Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

AlzaBoxy Q1 Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

MyPhone Fun 2 biely

Zobraziť katalóg
MyPhone Fun 2 biely
4,4 25 hodnotení
Mobilný telefón 4.5" FWVGA 854x480, procesor Cortex A7 1.3GHz Dual Core, fotoaparát 5 Mpx, 512MB RAM, interná pamäť 4GB, dual SIM, GPS, WiFi, Bluetooth, 3G, MicroSDHC, Android 4.2
Kód:  PP539n3 Produktové číslo:  5900495276810 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

MyPhone Fun 2 biely

Mobilný telefón MyPhone Fun 2 je rýchlym dvojjadrovým zariadením, ktorého prednosti si môže dovoliť naozaj každý. Ponúka skvelý výkon aj výbornú výbavu, a to za prekvapivo nízku cenu. Nespochybniteľnou výhodou je funkcia Dual SIM, vďaka ktorej je možné mať v telefóne aktívne 2 SIM karty súčasne. To oceníte najmä pri cestách do zahraničia, kde si môžete kúpiť lokálnu SIM kartu a mať napr. lacný prístup na internet. Alebo môžete vo vlastnom telefóne používať súkromnú a firemnú SIM kartu. Odlíšenie SIM kariet je praktické, jednoduché a intuitívne. Užívateľ má na výber, ktorú SIM kartu chce využiť na volanie alebo odoslanie SMS.

MyPhone Fun 2 je vybavený modernými bezdrôtovými technológiami, ako je Bluetooth, Wi-Fi a 3G. 3G modem vnútri prístroja dosahuje rýchlosť až 21,4 Mb/s. Telefón teda nesklame ani na cestách. Je vybavený všetkými multimediálnymi funkciami vrátane FM rádia. V balení nájdete tiež 4GB pamäťovú kartu. 5 Mpix kamerou Samsung môžete nahrávať videá v HD rozlíšení (720p). Prednú VGA kameru potom môžete využiť na video hovory.

Telefónu dominuje kvalitný 4,5" displej s vysokým kontrastom a širokými pozorovacími uhlami. Silným srdcom multimediálnej výbavy je nový úsporný dvojjadrový procesor ARM Cortex-A7. Výsledkom použitia energeticky úsporných komponentov spolu s optimalizovaným operačným systémom Android je dlhá výdrž telefónu. Telefón nie je zahltený predinštalovanými aplikáciami. Vybraných bolo iba zopár najzaujímavejších, ako je napr. Waze, ktorá vám pomôže na cestách. Ide totiž o GPS navigáciu s aktuálnymi hláseniami o doprave. Každý užívateľ sa potom môže sám rozhodnúť, aké aplikácie si nainštaluje z portálu Google Play.

Parametre a špecifikácia

Viac parametrov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre MyPhone Fun 2 biely Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si MyPhone Fun 2 bílý. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: MyPhone Fun 2 bílý.
P-DC1-WEB13
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií