostatní zdá se že pracuje v pořádku, ventilátory se pohybují, ani indikační diody (CPU,Dram,VGA) na desce nedetekují problém.

dobrý deň chcel by som sa opýtať či by som na tejto doske mohol mať s SLI z 2 gtx 970

Kolik můžu mít max GB Ram

Dobrý den, kolik je v balení SATA kabelů? předem děkuji za odpověď.

Chcem sa opýtať či je potreba používať ram DDR4 SDRAM alebo stačí DDR4 Predom ďakujem

Dobry den, stale som nedostal odpoved. Medzi recenziami som sa docital, ze doska je "Nekompatibilní s Crucial Ballistix Sport". Na strankach Crucial vsak pisu ze je 100% kompatibilna. Viete mi prosim povedat k tomu nieco viac? Dakujem vopred. Patrik

Zdravím, chystám sa kupovať i7 6700k a gtx 1070(msi) a chcel by so vedieť či mi to táto doska "unesie"

Dobry den , chcel by som sa spytat ci s touto doskou dobre ladi i5 6600k v doskach sa nevaznam preto sa pytam na akych taktoch funguje s procesorom chcem zakupit vodne chladenie od cooler masteru

12
Príslušenstvo pre MSI Z170 TOMAHAWK
P-DC1-WEB08
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií