Ospravedlňujeme sa, ale z technických príčin sa momentálne na našich pobočkách môže vyzdvihnutie objednávky časovo predĺžiť. Na oprave usilovne pracujeme. Ďakujeme za pochopenie.

PET Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

MUSE MT-115DAB

Zobraziť katalóg
MUSE MT-115DAB
3,5 2 hodnotení
Gramofón – retro dizajn, drevený, s reproduktormi, s krytom, s displejom, vstavaný predzosilňovač, rýchlosť 33,3, 45 a 78 otáčok za minútu, klasický, náhon remienkom, poloautomatické ovládanie, rovné ramienko, Bluetooth, USB, funkcia digitalizácie vinylov, rádio, MP3 prehrávač, RCA výstup, piezoelektrická (keramická, kryštálová) prenoska, v balení prevodník pre 45 ot./min, hmotnosť 6,5 kg, rozmery 225 × 450 × 312 mm (V׊×H), hnedá farba
Kód:  MUSEe05 Produktové číslo:  MT-115DAB Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

MUSE MT-115DAB

Gramofón MUSE MT-115DAB Bočný pohľad

Chcete sa ponoriť do nostalgie počúvaním klasických platní a prepojiť kvalitný zvuk so špeciálnou atmosférou? Potom oceníte drevený a retro gramofón MUSE. Tento štýlový drevený gramofón vynikne v každom priestore. Výrobca dal prednosť retro gramofónu, ktorý naladí atmosféru nostalgie a spomienok. Gramofón má vo výbave vstavané reproduktory a zosilňovač, s počúvaním je teda možné začať ihneď po zapojení. O pohon tohto modelu sa stará remienok, ktorý sa môže pochváliť antirezonančnou funkciou. Poloautomatický gramofón MUSE disponuje funkciou koncového automatického vypínania. Postačí ho spustiť a na konci platne sa sám vypne.

Zásadné prednosti gramofónu MUSE MT-115DAB

  • Gramofón MUSE oživí vaše staré LP platne
  • Má veľmi pôsobivý retro dizajn
  • Drevo skvele ladí s jeho dizajnom
  • Ide o poloautomat
  • Platne prehráva rýchlosťou 33,3, 45 a 78 otáčok za minútu
  • Gramofón MUSE obsahuje aj reproduktory
  • Je poháňaný remienkom
  • Gramofón má vo výbave vstavaný predzosilňovač
  • O kvalitu zvuku sa stará rovné ramienko
  • Výbavu prehrávača platní tvorí piezoelektrická (keramická, kryštálová) prenoska
  • Prehráva médiá: CD, LP a USB flash disk
  • O počúvanie cez slúchadlá alebo reproduktory sa postará S Bluetooth, S RCA výstupom, S USB a AUX vstup
  • Do balenia patrí prevodník pre 45 ot./min
Gramofón MUSE MT-115DAB Vlastnosti/technológia
Gramofón MUSE MT-115DAB Lifestyle

Obklopte sa nezameniteľným zvukom vinylu

Gramofón MUSE dá vašim platniam možnosť opäť zažiariť. Kvalitnému počúvaniu napomôže vstavaný predzosilňovač, ľahko ho môžete pripojiť k ľubovoľnému zosilňovaču či aktívnym reproduktorom. Gramofón zvláda rýchlosť otáčania 33,3, 45 a 78 otáčok za minútu. Gramofón má rovné ramienko, ktoré riadne drží v drážke. Balenie gramofónu MUSE tvorí prevodník pre 45 ot./min. O reprodukciu audia sa tu stará piezoelektrická (keramická, kryštálová) prenoska. Počítajte s rozmermi gramofónu 225 × 450 × 312 mm (V × Š × H). Prehrávač platní váži 6,5 kg. Pristane mu výborne zvolená hnedá farba.

Gramofón MUSE má viac možností využitia

Ponúkaný moderný gramofón vás ohromí svojimi nadstavbovými funkciami. Možnosti pripojenia gramofónu tvorí aj S Bluetooth, S RCA výstupom, S USB a AUX vstup, tak si svoje vinyly vychutnáte nielen klasickou cestou, ale aj cez slúchadlá či externé reproduktory. Okrem klasických elpéčiek môžete prehrávať aj hudbu z ďalších médií, ako je USB flash disk, CD. Je určený nielen na prehrávanie dosiek, ale vie ich aj digitalizovať. Ak si chcete vypočuť aj niečo iné ako platne, môžete si naladiť vašu obľúbenú rádiovú stanicu pomocou vstavaného rádio tunera. Zaiste oceníte vstavaný prehrávač na MP3 songy. Vo svojej výbave má ochranný kryt, prehľadný displej. Gramofón MUSE prinesie kvalitný zvuk do vašej hudobnej zbierky.

Gramofón MUSE MT-115DAB Obal/škatuľka

Parametre a špecifikácia

Farba

Farba
Hnedá Hotovo!

Rozmery a hmotnosť

Šírka
450 mm Hotovo!
Hĺbka
312 mm Hotovo!
Výška
225 mm Hotovo!
Hmotnosť
6,5 kg Hotovo!
Viac parametrov
Poznámka:
» Všetky retro gramofóny

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobry den, hledam stylovy retro gramofon s funkci vse-v-jednom (gramofon, CD, radio pripadne kazeta) ale mam jeden pozadavek - musi to mit bluetoth pro pripojeni externich bezdratovych repro, ne pro poslech audia z mobilu nebo tabletu. Existuje vubec? Mate neco takoveho v nabidce? Dekuji.

Dobrý den je součástí balení i náhradní jehla? Pokud ne , kde se dá koupit? Děkuji za odpověď.

Diskusia a poradňa k MUSE MT-115DAB
Príslušenstvo pre MUSE MT-115DAB Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si MUSE MT-115DAB.
P-DC1-WEB03
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií