Ospravedlňujeme sa, ale z technických príčin sa momentálne na našich pobočkách môže vyzdvihnutie objednávky časovo predĺžiť. Na oprave usilovne pracujeme. Ďakujeme za pochopenie.

AP+ nový vizuál AD homeoffice

Navigační systém GPS Fujitsu-SIEMENS LOOX N100

Zobraziť katalóg
Navigační systém GPS Fujitsu-SIEMENS LOOX N100
Navigácia Fujitsu-SIEMENS LOOX N100 GPS navigace, SiRF III, Navigon6 (9 map/ 37 zemí), držák a autoadaptér, SD karta 1GB, Win CE 5 Core
Kód:  PP269g Produktové číslo:  S26391-F7100-L101 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Navigační systém GPS Fujitsu-SIEMENS LOOX N100 Predaj skončil

Navigační systém GPS Fujitsu-SIEMENS LOOX N100

Miniaturní navigačný systém ponúka spoľahlivú a presnú navigáciu na cestách.Je osadený rýchlym procesorom Samsung s taktem 300 MHz.Pamäť 64 MB RAM možno rozšíriť prostredníctvom pamäťových kariet typu mini SD.Dotykový TFT displej s rozlíšením 320 x 240 bodov dokáže zobraziť 64 tisíc farieb.Ozvučenie zabezpečuje vstavaný reproduktor ak zariadenie je možné pripojiť slúchadlá cez 3,5 mm stereo jack.Zariadenie obsahuje Li-Ion batériu s kapacitou 1100 mAh a je možné napájať aj prostredníctvom autoadaptér, ktorý je súčasťou balenia.Pre pripojenie k počítaču slúži univerzálne rozhranie USB 1.1.GPS modul obsahuje čipset SiRFstar III a súčasťou balenia je 9 máp pokrývajúce 37 krajín vrátane Českej republiky na DVD, ktoré sa ukladajú na priloženú mini SD kartu o veľkosti 1 GB.

Starostlivo prepracované prostredia MobileNavigator 6 prináša ľahké a jednoduché nastavenie.Zobrazenie je možné zvoliť na výšku aj na šírku.Pri používaní v automobile je kladený vysoký dôraz na bezpečnosť Vašej, aj ostatných účastníkov cestnej premávky, preto je použité základné ovládanie pomocou dotykového displeja.Grafická navigácia je k dispozícii v 3D alebo půdorysném pohľadu.Na mape sú zobrazené dostatočne veľké ikony bodov záujmov.Zaujímavosťou je 3D zobrazenie objektov, napríklad kultúrnych pamiatok.Hlasová navigácia včas upozorňuje na blížiacu sa križovatku a napovie, ktorým smerom odbočiť.Software udáva aj praktické informácie o rýchlostných limitoch pri prekročení hraníc do inej krajiny.K dispozícii je samozrejme databázy mnohých zaujímavých a užitočných objektov ako sú reštaurácie, čerpacie stanice alebo hotely.Samozrejmosťou sú informácie o nasledujúcich križovatkách, vzdialenosti k cieľu a ďalšie štatisticky zaujímavé informácie.

V navigácii je integrovaný aj prehrávač MP3 súborov a kalkulačka.Ľahko sa dá tiež zmeniť vzhľad pomocou bieleho alebo čierneho výmenného krytu.Vďaka malým rozmerom a nízkej hmotnosti je zabezpečená jednoduchá inštalácia alebo premiestnenie z auta do auta.

Parametre a špecifikácie:

Procesor:
Samsung 300Mhz

Pamäť:
Operačné:64 MB RAM

Operačný systém:
Microsoft Windows CE 5.0 Core Version

GPS:
Čipset:SiRFstar III

Displej:
Dotykový TFT LCD
Uhlopriečka:2,8 "
Rozlíšenie:320 x 240 bodov
Zobrazení:64 000 farieb

Audio:
Integrovaný reproduktor
3,5 mm jack pre slúchadlá / reproduktory

Rozšiřitelnost:
1x slot pre mini SD karty

Rozhranie:
USB 1.1

Batéria:
Vymeniteľná 1100 mAh Li-Ion

Rozmery:
89 x 62 x 16 mm

Hmotnosť:
110 gramov

Ďalšie vlastnosti:
Navigačný softvér:NAVIGON MobileNavigator 6
Hudobný prehrávač
Svetový čas
Kalkulačka
Hry

Mapy štátov:
Albánsko, Andora, Rakúsko, Belgicko, Bosna a Hercegovina, Bulharsko, Chorvátsko, Česká republika, Dánsko, Estónsko, Fínsko, Francúzsko, Nemecko, Veľká Británia, Grécko, Maďarsko, Taliansko, Litva, Lichtenštajnsko, Litva, Luxembursko, Macedónsko, Monte Carlo , Holandsko, Nórsko, Poľsko, Portugalsko, Írsko, Rumunsko, San Marino, Srbsko a Čierna Hora, Slovensko, Slovinsko, Španielsko, Švédsko, Švajčiarsko, Vatikán

Obsah balenia:
Pocket LOOX N100
Mini SD karta 1GB
Mini USB kábel
Slúchadlá
Výmenné kryty (čierny a biely)
Držiak do auta
Autoadaptér
NAVIGON MobileNavigator 6 DVD
Napájací adaptér s káblom
Tlačená príručka Getting Started
Brožúra s bezpečnostnými pokynmi a zárukou
Príručka Easy Guide na disku CD
Manuál

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Navigační systém GPS Fujitsu-SIEMENS LOOX N100 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Navigační systém GPS Fujitsu-SIEMENS LOOX N100. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Navigační systém GPS Fujitsu-SIEMENS LOOX N100. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Navigační systém GPS Fujitsu-SIEMENS LOOX N100. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Navigační systém GPS Fujitsu-SIEMENS LOOX N100.
P-DC1-WEB06
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií