PET AP+ plus nový vizuál

Nachtmann Váza 22 cm PETALS

Zobraziť katalóg
Nachtmann Váza 22 cm PETALS
– výška vázy 22cm, v najširšom mieste 17.4cm, s motívom okvetných lístkov ruží, kolekciu Petals navrhol víťaz súťaže Alvaro Uribe, mladý nádejný návrhár, študent Pratt Insitute New York
Kód:  NACHVV222 Produktové číslo:  88335

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Nachtmann Váza 22 cm PETALS Predaj skončil

Nachtmann Váza 22 cm PETALS

Veľmi moderná a dizajnovo brilantne spracovaná krištáľová váza Petals od nemeckej značky Nachtmann zobrazuje motívy okvetných plátkov ruží v kombinácii so zachytením neuveriteľnej pulzujúcej energie mesta New York. Táto 22 cm váza spadá do dizajnovej kolekcie PETALS zameranej práve na toto multikultúrne veľkomesto. Neopozeraný moderný dizajn odráža obrovskú tepajúcu energiu mesta New York, pričom na druhej práve motív lístkov ruže prepožičiava váhe svieži a ľahký prírodný nádych. Táto veľmi efektná váza bude ozdobou každého interiéru. 

Kľúčové vlastnosti krištáľovej vázy Petals

  • Efektná kombinácia motívu okvetných plátkov ruže a zachytenie tepajúcej energie New Yorku
  • Neopozeraný moderný dizajn vázy Petals ozdobí a osvieži každý interiér
  • Krištáľová váza má výšku 22 cm
  • Rozšírená horná časť vázy má priemer 17,4 cm

Víťazný dizajn

Váza spadá do modernej dizajnovej kolekcie PETALS, ktorá bola vybraná v roku 2011 ako víťazný návrh súťaže Nachtmann NEXTGEN, zmerané na veľkomesto New York – mesto s obrovskou energiou, v ktorom sa mieša približne 800 jazykov a rôznych dialektov a ktoré ponúka nesmiernu inšpiráciu. Autorom tejto kolekcie je Alvaro Uribe, mladý nádejný návrhár a študent dizajnovej školy Pratt inštitút.

Výška vázy:
22 cm

Priemer v najširšom mieste:
17,4 cm

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Nachtmann Váza 22 cm PETALS Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Nachtmann Váza 22cm PETALS. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Nachtmann Vase 22cm PETALS. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Nachtmann Vase 22cm PETALS. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Nachtmann PETALS 22 cm-es váza.
P-DC1-WEB14
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií