Ospravedlňujeme sa, ale z technických príčin sa momentálne na našich pobočkách môže vyzdvihnutie objednávky časovo predĺžiť. Na oprave usilovne pracujeme. Ďakujeme za pochopenie.

AD homeoffice AD homeoffice

MULTISED

Zobraziť katalóg
Cena
-
Dostupnosť
Stav tovaru
Hodnotenia od zákazníkov
Filtrovať
Multised

Multised – české kancelárske stoličky s nosnosťou až 200 kg

Česká spoločnosť Multised sa zameriava na výrobu kancelárskych stoličiek, ktoré sú vybavené certifikátom kvality zaručujúcim profesionálne špičkové spracovanie. Vďaka ergonomickému dizajnu prinášajú stoličky pohodlie a chránia vaše zdravie aj pri dlhodobom sedení. Premyslená konštrukcia a kvalitné výrobné materiály záťažových kresiel Multised umožnia ich bezproblémové 24-hodinové využitie a to či už v domácnosti, či vo firemnom prostredí.

Multised Friemd

Univerzálne kancelárske stoličky Multised Friemd

Rad Multised Friemd predstavuje najobľúbenejšie modely kancelárskych kresiel. Nerušivý dizajn a čierne sfarbenie zaručia, že vyzerajú skvele v naozaj akejkoľvek miestnosti, zatiaľ čo rozsiahle možnosti nastaviteľného polohovania všetkých dôležitých častí kresiel zabezpečia pohodlné dlhodobé sedenie. Stolička Multised Friemd s označením BZJ 363, BZJ 383 a BZJ 393 sa napríklad chváli synchrónnou mechanikou, sieťovým operadlom a hlavovou opierkou.

Z kresiel Multised si vyberie každý

Portfólio spoločnosti Multised je skutočne široké. Patria do neho, okrem iného, základné kancelárske kreslá Klasik, stoličky a kreslá radu Komfort, alebo kreslá s označením Forme, či Manager. Skvelou správou je, že nechýbajú ani konferenčné stoličky spolu s drevenými modelmi a špeciálne stoličky Multised Antistatic odstraňujúce nežiaduci elektrostatický náboj.

Kreslo Multised
Záťažové stoličky Multised

Záťažové stoličky Multised so zvýšenou nosnosťou

Záťažové stoličky Multised unesú vďaka dômyselnému dizajnu a kvalitnému spracovaniu z prvotriednych materiálov až 200 kg záťaž, zatiaľ čo nosnosť ostatných typov kresiel sa väčšinou nedostane nad 150 kg. Možnosti nastavenia sú pritom úplne zachované. Ak teda hľadáte pevnú stoličku, ktorá skutočne niečo vydrží, sú záťažové stoličky Multised tou správnou voľbou.

2 položky
5,0
MULTISED FRIEMD BZJ 384
Kancelárska stolička – otočná s hojdacia mechanikou, nosnosť 130 kg, plochý typ sedadla, pevné podrúčky, na kolieskach, plastová konštrukcia, materiál poťahu textil, šírka 62 cm, hmotnosť 13 kg
121,90 €
Na objednávku – termín upresníme
Objednávací kód: MLS001g
4,9 16×
MULTISED BZJ 235B čierny
Piest na stoličku – piest pre stoličky, so zdvihom 13cm, čierny, kvalitný materiál, dĺžka tubusu 235mm, priemer tubusu 48mm, priemer piesta 28mm
Predp. cena
Od  12,90 €
Na objednávku – termín upresníme
Objednávací kód: MLS002b

MULTISED

P-DC1-WEB11
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií