Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Nákupy pod palcom s aplikáciou Alza

Najpredávanejšie, najlepšie prelepky na klávesnice

Zobraziť katalóg
Cena
-
Dostupnosť
Stav tovaru
Hodnotenia od zákazníkov
Značka
(1)
Najnovšie objednávky
Filtrovať
Tiež si myslíme, že si zaslúžite to najlepšie. Preto sme pre vás na tejto stránke zoradili prelepky na klávesnice od najpredávanejších po najmenej predávané. Na výber máte z 1 produktov. Najväčší záujem je medzi zákazníkmi v súčasnosti o Prelepky na klávesnice, maďarské, čierne, ktorý si môžete zaobstarať za 2,14 € vr. DPH. Ak vás zaujímajú skôr najlepšie prelepky na klávesnice z hľadiska hodnotenia používateľov, tak sa pozrite do kategórie prelepky na klávesnice recenzie a testy.
1 položka
5,0
Prelepky na klávesnice, maďarské, čierne
Nálepky na klávesnicu
Novinka
2,14 €
Momentálne nedostupné
Objednávací kód: MP049d
KoronavírusVyčistením klávesnice znížite riziko nákazy (NÁVOD) Pravidelné čistenie klávesnice patrí medzi základné činnosti pri snahe o udržanie čistého pracovného prostredia. Tým môžete predísť šíreniu vírusov a nečistôt. Ako a čím klávesnicu správne vyčistiť?
Spoločnosť Adata už je dlhú dobu výrobcom kvalitného vybavenia pre všetkých náruživých hráčov počítačových hier. Teraz rozšírila sortiment o nové produkty. Vyberajte z nových herných headsetov, odolných klávesníc či podložiek pod myš.
Chcete si zaobstarať novú klávesnicu na písanie, ale neviete, či vám bude vyhovovať? Nevadí, pripravili sme pre vás porovnanie klávesníc, na ktorých sa najlepšie píše. Pozitívne je už to, že stoja len niekoľko eur.
LogitechLogitech G413 (RECENZIA) Herná klávesnica Logitech G413 Carbon skvele poslúži ako pri hraní, tak i pri práci, pretože kvalitné mechanické spínače zaisťujú rýchlu odozvu aj pohodlné písanie. Je pomerne kompaktný a svojim minimalistickým dizajnom na seba negatívne neupozorní ani v kancelárskom...
Logitech si pripravil nový kúsok predovšetkým pre grafikov a dizajnérov. Logitech Craft chce ponúknuť v ovládaní počítača nový rozmer. Darí sa to klávesnici a zachováva si zároveň kvalitu, ktorá jej pomôže zaujať aj širšiu cieľovú skupinu? Dočítate sa v našej recenzii.
Medzi najnovšie prírastky do herného príslušenstva patria vlajková loď slúchadiel Cloud Revolver S a limitovaná edícia Cloud Revolver s motívmi Gears of War, špičková herná klávesnica Alloy FPS a vôbec prvá herná myš Pulsefire. Na to, ako obstáli sme sa zamerali v...
Viac článkov
Pozrite sa na produkty zoradené podľa ceny od najlacnejšieho v kategórii lacné prelepky na klávesnice Produkty zoradené od najdrahšieho po najlacnejší hľadajte v kategórii najdrahšie prelepky na klávesnice Tovar zoradený podľa predajnosti od najviac po najmenej predávaný nájdete v kategórii najpredávanejšie, najlepšie prelepky na klávesnice Produkty zoradené podľa hodnotenia používateľov od najlepšieho nájdete v kategórii prelepky na klávesnice recenzie
P-DC1-WEB03
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií