Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

CPA Halo X čierny

Zobraziť katalóg
CPA Halo X čierny
4,5 58 hodnotení
Mobilný telefón s farebným dotykovým 3.5" displejom s veľkými znakmi a fotokontaktmi, svietidlo, hlasitý posluch, FM rádio, Bluetooth, microSDHC, nabíjací stojanček
36,92 €
Nakupujte jedným klikom bez nutnosti opakovane vyberať dopravu a platbu Strážiť dostupnosť
Pridať do zoznamu
Záruka 21 mesiacov Kód:  PP539m9 Produktové číslo:  TELMY1010BK Stránky výrobcu

CPA Halo X čierny

CPA Halo X čierny je plne funkčný tovar za atraktívnu cenu s ľahkými následkami po predchádzajúcich dobrodružstvách. Môže mať nejaký ten drobný škrabanec spôsobený bežným používaním. Detailné informácie tu.

MyPhone Halo X

Dotykové a intuitívne ovládanie

Mobilný telefón vhodný pre všetkých užívateľov, ktorí chcú dotykový telefón bez komplikovaného ovládania a zložitého nastavovania. Vyniká svojou jednoduchosťou a ľahkou obsluhou vďaka kompletne odladenému prostrediu, ktoré je plne optimalizované pre dotykové ovládanie.

Pri používaní telefónu už nebudete potrebovať okuliare na čítanie ani návod. Stačí jedna sekunda na to, aby ste sa naučili používať dotykový telefón. Na veľkom displeji sú ľahko čitateľné veľké písmená a veľké ikony.


MyPhone Halo X

Množstvo zaujímavých funkcií

Úplne bezkonkurenčnou funkciou sú Foto kontakty. Od chvíle, kedy ku kontaktu uložíte fotografiu, napr. pomocou vstavaného 2Mpx fotoaparátu, spoznáte veľmi jednoducho, kto volá. Rovnako jednoducho môžete na takýto kontakt zavolať. Vyhľadávanie kontaktov je hračkou.

Nemusíte sa obávať zložitej konfigurácie telefónu po prvom spustení. Nemusíte sa obávať ani vysokých účtov za pripojenie na internet. Bez starostí a pritom štýlovo.


Pripravený pomôcť v ťažkostiach

Praktickou funkciou tohto telefónu je LED svietidlo. Pomôže napr. v ??prípade, keď je potrebné v tme odomknúť dvere. Telefón je vybavený aj multimediálnymi prehrávačmi. Ľahko možno počúvať hudbu, prezerať obrázky alebo sa pozerať na video.

Neoddeliteľnou súčasťou je aj FM rádio so vstavanou anténou, s automatickým aj manuálnym ladením staníc. Na počúvanie nie je nutné mať pripojené slúchadlá, ktoré sú pri iných telefónoch nevyhnutné a kde slúžia ako anténa.

MyPhone Halo X

Zvládne aj 30 dní bez nabíjania

Vďaka použitiu nových technológií, veľkokapacitnej batérie a odladeného SW sme dokázali pohotovostnú dobu telefónu predĺžiť až na 30 dní. Nabíjanie tak prestáva byť každodennou činnosťou. Pre pohodlné nabíjanie telefónu nájdete v balení praktický nabíjací stojan, do ktorého sa telefón jednoducho postaví.

MyPhone Halo X

Parametre a špecifikácia

Porovnať

Konštrukcia a farba

Typ
Dotykový displej Hotovo!
Šírka
62 mm Hotovo!
Hmotnosť
85 g Hotovo!

Fotoaparát

Rozlíšenie hlavného zadného fotoaparátu
2 Mpx Hotovo!
Funkcie fotoaparátu
Prisvetľovacia dióda Hotovo!

Komunikácia a sieť

Typ hlavnej SIM karty
Mini SIM Hotovo!

Konektory a senzory

Konektory
Jack (3,5 mm), USB micro Hotovo!
Viac parametrov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Da se do tohoto telefonu, nejaka jednoducha hra nahrat, prosim? Dekuji

Dobry den, ma telefon wifi a bluetooth? Ma skype? Dekuji

Dobrý den, je možné telefon nabíjet i bez stojánku, kabelem? Nebo se musí stojánek vozit s sebou na dovolenou?

Dobry den, Fotokontakty: da se videt u prichoziho hovoru, kdo vola? Dale předpokládám, že foto kontaktu je vidět v seznamu a po tapnuti se bude dát volat... Děkuji předem za odpověď.

Dobrý den, je v telefonu nahraná nějaká jednoduchá hra? D.D.

Jak je to s navigací? potřebuji pro dědu telefon kde funguje navigace jelikož hodně cestuje

Dobrý den, prosím vás mám takový dotaz. Jedná se o mob. telefon MYPHONE CPA Halo X. Chci se zeptat zda nevíte jaké formáty videa (například: Divix, Xivid, Avi, Mpeg4, Mp4 atd..) při přehrávání videa tento telefon podporuje bez toho aby se musela videa konvertovat do mobilního formátu . Děkuji za vaši odpověď a přeji pěkný zbytek dne. S pozdravem Jan Barbořík

Príslušenstvo pre CPA Halo X čierny
P-DC1-WEB02
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií