Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

NAVITEL E700 Lifetime

Zobraziť katalóg
NAVITEL E700 Lifetime
3,2 38 hodnotení
GPS navigácia – do auta, do autobusu, do nákladného auta, uhlopriečka displeja 7", rozlíšenie 800 × 480 px, funkcie mapy ČR + Európa, radenie do jazdných pruhov, databáza radarov a doživotná aktualizácia máp, FM, prehrávač hudby a dotykový displej, aktualizácia cez počítač, kapacita pamäťovej karty 32 GB, rozmery 110 × 175 × 13 mm (V׊×H), hmotnosť 200 g
96,08 €
Nakupujte jedným klikom bez nutnosti opakovane vyberať dopravu a platbu Strážiť dostupnosť
Pridať do zoznamu
Záruka 24 mesiacov Kód:  PP700b Produktové číslo:  Navitel E700 Stránky výrobcu

NAVITEL E700 Lifetime


Automobilová GPS navigácia Navitel E700 vás prevedie po celej Európe a jej detailné mapy zahŕňajú dokonca Rusko, Ukrajinu, Bielorusko a Kazachstan. Je vybavená navigačným softvérom Navitel Navigator, na ktorý získate doživotnú aktualizáciu niekoľkokrát ročne zadarmo. Navigácia má v rukáve hneď niekoľko es, ako je výber z alternatívnych trás, asistent jazdných pruhov, 3D zobrazenie križovatiek alebo obsiahla databáza so všetkými rýchlosťami, radarmi a bodmi záujmu POI. Nestrácajte čas a počas chvíľky si nájdite tú najlepšiu benzínovú pumpu, reštauráciu alebo hotel. Navitel si vás týmito vychytávkami získa a vďaka nim vás už nebudú neznáme končiny odrádzať, ale naopak lákať.


GPS navigácia Navitel E700 vyladená pre náročných

Zháňate spoľahlivú navigáciu, s ktorou sa skutočne nestratíte? Navitel E700 vám dá na výber tri alternatívne trasy, prípadne si môžete cestu naplánovať sami cez body trasy. Veľký 7" displej s dotykovým ovládaním vás spolu s presnými hlasovými povelmi pripraví na každý blížiaci sa manéver. Pomocou funkcie FM transmiter ich ľahko pripojíte k audiosystému vášho vozidla. Asistent jazdných pruhov vám navyše dobre poradí, do akého pruhu sa zrovna zaradiť. Rozhranie navigácie si prispôsobíte svojim preferenciám – k dispozícii sú 2D aj 3D mapy. Samozrejme nechýba nočný režim, aby nedošlo k oslneniu vodiča.

vypnuté
GPS navigácia NAVITEL E700 – vychytávky



vypnuté
GPS navigace NAVITEL E700  – menu


Hneď sa zorientujete

Aplikácia aj hlasové povely sú kompletne dostupné v češtine. Súčasťou balenia je český návod, z ktorého vyčítate, ako s navigáciou pracovať. Ovládanie je ale intuitívne, takže si poradíte aj vtedy, keď držíte navigáciu v ruke prvýkrát. Okrem češtiny si môžete nastaviť akýkoľvek z týchto jazykov: angličtina, bulharčina, estónčina, francúzština, chorvátčina, taliančina, litovčina, lotyština, maďarčina, nemčina, poľština, rumunčina, ruština, gréčtina, slovenčina, srbčina, španielčina, turečtina, ukrajinčina. Samozrejme nechýba telefonická a e-mailová podpora v českom jazyku.


Aktualizujte zadarmo

Navigácia E700 disponuje mapovou výbavou celej Európy, Ruska a Kazachstanu. Úplne zadarmo môžete mapy niekoľkokrát ročne aktualizovať prostredníctvom programu „Centrum aktualizácií Navitel Navigator“. Ten zadarmo stiahnete z oficiálnych webových stránok spoločnosti Navitel. Všetky mapy sú už vopred nainštalované v pamäti zariadenia. Výhodou je veľmi obsiahla databáza bodov záujmu (POI) a databázy Speedcam s informáciami o radaroch, dopravných kamerách a spomaľovacích pruhoch.

vypnuté
NAVITEL E700 – doživotná aktualizácia zadarmo


vypnuté
GPS navigácia NAVITEL E700 – mapy 47 zemí


Široké mapové pokrytie

Albánsko, Andorra, Belgicko, Bielorusko, Bosna a Hercegovina, Bulharsko, Čierna Hora, Česká republika, Dánsko, Estónsko, Fínsko, Francúzsko, Gibraltár, Chorvátsko, Island, Taliansko, Kazachstan, Cyprus, Lichtenštajnsko, Litva, Lotyšsko, Luxembursko, Maďarsko, Macedónsko, Malta, Moldavsko, Monako, Nemecko, Holandsko, Nórsko, ostrov Man, Poľsko, Portugalsko, Rakúsko, Rumunsko, Rusko, Grécko, San Maríno, Slovensko, Slovinsko, Spojené kráľovstvo, Srbsko, Španielsko, Švédsko, Švajčiarsko, Ukrajina, Vatikán.


Bohaté príslušenstvo navigácie Navitel E700

• Zariadenie NAVITEL E700
• Držiak do auta so stylusom
• Nabíjačka do auta NAVITEL® 12/24 V
• Mini-USB kábel (pre aktualizácie)
• Ochranné puzdro
• Používateľská príručka
• Záručný list

vypnuté
GPS navigácia NAVITEL E700 – príslušenstvo



Technické údaje

Operačný systém: Linux
CPU: Cortex-A7 (mstar MSB 2521) na 800 MHz
RAM: 256 MB DDR3
Typ displeja: TFT dotykový displej
Veľkosť displeja: 7"
Rozlíšenie displeja: 800 × 480
Micro SD karta: až 32 GB
Pripojenie: mini USB, 3,5 mm jack


Parametre a špecifikácia

Porovnať
Určenie
Auto, Nákladné auto, Autobus Hotovo!
Uhlopriečka
7" (17,78 cm) Hotovo!
Maximálne rozlíšenie
800 × 480 px Hotovo!
Typ pamäťovej karty
Micro SDHC Hotovo!
Max. veľkosť pamäťovej karty
32 GB Hotovo!

Druh navigácie

Určenie
Auto, Nákladné auto, Autobus Hotovo!

Vlastnosti

Uhlopriečka
7" (17,78 cm) Hotovo!
Maximálne rozlíšenie
800 × 480 px Hotovo!
Typ pamäťovej karty
Micro SDHC Hotovo!
Max. veľkosť pamäťovej karty
32 GB Hotovo!

Mapy

Mapy
Albánsko, Andorra, Belgicko, Bielorusko, Bosna a Hercegovina, Bulharsko, Čierna Hora, Česko, Dánsko, Estónsko, Fínsko , Francúzsko, Gibraltar, Chorvátsko, Island, Taliansko, Kazachstan, Cyprus, Lichtenštajnsko, Litva, Lotyšsko, Luxembursko, Maďarsko, Malta, Moldavsko, Monako, Nemecko, Holandsko, Nórsko, Ostrov Man, Poľsko, Portugalsko, Rakúsko, Rumunsko, Rusko , Grécko, San Marino, Severné Macedónsko, Slovensko, Slovinsko, Spojené kráľovstvo, Srbsko, Španielsko, Švédsko, Švajčiarsko, Ukrajina, Vatikánsky mestský štát Hotovo!

Lokalizácia

Jazyk hlásenia
Angličtina, Čeština, Francúzština, Maďarčina, Nemčina, Poľština, Ruština, Slovenčina, Španielčina Hotovo!
Jazyk rozhrania
Čeština, Angličtina, Nemčina, Slovenčina, Maďarčina, Francúzština, Poľština, Španielčina, Taliančina, Chorvátčina, Bulharčina, Estónčina, Turečtina, Litovčina, Ruština, Lotyština, Gréčtina, Dánčina, Fínština, Holandština, Nórčina, Portugalčina, Švédčina, Rumunčina, Čínština, Indonézština, Japončina, Srbčina, Ukrajinčina Hotovo!

Hmotnosť

Hmotnosť
200 g Hotovo!

Rozmery

Šírka
175 mm Hotovo!
Výška
110 mm Hotovo!
Hĺbka
13 mm Hotovo!
Viac parametrov
Poznámka:

Pokiaľ nieje uvedené inak, je zariadenie dodávané s českou lokalizáciou.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý deň, OS je tam aký lebo píše sa Windows ale vyrába sa to aj s Linuxom a nie jeden eshop má nesprávne uvedené. Predávajú ako Windows pričom je to Linux. Mám záujem o viac ks len chcem predísť zbytočným reklamáciam. Potrebujem s Win.

Nejde spustiť stláča tlačítko a vôbec žiadna obrazovka nabyta je

hi, does it also measures the vehicle's actual speed ?

Dobrý den, má navigace funkci zobrazování aktuální nadmořské výšky?

Dobrý den. Nelze zadat v adrese číslo domu, na klávesnici jsou funkční jen tři cifry. Co s tím? Děkuji. ah.

Jde přidat do trasy více adres, případně kolik?

dobrý den, mám dotaz.Vnuk mne u navigace Navitel E700, u vaší firmy zakoupenou,zmačknul asi tlačítko kalibrace, na obrazovce se mi uprostřed objevily 2 anglicky psané nápisy a čtvereček, který poskakuje po rozích a uprostřed obrazovky. skusil jsem navigaci resetovat, avšak s negativním účinkem. Děkuji za odpověď.Burýšek Ladislav

chci si koupit navigaci Navitel,ale prý se musí vždy aktualizovat,než se začne používat,je to složité,co když to nezvládnu,nejsou prodejny ,kteréby to nainstalovali,když si to chci koupit u nich?

Dobrý den. Prosím vás můžete mi poradit, jak navigaci aktivovat? Nějak mi to nejde. Děkuji.

Ak budem chciet pripevnit navitel e700 pomocou drziaka s magnetom, namiesto pribaleneho drziaka, bude mat magnet nejaky vplyv na zariadenie?

123
Diskusia a poradňa k NAVITEL E700 Lifetime
Príslušenstvo pre NAVITEL E700 Lifetime Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si NAVITEL E700 Lifetime. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: NAVITEL E700 Lifetime.
P-DC1-WEB01
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií