Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

Dvojročná záruka teraz aj pre firmy AP+ plus nový vizuál

Native Traktor Kontrol S4MK2

Zobraziť katalóg
Native Traktor Kontrol S4MK2
5 1 hodnotení
MIDI kontrolér NI Traktor Kontrol S4MK2, nová verzia obľúbeného 4-kanálové DJ kontrolera pre Traktor PRO, Plag and play podpora pre iPad/iPhone, RGB podsvietené buttony, ovládacie prvky Flux módu, Hliníkové jogy so silikónovým tlmením, zabudované 24-bit/96kHz audio rozhranie, 2-kanály pre pripojenie CD/gramo, 3-pásmový EQ pre každý kanál, FX jednotka viac ako 25 efektov, LOOP jednotka a sampler, pitch control až ± 100%, MIDI vstup/výstup, 1/4"výstup na slúchadlách, mikrofónny a pedálový vstup, LED indikácie hlasitosti u každého kanála, RCA a 1/4"stereo výstupy, súčasťou SW Traktor PRO 2, externé napájanie
Pridať do zoznamu
Záruka 24 mesiacov Kód:  NAT106 Produktové číslo:  Traktor Kontrol S4MK2 Stránky výrobcu
Native Traktor Kontrol S4MK2 444,40 € Rozbalené

Native Traktor Kontrol S4MK2

Native Traktor Kontrol S4MK2 je takmer nový tovar, v perfektnom stave a s plnou zárukou. Pôvodné balenie ale už niekto pred vami otvoril. Prečo? Mohlo ísť o nevhodný darček. Detailné informácie tu.

Traktor Kontrol S4 MK2 je nekompromisný riadiaci ovládač formátu 4 +1 . Teraz je navyše plne integrovaný s aplikáciou Traktor DJ pre obsluhu priamo z vášho iPadu alebo iPhonu. Spája prémiový štvorkanálový mix a dokonale intuitívne rozhranie. Súčasťou produktu je tiež plná verzia softvéru TRAKTOR PRO 2 s Remix decky. Základom je robustná konštrukcia, pevné rotačné gombíky a podsvietené tlačidlá (RGB), ktorá vám zaistia bezpečnú kontrolu aj v temnom prostredí. Nesmú chýbať ani dva taniere (jogy) s prémiovými plochami z leteckého hliníka . Vďaka nim máte na dosah dotykovú kontrolu trackov, ohýbanie tónov (pitch bend) aj variáciu tempa (tempo nudging).

Traktor Kontrol S4 MK2 si skvele poradí s ovládaním výkonných Remix Decks v Traktor Pro 2 - súčasnej vlajkovej lodi DJ softvérov, ktorý je súčasťou balenia. Konečne môžete spúšťať klipy intuitívnym spôsobom - ovládajte Remix decky rovnako ako bežné track decky. Vyberajte zo 64 slučiek a jednorazových samplov pre každý deck . Remix Deck ponúka štyri rôzne sloty (stĺpce), čo je ideálne pre usporiadanie zvukov a slučiek do skupín nástrojov, ako sú napríklad rôzne bubny, basy, perkusné slučky ai. Prehráva vždy jeden zvuk z každého stĺpca - štyri vzorky naraz. V modeli Kontrol S4 MK2 sú navyše integrované dedikované ovládacie prvky Remix Deck s vizuálnou spätnou väzbou . Pokročilá detekcia rytmu Vám maximálne zjednoduší miešanie. Pri importe je automaticky detekované tempo skladby a vytvorená mriežka rytmu. Všetky decky, Remix decky, a dokonca aj efekty sú viazané na aktuálne tempo skladby. Zvukové spektrum rôznych slučiek obsahuje beaty, basy, melodické zvuky a ďalšie hudobné žánre pre House, Techno, Dubstep, Hip Hop, Tech House a Drum'n'Bass.

Kľúčové prvky:

  • Plug & play podpora pre iPad a iPhone.
  • RGB podsvietené tlačidlá , Ovládacie prvky režimu Flux, hliníkové taniere (jogy) so silikónovým tlmením
  • Zabudované zvukové rozhranie s rozlíšením 24 bit/96 kHz .
  • 3pásmový EQ pre každý kanál , Jednotka FX viac ako 25 efektov, jednotka LOOP a sampler, pitch control až ± 100%.
  • LED indikácia hlasitosti u každého kanála.
  • Súčasťou SW Traktor PRO 2

Parametre a špecifikácie:

Ovládacie prvky:
Počet tlačidiel: 66
Počet gombíkov: 40
Jazdca (fadery) a ovládače prechádzania
Dva hliníkové taniere (jogy)

Konektory:
6,3 mm výstup na slúchadlá
6,3 mm vstup pre mikrofón
6,3 mm symetrický výstup main L/R
Asymetrický výstup RCA L/R
Vstup pre pedál
V/V MIDI
2x prepínateľný linkový/gramofonný vstup - kanál A/B (4x RCA)
Port USB
Slot pre zámok Kensington

Podporované zvukové formáty:
MP3, WAV, AIFF, Audio-CD, FLAC, Ogg Vorbis, WMA bez DRM (iba na Windows), AAC bez DRM

Systémové požiadavky pre Microsoft Windows:
Windows 7 (32/64bit), Windows 8 (32/64bit)
Intel Core Duo alebo AMD Athlon 64 X2
2 GB RAM
Port USB
Internetové pripojenie

Systémové požiadavky pre Mac:
Mac OS X 10.7 a novší
Intel Core Duo
2 GB RAM
Port USB
Internetové pripojenie

Napájanie:
Externý adaptér

Prevedenie:
Rozmery: 500 x 338 x 72 mm
Hmotnosť: 3,4 kg
Poznámka:
» Všetky MIDI kontroléry

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Zdravím vás, Objednala jsem si ve vašem int. obchodě Midi controller Traktor kontrol S4. Toto zboží bylo zakoupeno se slevou,tudíž bylo nejspíše vystaveno na kamenné prodejně. Výrobce tohoto zboží poskytuje originální software,který je k dispozici na jeho internetových stránkách, kde je nutná registrace. Balení tohoto zboží obsahuje výrobní číslo Hardware serial :16080-77371-70339-93988-88938 Po zakoupení a následné aktivování na stránkách výrobce,mi bylo oznámeno že tento produkt již někdo využívá, proto vás tímto žádám o jeho vyřazení z vašeho účtu, na stránkách výr.: Odkaz do neznáma kategorie : 2nd hand sale Děkuji za pochopení a žádám vás o brzkou nápravu. V případě nejasností mne neváhejte kontaktovat na níže uvedeném tel.č. nebo Emailem -- Tomáš Kordík mob: +420/702 902 492

Príslušenstvo pre Native Traktor Kontrol S4MK2
P-DC1-WEB06
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií