AlzaBoxy Q1 Aplikace

Nachtmann Váza 28cm SLICE

Zobraziť katalóg
Nachtmann Váza 28cm SLICE
– sklenená váza s výškou 28cm, v najširšom mieste má 17.6cm, váza má tvar špirály tvorený masívnymi rezmi skla, autorkou kolekcie Slice je Viktoriya Braginsky, mladá americká návrhárka, ktorá bola úspešná v dizajnovej súťaži Nachtmann NEXTGEN usporiadanej v roku 2008 v spolupráci s umeleckou akadémiou Parsons The New School for Design v New Yorku
Kód:  NACHVA288 Produktové číslo:  83739

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Nachtmann Váza 28cm SLICE Predaj skončil

Nachtmann Váza 28cm SLICE

Veľmi pôsobivá a moderná krištáľová váza Slice od nemeckej značky Nachtmann si vás okamžite získa pre svoj nadčasový luxusný dizajn. Autorkou tejto vázy, ktorá spadá do rovnomennej kolekcie uvedenej na trh v roku 2009, je nádejná americká dizajnérka Viktoriya Braginsky. Návrhárka sa pre svoju kolekciu nechala inšpirovať okúzľujúcim tepajúcom veľkomestom New York, respektíve jeho ustáleným označením Big Apple čiže veľké jablko. Práve toto spojenie inšpirovalo autorku k modernej kolekcii vychádzajúcej z vrstvenia silných rezov do tvaru špirály. Jedinečný výsledok si ihneď získal uznávaný obdiv a rad fanúšikov. 

Kľúčové vlastnosti pôsobivej krištáľové vázy Slice

  • Moderná a originálna krištáľová váza inšpirovaná veľkomestom Big Apple, ako sa hovorí New Yorku
  • Svieži vzhľad vázy Slice vychádza z vrstvenia silných rezov do tvaru špirály
  • Výškou 28 cm a rozšírenou hornou časťou s priemerom 17,6 cm je vhodná aj pre bohatšie aranžmány
  • Je možné umývať v umývačke
  • Zvýšená odolnosť vázy proti rozbitiu
  • Šetrná k životnému prostrediu

Netradičná váza inšpirovaná Big Applom

Luxusná krištáľová váza Slice spadá do rovnomennej kolekcie, ktorá vznikla v rámci súťaže Nachtmann NEXTGEN v roku 2008. V tomto ročníku súťaže hľadala spomínaná značka nádejného návrhára v spolupráci s newyorskou umeleckou akadémiou Parsons The New School for Design. Vyššie uvedená návrhárka zaujala svojou kolekciou Slice najviac a táto séria si hneď po uvedení na trh v roku 2009 získala mnoho fanúšikov.

Výška:
28 cm

Priemer v najširšom mieste:
17,6 cm

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Nachtmann Váza 28cm SLICE Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Nachtmann Váza 28cm SLICE. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Nachtmann Vase SLICE 28cm. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Nachtmann Vase SLICE 28cm. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Nachtmann SLICE 28 cm-es váza.
P-DC1-WEB04
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií