Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

MSI Z370 PC PRO

Zobraziť katalóg
MSI Z370 PC PRO
4,6 5 hodnotení
Základná doska - Intel Z370, 3x PCIe x16, 3x PCIe x1, DDR4 4000+(OC), 6x SATA III, 2x M.2, USB 3.1 Gen 1, USB 3.1 Gen 2, USB-C 3.1 Gen 2, Intel GLAN, DVI, HDMI, audio ALC887, Mystic Light + Sync, ATX, sc1151, Coffee Lake
Pridať do zoznamu
Záruka 12 mesiacov Kód:  AA392v6k Produktové číslo:  Z370 PC PRO Stránky výrobcu

MSI Z370 PC PRO

MSI Z370 PC PRO je plne funkčný a za atraktívnu cenu. Napriek tomu, že produkt už má niečo za sebou, je pripravený na okamžité a plnohodnotné použitie. Poskytujeme záruku v polovičnej výške. Detailné informácie tu.

So základnou doskou MSI Z370 PC PRO si vychutnáte multimediálnu zábavu aj hry v plnej kvalite. Dravý dizajn ide ruka v ruke s plánovaným nasadením dosky predovšetkým do cenovo dostupných herných počítačov. Vďaka použitiu čipovej sady Intel Z370 sa môžete tešiť na nové procesory Intel Coffee Lake, ktorých prínosom je masívny nárast výkonu vďaka prechodu až na šesťjadrové varianty.

Kľúčové vlastnosti základnej dosky MSI Z370 PC PRO

  • Základná doska s čipovou sadou Z370
  • Podpora iba platformy Intel Coffee Lake
  • Kvalitné súčiastky s certifikáciou Military Class 5
  • Mystic Light podsvietenie s rozsiahlou farebnou paletou a rozličnými efektmi
  • Technológia MSI Audio Boost pomáha produkovať kvalitný a vyvážený zvuk
  • Rozhranie M.2 pre SSD disky s prenosovou rýchlosťou až 32 Gb/s  
  • Prenos dát z externých úložísk rýchlosťou až 10 Gb/s cez USB 3.1 Gen2 s konektorom USB-C
  • PCI-E Steel Armor - spevnený slot pre grafickú kartu

Slušný základ pre procesory Intel Coffee Lake

Doska je pripravená uspokojiť všetky vaše požiadavky. Čipová sada Intel Z370 ponúka upravený socket LGA 1151, podporujúci výhradne CPU Intel 8. generácie. Pre operačné pamäte typu DDR4 nájdete na doske 4 DIMM sloty, ktoré je možné osadiť pamäťami s maximálnou kapacitou 64 GB. Tie pracujú na základnej frekvencii 2 667 MHz. Je však podporované aj pretaktovanie až na hranicu 4 000 MHz. To je najmä skvelá správa pre skúsených overlockerov. Práve tí ocenia aj veľmi vydarený dizajnový návrh celého PCB, ktoré je možné navyše efektne nasvietiť ľubovoľným odtieňom v RGB rozsahu.

Maximálna ochrana všetkých komponentov

Na výrobu dosky boli využité kvalitné súčiastky zodpovedajúce štandardu Military Class 5, ktoré boli testované v tých najnáročnejších podmienkach. Spolu s tým doska ponúkne aj zníženú absorpciu vlhkosti, ktorá zabraňuje vzniku studených spojov, a samozrejmosťou je aj štít pre ochranu I/O portov pred poškodením statickou elektrinou.

Bohatá konektivita vrátane USB-C

Na pripojenie rýchlych diskov SSD vybavil výrobca základnú dosku moderným rozhraním M.2, zaisťujúcu vyššiu rýchlosť prenosu dát. S týmito diskami tak dosiahnete niekoľkonásobne rýchlejšie fungovanie operačného systému aj aplikácií na ňom nainštalovaných ako pri štandardnom SATA 3.0 pripojení.

Všetky filmy, hudbu či iné súbory skopírujete z externých zariadení prostredníctvom portov USB 3.1 Gen2, s ktorými kopírovanie súborov nebolo nikdy rýchlejšie. Rýchle rozhranie poskytuje vysokú prenosovú rýchlosť až 10 Gb/s. Vo výbave nechýba ani moderný symetrický USB port typu C.

Parametre a špecifikácia

Porovnať
Socket
Intel 1151 Coffee Lake Hotovo!
Čipset
Intel Z370 Hotovo!
Formát základnej dosky
ATX Hotovo!
Základné funkcie
Integrovaná sieťová karta, Integrovaná zvuková karta, PCI Express 3.0, Podpora Intel Optane, Serial ATA III, UEFI BIOS Hotovo!
Vyhotovenie
DIMM Hotovo!

Socket a čipset

Socket
Intel 1151 Coffee Lake Hotovo!
Čipset
Intel Z370 Hotovo!

Formát a funkcie

Formát základnej dosky
ATX Hotovo!
Základné funkcie
Integrovaná sieťová karta, Integrovaná zvuková karta, PCI Express 3.0, Podpora Intel Optane, Serial ATA III, UEFI BIOS Hotovo!

Operačná pamäť

Vyhotovenie
DIMM Hotovo!
Typ pamäte
DDR4 Hotovo!
Počet slotov RAM
4 × Hotovo!
Režim zapojenia
Dual-channel Hotovo!
Maximálna frekvencia (OC)
4 000 MHz Hotovo!

Rozhranie

Pokročilé funkcie
AMD CrossFireX, Radič RAID, Chladiče mosfetov Hotovo!
Typ zvukovej karty
Realtek ALC887 Hotovo!
Počet kanálov zvukovej karty
7.1 Hotovo!

Konektory

Externý
DVI, HDMI, Jack, PS/2, USB 2.0, USB 3.2 Gen 1, USB 3.2 Gen 2, USB-C, VGA (D-Sub) Hotovo!
Interný
COM header, Front Panel Audio konektor, LPT konektor, M.2 Socket, Serial ATA III, TPM header, USB 2.0 header, USB 3.0 (3.1 Gen 1) bracket Hotovo!
PCI Express x16
Hotovo!
PCI Express x1
Hotovo!
USB 2.0
Hotovo!
USB 3.2 Gen 1 (USB 3.0)
Hotovo!
USB 3.1 (3.1 gen2)
Hotovo!
Serial ATA III
Hotovo!
PCI
Hotovo!
Viac parametrov

Taiwanská spoločnosť MSI (Micro-Star International) si vydobyla pevné miesto vo svete IT predovšetkým produkciou základných dosiek pre stolné počítače. Zameriava sa však aj na grafické karty, barebone počítače, notebooky, sieťové produkty, servery a mnohé ďalšie počítačové komponenty. Produkty, ktoré nesú značku MSI, podporujú najmodernejšie technológie a doprajú svojim používateľom potrebný výkon pre všetky typy nasadení. Zvlášť intenzívne sa MSI venuje dnes tak rastúcemu segmentu herných notebookov.

Poznámka:

Tento výrobok nie je samostatne funkčným celkom a môže vyžadovať odbornú montáž.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý deň. Chcel by som sa opýtať či táto doska podporuje viac pevných diskov. Pretože mám k tejto doske pripojené jeden ssd disk a jeden hdd avšak môžem používať iba jeden disk.

Dobry deň chcem sa opytatťn či sa do tejto dosky danainštalovať procesor so socketom 1151

Dobrý den, fungovala by mi základní deska na zdroji 350W nebo musím koupit lepší?

Zdravím , chcem sa opýtať že či osadím na túto dosku grafickú kartu EVGA GTX 1070 gb GDDR5 keď doska je len GDDR4 som z toho zmetení lebo niekto hovorí ano a niekto nie ďakujem.

Dobrý deň. Aký je rozdiel medzi touto základnou doskou a GIGABYTE AORUS Z370-Gaming K3 a ktorá je lepšia. Lebo ja si myslím že tá druhá je lepšia. Ďakujem.

Dobrý deň, bude výkon tohto procesora https://www.alza.sk/intel-core-i7-8700k-d5117447.htm blokovaný touto doskou? ďakujem

Dobrý den, chtěl jsem se zeptat jaký zdroj k této ZD byste mi doporučili? Předem děkuji za odpověď.

Dobrý den, chtěl jsem se zaptat jaký HDD a SSD byste mi k této ZD desce doporučili. Předem děkuji za odpověď!

jaké ramky jsou kompatibilní s touto deskou ,chtěl bych dual chanel 2666Mhz kit děkuji za radu

Dobry den, prosim Vas co hovorite na tuto zostavu k danej zakladnej doske? MSI Z370 PC PRO Intel Core i5-8600K NZXT Kraken X62 HyperX 16 GB KIT DDR4 2933 MHz CL17 Fury Black Series MSI GTX 1060 6G SSD Samsung 860 EVO 500 GB Hyper 500W 80+ Dakujem.

12
Príslušenstvo pre MSI Z370 PC PRO
P-DC1-WEB17
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií