Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

AP+ nový vizuál Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

MSI Z170A GAMING M3

Zobraziť katalóg
MSI Z170A GAMING M3
4,9 9 hodnotení
Základná doska Intel Z170, 2x PCIe x16, DDR4 3600, 6x SATA III, M.2, USB 3.1, Killer GLAN, DVI, HDMI, 8ch audio boost 3 Nahimic, ATX, sc1151
Pridať do zoznamu
Záruka 12 mesiacov Kód:  AA392u7d Produktové číslo:  Z170A GAMING M3
MSI Z170A GAMING M3 103,48 € Použité

MSI Z170A GAMING M3

MSI Z170A GAMING M3 je plne funkčný a za atraktívnu cenu. Napriek tomu, že produkt už má niečo za sebou, je pripravený na okamžité a plnohodnotné použitie. Poskytujeme záruku v polovičnej výške. Detailné informácie tu.

Spoločne s prvými procesormi 6. generácie Skylake predstavil Intel tiež úplne novú čipovú sadu Z170. A práve tá je mozgom základnej dosky Z170 Gaming M3 od prestížneho výrobcu MSI. Jej vlastnosti a použité komponenty ju pasujú na ideálnu voľbu na zostavenie výkonných počítačov, využiteľných ako na hranie najnovších hier, tak na prácu s náročným multimediálnym obsahom.

Dostaňte zo svojho PC maximum

MSI Z170 Gaming M3 je vybavená socketom LGA 1151 pre najnovšie 14nm procesory Skylake, zároveň nechýba ani proti elektromagnetickému šumu skvele odtienená štvorica slotov pre pamäťové moduly typu DDR4 SDRAM. Tie pracujú na základnej frekvencii 2400 MHz, pri maximálnom zaťažení sa však dostanú až na hranicu 3600 MHz.

Pretaktovanie je všeobecne veľmi jednoduché. Napomáha tomu ako premyslený dizajn celého PCB, tak aj skvele spracovaný Click BIOS 5 a dedikované taktovacie nástroje a ovládače. Táto doska vám skrátka dovolí ísť až na samotnú hranu pretaktovania, pričom myslí aj na bezproblémové obnovenie pôvodného nastavenia, ak sa dostanete za ňu.

Na vlnách žiarivého výkonu

Do dvoch slotov PCI Express 3.0 zapojíte najmodernejšie grafické karty, a to aj v režime CrossFireX. Vychutnáte si tak svoje obľúbené hry do posledného pixelu. Spracovanie samotných slotov je navyše vďaka pevnému rámu a zvýšenému množstvu spájkovaných spojov nesmierne odolné. Nemusíte sa teda obávať, že sa pri prenášaní PC na LAN party poškodia úchyty aj tých najťažších grafických kariet.

Na pripojenie najnovšej generácie SSD skvele poslúžia prítomné porty typu SATA Express, ale tiež v poslednej dobe vyhľadávané rozhranie M.2. Ak by ste napriek tomu potrebovali vyšší dátový tok, využijete technológiu MSI RAMDisk. Tá vyčlení časť operačnej pamäte a vytvorí z nej virtuálny disk, čím dosiahne až 25 × vyššej rýchlosti oproti SSD. Ani externé disky nebudú pozadu, a to vďaka prítomnosti USB 3.1 druhej generácie, ktoré sa pýši až 20 násobným zrýchlením oproti predchádzajúcej verzii.

Vďaka integrovanej zvukovej karte využívajúcej prémiovú technológií NAHIMIC budete mať vždy dokonalý prehľad o dianí v hre, prípadne si užijete skvelý prednes hudby. Nie je náhodou, že komponenty, z ktorých je zostavená, využíva predovšetkým armáda a letecký priemysel.

Optimálne na hranie pre siete

Aby boli vaše herné zážitky čo najplynulejšie, je MSI Z170 Gaming M3 vybavená sieťovou kartou Killer LAN. Vďaka nej budú mať herné aplikácie vždy prednosť pri využívaní sieťovej komunikácie, čo minimalizuje latenciu. Prostredníctvom aplikácie Gaming LAN Manager si ale môžete upraviť prioritizáciu podľa vlastných potrieb. Výhodou tejto sieťovej karty je tiež ochrana proti prepätiu, ktorá ochráni váš počítač pred výbojmi pri búrkach.

Parametre a špecifikácia

Porovnať
Socket
Intel 1151 Hotovo!
Čipset
Intel Z170 Hotovo!
Formát základnej dosky
ATX Hotovo!
Základné funkcie
Integrovaná sieťová karta, Integrovaná zvuková karta, PCI Express 3.0, Serial ATA III, UEFI BIOS Hotovo!
Vyhotovenie
DIMM Hotovo!

Socket a čipset

Socket
Intel 1151 Hotovo!
Čipset
Intel Z170 Hotovo!

Formát a funkcie

Formát základnej dosky
ATX Hotovo!
Základné funkcie
Integrovaná sieťová karta, Integrovaná zvuková karta, PCI Express 3.0, Serial ATA III, UEFI BIOS Hotovo!

Operačná pamäť

Vyhotovenie
DIMM Hotovo!
Typ pamäte
DDR4 Hotovo!
Počet slotov RAM
4 × Hotovo!
Režim zapojenia
Dual-channel Hotovo!
Maximálna frekvencia (OC)
3 600 MHz Hotovo!

Rozhranie

Pokročilé funkcie
HW tlačidlá, AMD CrossFireX, Radič RAID Hotovo!
Počet kanálov zvukovej karty
7.1 Hotovo!

Konektory

Externý
DVI, HDMI, Jack, Optical out, PS/2, RJ-45 (LAN), USB 2.0, USB 3.2 Gen 1 Hotovo!
Interný
COM header, Front Panel Audio konektor, LPT konektor, M.2 Socket, S/PDIF header, SATA Express port, Serial ATA III, TPM header, USB 2.0 header, USB 3.0 (3.1 Gen 1) bracket Hotovo!
PCI Express x16
Hotovo!
PCI Express x1
Hotovo!
USB 2.0
Hotovo!
USB 3.2 Gen 1 (USB 3.0)
Hotovo!
Serial ATA III
Hotovo!
PCI
Hotovo!
Viac parametrov

Taiwanská spoločnosť MSI (Micro-Star International) si vydobyla pevné miesto vo svete IT predovšetkým produkciou základných dosiek pre stolné počítače. Zameriava sa však aj na grafické karty, barebone počítače, notebooky, sieťové produkty, servery a mnohé ďalšie počítačové komponenty. Produkty, ktoré nesú značku MSI, podporujú najmodernejšie technológie a doprajú svojim používateľom potrebný výkon pre všetky typy nasadení. Zvlášť intenzívne sa MSI venuje dnes tak rastúcemu segmentu herných notebookov.

Poznámka:

Tento výrobok nie je samostatne funkčným celkom a môže vyžadovať odbornú montáž.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

dobry den, mam problem se zvukem, ani predni ani zadni panel nefunguje, zkousel jsem ovladace z CD i z webu vyrobce, ve spravci zarizeni pise ze zarizeni funguje spravne, nikde zadny vykricnik nic, os win10 home, skrin evolveo s konektorem hd audio, desku mam doma od soboty

podporuje tato zakladna doska 7generaciu inel core i5 7500

nachazi se na teto desce nekde sroubek na pripevneni ssd m2 disku?

Dobrý den, Měl bych jedu otázku. Jaký si myslíte, že bude nejvhodnější SSD disk (velikost 1T) na tuto základní desku.

Dobrý den, měl bych takovou otazku jestli tato zakladni deska podporuje grafickou kartu MSI RX480 8gb od AMD, jelikož momentalně v biosu na motherboard mi ukazuje že je empty. Děkuji

Dobrý den, vím, že zde už tento dotaz byl víckrat, bohužel nedočetl jsem se přímé odpovědi. Mam tuto desku, cca 3 dny starou. Pojede mi na tom 7700K? Abych nemusel desku vracet a brat z270? Díky:)

Na stranke msi som cital ze doska podporuje iba 6 generaciu a tu sa pise ze podporuje aj 7 generaciu tak chcel by som vediet co je pravda. Dakujem za odpoved

Dobrý den, bude tato základní deska kompatibilní s RAM https://www.alza.cz/kingston-8gb-ddr4-2400mhz-cl15-hyperx-fury-black-series-d4128817.htm procesorem Intel core i5-6400 a grafickou kartou NVIDIA GeForce GT 740? Asi to grafika nebude stíhat ale jestli by to takto šlo a nevím jestli bude potřeba i zdroj. Děkuji

dobrý den ide na zakladnej doske nastavit v programe led podsvietenie ?

dobry den, bude tento procesor brzdit gtx1050ti ?nebo to nema vliv?.. az se nashromazdi penize rad bych chtel dokoupit 1070 vse pojede na i5 7600K, 16gb RAM 2400mgh

123
Príslušenstvo pre MSI Z170A GAMING M3
P-DC1-WEB04
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií