Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

NAIPO oFlexiSpa

Zobraziť katalóg
NAIPO oFlexiSpa
4,5 2 hodnotení
Masážny prístroj – na chodidlá, vanička, aj na relaxáciu, uvoľnenie bolesti, valčeková masáž, 2 úrovne intenzity, 3 programy, s časovačom, s vyhrievaním, s vibráciami, príkon 420 W,, sieťové napájanie, biela farba, hmotnosť 4000 g, rozmery 26 × 35 × 38 cm (V׊×D)
Pridať do zoznamu
Záruka 24 mesiacov Kód:  NAIMP850 Produktové číslo:  oFlexiSpa

NAIPO oFlexiSpa

Masážny prístroj NAIPO oFlexiSpa

Doprajte si kvalitnú a komplexnú masáž nôh s prístrojom NAIPO oFlexiSpa. Vďaka veľkému množstvu praktických funkcií a moderným technológiám je NAIPO oFlexiSpa ideálnym nástrojom na relaxáciu a odbúranie stresu. Masážny prístroj ponúkne celkom 3 masážne programy s dvoma úrovňami intenzity. K masáži nôh sa využíva príjemná para a efektívne masážne valčeky (tie možno z masážneho prístroja vybrať). NAIPO oFlexiSpa tiež ponúkne 3časová programy, ktoré pracujú po dobu 10, 15 alebo 20 minút.

Masážny prístroj NAIPO oFlexiSpa

Efektívny parný systém

Masážny prístroj NAIPO oFlexiSpa disponuje vysoko efektívnym parným systémom, ktorý začína generovať paru už po 30 sekundách po uvedení do prevádzky. Vďaka tomu je prístroj pripravený na použitie už za 1 minútu, na rozdiel od tradičných masážnych prístrojov, ktorých príprava bežne trvá okolo 20 minút. Masážny prístroj NAIPO oFlexiSpa navyše dokáže udržať teplotu až po dobu 20 minút.

Masážny prístroj NAIPO oFlexiSpa

NAIPO oFlexiSpa zaistí úsporu vody

Pri používaní masážneho prístroja NAIPO oFlexiSpa výrazne šetríte životné prostredie, keďže na špičkovú masáž nôh stačí použiť iba jeden šálku vody. Pri masáži s tradičnými prístrojmi spotrebujete pri jednom cykle približne 4 litre vody, zatiaľ čo s masážnym prístrojom NAIPO oFlexiSpa ide iba o 0,18 litra.

Masážny prístroj NAIPO oFlexiSpa

NAIPO disponuje dotykovým ovládaním

Masážny prístroj NAIPO oFlexiSpa je vybavený inteligentným dotykovým panelom, ktorý zaručuje ľahké a intuitívne ovládanie. Panel vám umožní jednoducho a rýchlo zvoliť funkcie, meniť teplotu či vybrať ideálny masážny mód. Parný kryt aj masážne dosky sú odnímateľné, čo výrazne uľahčuje údržbu masážneho prístroja NAIPO oFlexiSpa.

Masážny prístroj NAIPO oFlexiSpa

Masážny prístroj sa pýši moderným dizajnom

Pri používaní masážneho prístroja NAIPO oFlexiSpa oceníte jeho prepracovaný dizajn. Ide o prvý parný masážny prístroj na nohy na svete, ktorý je navyše víťazom ceny 2020 German iF Design Award. S masážnym prístrojom NAIPO oFlexiSpa si bude môcť celá rodina dopriať zmyselnú a uvoľňujúcu masáž nôh.

Masážny prístroj NAIPO oFlexiSpa

Kľúčové vlastnosti masážneho prístroja NAIPO oFlexiSpa

  • Prístroj má dotykové ovládanie
  • Moderný dizajn bol ocenený cenou pre víťaza 2020 German iF Design Award
  • Úspora vody – na jeden cyklus spotrebujete iba 0,18 litra vody
  • Prvý parný masážny prístroj na nohy
  • Pripravený na použitie už za 1 minútu
  • Ľahká údržba
  • Efektívny parný systém

Parametre a špecifikácia

Porovnať
Typ
Vanička Hotovo!
Použitie na
Chodidlá Hotovo!
Určenie
Masáž, Relaxácia, Uvoľnenie bolesti Hotovo!
Druh masáže
Valčeková masáž Hotovo!
Počet programov
3 Hotovo!

Typ

Typ
Vanička Hotovo!

Použitie

Použitie na
Chodidlá Hotovo!

Určenie

Určenie
Masáž, Relaxácia, Uvoľnenie bolesti Hotovo!

Typ masáže

Druh masáže
Valčeková masáž Hotovo!
Počet programov
3 Hotovo!
Úrovne intenzity
2 Hotovo!

Vlastnosti

Farba
Biela Hotovo!
Vlastnosti
Masážny valček Hotovo!
Príkon
420 W Hotovo!
Funkcie
Časovač, Vibrácie, Vyhrievanie Hotovo!

Balenie

Obsah balenia
Nabíjačka Hotovo!
Počet nadstavcov
0 Hotovo!

Rozmery a hmotnosť

Hmotnosť
4 000 g Hotovo!
Výška
26 cm Hotovo!
Šírka
35 cm Hotovo!
Dĺžka/hĺbka
38 cm Hotovo!

Umiestnenie

Umiestnenie
Na doma Hotovo!

Napájanie

Napájanie
Elektrická sieť Hotovo!

Vlastnosti

Vlastnosti
Diaľkové ovládanie Hotovo!
Viac parametrov
Poznámka:

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý deň, kúpil som u vás masážny prístroj NAIPO oFlexiSpa, chýbajú tam gumené zátky pre vypúšťanie vody a návod. Prosím pošlite mi to čo najkôr. Vopred ďakujem. S pozdravom Oboril František,919 01 Suchá nad Parnou č.270, Slovensko

dobrý den, koupil jsem u vás - Naipo Masážní lázeň oFlexiSpa a není tam český návod ani ho nemohu na webu najít, pošlete mi ho prosím co nejdříve,děkuji novotný

Prosím potřebuji pomoc , vyndal jsem nádobku už bez vody , bylo to po ukončení cyklu a zůstal mi v nádobce gumový , gelový kroužek , který je součástí zavírací zátky . Nevím , jak ho vyndat , děkuji za za radu .

A jedno nás ešte zarazilo. Cena. Na stránke Naipo tento výrobok stojí 99 EUR. Nič. Kúpili sme ho. Nabudúce si už dáme pozor. Nepredpokladali sme, že až takú maržu si tam niekto prihodí. Ale máme ten trhový mechanizmus a .... zatiaľ sme v Alze také premrštené ceny nevideli. Budeme musieť zmeniť prístup k nákupom u Vás.

Manuál český, či slovenský by nebol?

Dobrý den , mám velikost nohy č. 46 , vejde se mi tam noha ?

Diskusia a poradňa k NAIPO oFlexiSpa
Príslušenstvo pre NAIPO oFlexiSpa Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si NAIPO oFlexiSpa. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte NAIPO oFlexiSpa. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte NAIPO oFlexiSpa. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: NAIPO oFlexiSpa.
P-DC1-WEB19
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií