Ospravedlňujeme sa, ale z technických príčin sa momentálne na našich pobočkách môže vyzdvihnutie objednávky časovo predĺžiť. Na oprave usilovne pracujeme. Ďakujeme za pochopenie.

AD homeoffice PET

Naked Labs Body Scanner

Zobraziť katalóg
Naked Labs Body Scanner
Skener – zrkadlo s 3D senzormi, vyhodnotí proporcie a vlastnosti tela, množstvo telesného tuku, svalovej hmoty, obvodov vybraných častí tela, porovnanie s predchádzajúcim meraním, procesor x86, 4GB RAM, 64GB SSD
Kód:  NLB01 Stránky výrobcu
Naked Labs Body Scanner Predaj skončil

Naked Labs Body Scanner

Naked Labs Body Scanner je špeciálne príslušenstvo nielen pre všetkých aktívnych športovcov, ktorí sledujú ich aktivity. Ide o zrkadlo s 3D senzormi, ktoré naskenuje vaše telo a zmeria všetky proporcie. Vy tak môžete sledovať, kde sa rozmery zväčšujú a naopak zmenšujú. Celé zariadenie sa skladá z dvoch objektov, menovite ide o samotné zrkadlo so senzormi a otočnou podložkou. K fungovaniu tohto príslušenstva musíte mať chytrý telefón, ktorý sa so zrkadlom prepojí. Na ňom potom sledujete všetky informácie, ktoré zrkadlo pošle. Dokonca môžete porovnávať svoje merania s predchádzajúcimi.

Kľúčové vlastnosti Naked Labs Body Scanner

  • Zrkadlo s 3D senzormi
  • Určené primárne pre aktívnych športovcov
  • Zrkadlo vyhodnocuje proporcie a vlastnosti vášho tela
  • Možnosť porovnávania s predchádzajúcimi meraniami
  • Jednoduché použitie a nastavenie
  • Vyžitie vášho smartfónu ako zobrazovacieho zariadenia

Nespočet chytrých funkcií zrkadla s 3D senzormi

Toto zrkadlo vyhodnotí proporcie a vlastnosti tela, zistí množstvo telesného tuku, svalovej hmoty a zmeria obvody vybraných častí tela. Použitie nie je vôbec zložité. Montážou vás prevedie aplikácia pre chytré telefóny, ktorá je na stiahnutie zadarmo. Na vašom smartfóne potom môžete prezerať svoje skeny, porovnávať ich s predchádzajúcimi a vyhodnocovať proporcie svojho tela.

Nadupané zrkadlo, čo tu ešte nebolo

O perfektný výsledok 3D skenu a merania sa postará starostlivo vybraný hardvér. O hladký chod sa stará procesor Intel, 4 GB operačnej pamäte typu DDR4 a 64 GB úložisko typu SSD. Na čelnom paneli vedľa zrkadla sú zabudované senzory Intel RealSense 410 Series, akcelerometre a v podložke sú integrované tlakové senzory pre meranie hmotnosti. Zrkadlo sa bezdrôtovo pripája k internetu a vášmu telefónu cez domácu Wi-Fi a technológiu Bluetooth.

Kompatibilita so smartfónmi

Toto šikovné zrkadlo s podložkou a 3D senzormi je kompatibilné s operačnými systémami Android a iOS. Konkrétne u iOS od verzie 8.0, u Androidu je potom minimálna podporovaná verzia 5.1. Celé zrkadlo sa ešte musí pripojiť k elektrine, podložka sa napája integrovanou batériou, ktorú raz za čas budete musieť dobiť cez konektor USB-C. Je tu aj možnosť nabíjať podložku ľahko cez zrkadlo (USB-C káblom).

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobry den, Vite aspon priblizne kdy bude tento produkt k dispozici? Dekuju

Diskusia a poradňa k Naked Labs Body Scanner
Príslušenstvo pre Naked Labs Body Scanner
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Naked Labs Body Scanner. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Naked Labs Body Scanner Körperscanner. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Naked Labs Body Scanner Körperscanner. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Naked Labs Body Scanner.
P-DC1-WEB04
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií