Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Nákupy pod palcom s aplikáciou Alza

MSI Z270 GAMING M5

Zobraziť katalóg
MSI Z270 GAMING M5
1,0 1 hodnotení
Základná doska Intel Z270, 3x PCIe x16, DDR4, 6x SATA III, 2x M.2, U.2, USB 3.1 Gen 1, Intel GLAN, HDMI, DisplayPort, audio, ATX, sc1151
Pridať do zoznamu
Záruka 36 mesiacov Kód:  AA392v4g Produktové číslo:  Z270 GAMING M5 Stránky výrobcu

MSI Z270 GAMING M5

MSI Z270 GAMING M5 je takmer nový tovar, v perfektnom stave a s plnou zárukou. Pôvodné balenie ale už niekto pred vami otvoril. Prečo? Mohlo ísť o nevhodný darček. Detailné informácie tu.

Chcete si postaviť úplne novú hernú zostavu, ktorej srdcom bude procesor Intel najnovšej 7. generácie s priezviskom Kaby Lake? Potom by ste akurát mali spozornieť. Základná doska MSI Z270 GAMING M5 predstavuje základ pre vašu zostavu, ktorá je pripravená pojať tie najnovšie procesory od Intelu. Tešiť sa tiež, okrem toho, môžete na nové herné funkcie a technológie, ktoré uspokoja vaše hráčske vášne. Vďaka svojej vybavenosti sa tak radí medzi špičky vo svojej kategórii. Každá doska navyše prešla zvláštnym 24-hodinovým testovaním známymi hráčmi eSportu kvôli maximálnej spoľahlivosti. 

Kľúčové vlastnosti

  • Špičková základová doska stvorená pre hráčov
  • Pripravená na osadenie najnovšími procesormi Kaby Lake
  • Súčiastky Military Class 5
  • Veľmi rýchle USB 3.1 Gen1 spolu s moderným konektorom USB 3.1 typu C
  • Dvojica slotov Turbo M.2 a jeden slot Turbo U.2
  • Funkcia DDR4 Boost pre zvýšenie výkonu pamäťových modulov
  • Podpora 3-Way AMD CrossFire a 2-Way NVIDIA SLI
  • Výkonná sieťová karta Killer E2500 pre maximálne rýchle sieťové dobrodružstvo
  • Nový Click BIOS 5 pre optimálne vyladenie systému

Kvalitná doska pre Kaby Lake

Táto herná doska je osadená kvalitnými súčiastkami nesúcimi označenie Military Class 5. Patria sem hlavne nové titánové cievky a tmavé kondenzátory, ktoré vynikajú vyššou odolnosťou pri zaťažení a prehrievaniu. Je stvorená a prispôsobená procesorom Intel najnovšej 7. generácie Kaby Lake, ktoré sa osadzujú do novej pätice LGA 1151. Tie spolupracujú s pamäťami typu DDR4, ktorých základná pracovná frekvencia tvorí 2 400 MHz. S funkciou DDR4 Boost sa však táto frekvencia dokáže vyšplhať až na závratných 3 800 MHz. Vychutnajte si tak dodatočné navýšenie výkonu svojej zostavy, či už hráte hry alebo pracujete s obrovským množstvom obrazového materiálu.

Stvorená pre hráča

Pre túto dosku nepredstavuje najmenší problém vytvorenie výkonného grafického systému. To sa vám podarí vďaka trojici PCIe 16× slotov podporujúcich nielen zapojenie v režime 3-Way CrossFire, ale aj 2-Way SLI. Pri hraní všetko úplne podporuje a dopĺňa výkonná sieťová karta Killer E2500, ktorá je optimalizovaná pre majstrovské online a LAN Parbat. S podporou použitej technológie Advanced Stream Detect 2.0 sa automaticky uprednostnia sieťové prenosy herných aplikácií, čo vedie k zníženiu času odozvy a eliminuje tak nepríjemné lagy. K ovládnutiu bojového poľa potrebujete tiež všetko úplne precízne nielen vidieť, ale aj počuť. O krištáľovo čistý zvuk štúdiovej kvality sa postará integrovaná 7.1-kanálová zvuková karta Realtek ALC1220 s technológiou Audio Boost, vďaka ktorej budete počuť aj to najmenšie šuchnutie svojho nepriateľa. 

 

Pripojte všetko a hlavne rýchlo

Po stránke konektivity je doska vybavená naozaj výborne. Pomocou konektorov USB 3.1 Gen1 skopírujete obľúbené hry, filmy či iný obsah v rekordnom čase. Ak je vám to stále málo a chcete lámať tieto rekordy, technológia USB Boost prenos dát cez USB zrýchli až o 20 %. Na palube tejto dosky nechýba ani obojstranný USB konektor budúcnosti, teda USB typu C, ktorý využíva čoraz viac zariadení od smartfónov a tabletov, cez fotoaparáty až po externé disky a mnoho ďalších. Určite oceníte aj rozhranie SATA Express, ktoré ponúka neskutočne vysoké prenosové rýchlosti, nehovoriac o rozhraniach Turbo M.2 a U.2, ktorá ponúkajú až 2× väčšiu priepustnosť (až 32 Gb/s)

 

Parametre a špecifikácia

Porovnať
Socket
Intel 1151 Hotovo!
Čipset
Intel Z270 Hotovo!
Formát základnej dosky
ATX Hotovo!
Základné funkcie
Integrovaná sieťová karta, Integrovaná zvuková karta, PCI Express 3.0, Podpora Intel Optane, Serial ATA III, UEFI BIOS Hotovo!
Vyhotovenie
DIMM Hotovo!

Socket a čipset

Socket
Intel 1151 Hotovo!
Čipset
Intel Z270 Hotovo!

Formát a funkcie

Formát základnej dosky
ATX Hotovo!
Základné funkcie
Integrovaná sieťová karta, Integrovaná zvuková karta, PCI Express 3.0, Podpora Intel Optane, Serial ATA III, UEFI BIOS Hotovo!

Operačná pamäť

Vyhotovenie
DIMM Hotovo!
Typ pamäte
DDR4 Hotovo!
Počet slotov RAM
4 × Hotovo!
Režim zapojenia
Dual-channel Hotovo!
Maximálna frekvencia (OC)
3 800 MHz Hotovo!

Rozhranie

Pokročilé funkcie
AMD CrossFireX, NVIDIA SLI/NVlink, Radič RAID Hotovo!
Typ zvukovej karty
Realtek ALC1220 Hotovo!
Počet kanálov zvukovej karty
7.1 Hotovo!

Konektory

Externý
DisplayPort, HDMI, Jack, Optical out, PS/2, RJ-45 (LAN), USB 2.0, USB 3.2 Gen 2, USB-C Hotovo!
Interný
M.2 Socket, Serial ATA III, TPM header, U.2 port, USB 2.0 header, USB 3.2 Gen 1 header Hotovo!
PCI Express x16
Hotovo!
PCI Express x1
Hotovo!
USB 2.0
Hotovo!
USB 3.2 Gen 1 (USB 3.0)
Hotovo!
USB 3.1 (3.1 gen2)
Hotovo!
Serial ATA III
Hotovo!
Viac parametrov

Taiwanská spoločnosť MSI (Micro-Star International) si vydobyla pevné miesto vo svete IT predovšetkým produkciou základných dosiek pre stolné počítače. Zameriava sa však aj na grafické karty, barebone počítače, notebooky, sieťové produkty, servery a mnohé ďalšie počítačové komponenty. Produkty, ktoré nesú značku MSI, podporujú najmodernejšie technológie a doprajú svojim používateľom potrebný výkon pre všetky typy nasadení. Zvlášť intenzívne sa MSI venuje dnes tak rastúcemu segmentu herných notebookov.

Poznámka:

Tento výrobok nie je samostatne funkčným celkom a môže vyžadovať odbornú montáž.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, chtěl bych se zeptat zda tato základní deska osazená procesorem Intel Core i7-7700K a operační pamětmi Corsair 16GB KIT DDR4 DRAM 3200MHz CL16 Vengeance LED - red LED plně využije rychlost tohoto M.2 SSD disku Samsung 960 EVO 250GB ?? Chtěl bych tento disk pouze použít pro systém Windows 10 bude to v pořádku? Ještě by mě prosím zajímalo kde je na desce druhý M.2 slot uvádí se že deska má dvojici slotů Turbo M.2 na obrázku vidím pouze jeden M.2 slot. Předem Vám děkuji za odpověď.

Podporuje nejnovější typy pamětí DDR4 do kapacity 64 GB ?? Děkuji

Ještě bych se prosím chtěl zeptat zda je možné zakoupit tohle Led osvětlení u vás na alze potřebuji totiž pouze tohle osvětlení PHANTEKS Enthoo Luxe Multicolor LED-Strip - 2m ?

Dobrý den, chtěl bych Vás požádat o radu ohledně této základní desky MSI Z270 GAMING M5. Mám v plánu si v nejbližší době sestavit u Vás pc a využít službu alza individual, ale ještě zatím sám vybírám komponenty. Rozhodl jsem se koupit tuto základní desku a osadit ji procesorem Intel Core i7-7700K a operační pamětmi Corsair 16GB KIT DDR4 DRAM 3200MHz CL16 Vengeance LED - red LED a grafickou kartou ASUS ROG STRIX GAMING GeForce GTX 1070 OC DirectCU III 8GB to vše do midi toweru Phanteks Enthoo Evolv Tempered Satin Black myslím že vše by mělo sedět jak velikostně tak i kompatibilně. A to mě vede k otázce tato skřín využívá RGB LED osvětlení multicolor které jak jsem se dozvěděl musím zakoupit přímo originál od firmi Phanteks viz. odkaz. Odkaz do neznáma A konečně otázka na základní desku bude tohle osvětlení v pořádku fungovat na této základní desce? Protože nikde neuvádíte kolik má deska 3-pin a 4-pin konektorů ? Děkuji.

Dobrý den.poraďte mi:mám tuto desku a nejede mě síťová karta...zkusil jsem snad všechno a nevím čím to může být..ovladače všechno jsem nainstaloval a pořád nic...ví někdo co stím?systém win.8 děkuju za pomoc

Dobrý den bude na této základní desce fungovat i5 6600k?procesor již mam a vybírám desku z rady msi.diky

Dobrý den bude na této základní desce fungovat procesor i 5 7600k

Bude fungovať procesor intel i5 4690k ne tejto doske?

Dobrý den, chtěl bych se zeptat jestli se dá sehnat zadní rámeček na základní desku MSI Z270 GAMING M5 který tam chyběl. Koupil jsem ji včera ve Zlíně v Alze. Děkuji Olda

Dobrý den, chtěl bych se zeptat jestli se dá sehnat zadní rámeček na základní desku MSI Z270 GAMING M5 který tam chyběl. Koupil jsem ji včera ve Zlíně v Alze. Děkuji Olda

12
Príslušenstvo pre MSI Z270 GAMING M5
P-DC1-WEB11
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií