Ospravedlňujeme sa, ale z technických príčin sa momentálne na našich pobočkách môže vyzdvihnutie objednávky časovo predĺžiť. Na oprave usilovne pracujeme. Ďakujeme za pochopenie.

AD homeoffice AD homeoffice

Nachtmann Váza 24 cm SLICE

Zobraziť katalóg
Nachtmann Váza 24 cm SLICE
Váza – krištáľová váza s výškou 24cm, v najširšom mieste 15cm, váza má tvar špirály tvorenej masívnymi rezmi skla, autorkou kolekcie Slice je Viktoriya Braginsky, mladá americká návrhárka, ktorá bola úspešná v dizajnovej súťaži Nachtmann NEXTGEN usporiadanej v roku 2008 v spolupráci s umeleckou akadémiou Parsons The New School for Design v New Yorku
26,30 €
Nakupujte jedným klikom bez nutnosti opakovane vyberať dopravu a platbu Strážiť dostupnosť
Pridať do zoznamu
Záruka 24 mesiacov Kód:  NACHVA244 Produktové číslo:  81411
Nachtmann Váza 24 cm SLICE 26,30 € Rozbalené

Nachtmann Váza 24 cm SLICE

Nachtmann Váza 24 cm SLICE je takmer nový tovar, v perfektnom stave a s plnou zárukou. Pôvodné balenie ale už niekto pred vami otvoril. Prečo? Mohlo ísť o nevhodný darček. Detailné informácie tu.

Veľmi pôsobivá a moderná krištáľová váza Slice od nemeckej značky Nachtmann si vás okamžite získa pre svoj nadčasový luxusný dizajn. Autorkou tejto vázy, ktorá spadá do rovnomennej kolekcie uvedenej na trh v roku 2009, je nádejná americká dizajnérka Viktoriya Braginsky. Návrhárka sa pre svoju kolekciu nechala inšpirovať okúzľujúcim tepajúcom veľkomestom New York, respektíve jeho ustáleným označením Big Apple čiže veľké jablko. Práve toto spojenie inšpirovalo autorku k modernej kolekcii vychádzajúcej z vrstvenia silných rezov do tvaru špirály. Jedinečný výsledok si ihneď získal uznávaný obdiv a rad fanúšikov. 

Kľúčové vlastnosti pôsobivej krištáľovej vázy Slice

  • Moderná a originálna krištáľová váza inšpirovaná veľkomestom Big Apple, ako sa hovorí New Yorku
  • Svieži vzhľad vázy Slice vychádza z vrstvenia silných rezov do tvaru špirály
  • Výškou 24 cm a rozšírenou hornou časťou s priemerom 15 cm je vhodná aj pre bohatšie aranžmány
  • Je možné umývať v umývačke
  • Zvýšená odolnosť vázy proti rozbitiu
  • Šetrná k životnému prostrediu

Netradičná váza inšpirovaná Big Applom

Luxusná krištáľová váza Slice spadá do rovnomennej kolekcie, ktorá vznikla v rámci súťaže Nachtmann NEXTGEN v roku 2008. V tomto ročníku súťaže hľadala spomínaná značka nádejného návrhára v spolupráci s newyorskou umeleckou akadémiou Parsons The New School for Design. Vyššie uvedená návrhárka zaujala svojou kolekciou Slice najviac a táto séria si hneď po uvedení na trh v roku 2009 získala mnoho fanúšikov. 

Výška:
24 cm

Priemer v najširšej časti:
15 cm

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Nachtmann Váza 24 cm SLICE
P-DC1-WEB09
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií