Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Nákupy pod palcom s aplikáciou Alza

Native Union Anchor

Zobraziť katalóg
Native Union Anchor
Dokovacia stanica pre Apple Watch, elegantný dizajn, protišmyková spodná časť
Kód:  NAT018b Produktové číslo:  ANCHOR-AW-SL-GRY

Native Union Anchor

Vlastníte chytré hodinky Apple Watch? Tak to by vám nemala chýbať táto štýlová dokovacia stanica Native Union. Vyzerá naozaj náramne a nech už ju budete mať doma či na pracovnom stole v kancelárii, vždy bude pôsobiť naozaj krásnym dojmom. Vytvorí tak elegantný a stabilný základ pre nabíjanie vašich hodiniek.

Telo stanice tvorí pevný základ z kvalitného hliníka a spodná protišmyková časť, ktorá bezpečne udrží dokovaciu stanicu na stole. Vďaka magnetickému kábla budú hodinky držať pevne na svojom mieste. Naviac je stanica vďaka svojmu dizajnu kompatibilné s väčšinou typov remienkov pre hodinky Apple Watch a vy ho tak nemusíte zložito odnímať.

kľúčové vlastnosti

  • Štýlová dokovacia stanica
  • Určené pre všetky chytré hodinky Apple
  • Megnetický nabíjací kábel nie je súčasťou balenia
  • precízne prevedenie
  • Protišmyková spodná časť
Poznámka:

Pri nákupe USB-C dokovacej stanice alebo replikátora portov je dôležité mať na vedomí, že nie všetky notebooky sa nabíjajú alebo prenášajú obraz cez port USB-C. Ak je to jeden z vašich nákupných argumentov, je dobré si túto vlastnosť notebooku vopred preveriť.

Na pripojenie monitora(ov) je dôležité poznať ich počet, rozlíšenie, obnovovaciu frekvenciu a konektor. Dokovacie stanice a replikátory portov majú rôzne možnosti pripojenia a nie všetky konfigurácie monitorov sú všetkými stanicami podporované. Môže dôjsť napríklad k zníženiu rozlíšenia alebo obnovovacej frekvencie monitora.

» Všetky dokovacie stanica pre notebooky
» Všetky alternatívne dokovacie stanice
» Všetky Apple Watch nabíjačky a power banky

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Native Union Anchor Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Native Union Anchor. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Native Union Anchor. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Native Union Anchor. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Native Union Anchor.
P-DC1-WEB04
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií