PET Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

NEATO Botvac Connected

Zobraziť katalóg
NEATO Botvac Connected
4,7 6 hodnotení
Robotický vysávač s Wi-Fi pripojením a aplikácií pre smartphone alebo tablet, pre upratovanie kobercov, tvrdých podláh, linolea, vinylu, dlaždíc, nádoba na prach 770ml, laserová navigácia, na jedno nabitie vysaje až 150m2 počas 120min, nabíjacia základňa, hraničné páska, kefa s čepeľami spiral, kombinovaný kefa, bočné kefa, nástroj na čistenie kefy
Kód:  NTAVR001 Produktové číslo:  945-0181

NEATO Botvac Connected

Vysávania. Vskutku nevďačná činnosť. Ako by to bolo krásne mať šikovného pomocníka, ktorý bez rečí vyrieši potrebnej za nás. O takomto sníva snáď každá gazdinka. Stop. Prestaňte snívať. On je tu. Pripravený na okamžité použitie. NEAT je vôbec prvý robotický vysávač s WiFi pripojením a aplikácií pre smartphone alebo tablet. Hodí sa nielen pre upratovanie kobercov, trúfne si aj na tvrdé podlahy, linoleum, vinyl, ba dokonca aj na dlaždice. Na jedno nabitie bez problému vysaje až 150 m 2 v priebehu iba 120 minút. Vybavený špeciálnou hraničné páskou, kefou s čepeľami spiral, kombinovaným kefou, bočným kefou a unikátnym nástrojom na čistenie kefy sa stáva ideálnym a priamo nevyhnutným doplnkom do každej domácnosti.

Kľúčové vlastnosti

  • Wi-Fi pripojenie
  • Aplikácie pre smartphone alebo tablet
  • Laserová navigácia
  • Vysaje všetky typy podláh či kobercov
  • Špeciálny ECO režim pre dlhšiu prevádzku a tichší chod

Jednoducho nastavte upratovanie a prijímajte samotná oznámenie o jeho priebehu

NEAT vysaje kedykoľvek, nech už ste kdekoľvek. Spoľahlivejšieho a schopnejšieho asistenta nenájdete. Vykoná všetko za vás v rekordnom čase. Vďaka jednoduchému prístupu a ovládanie skrze smartphone či tablet si svoj nový revolučný vysávač skrotíte ako mávnutím čarovného prútika. Nastavte časový plán vášho upratovania a rozfázujte ho podľa vlastnej potreby. Vyberte režim, ktorý bude maximálne vyhovovať vašim požiadavkám. CLEAN House vyčistí celý dom, MANUAL Clean umožní určiť cestu robota počas vysávania. Režim vysávanie SPOT dáva na výber veľkosť vysávanej plochy a počet vysávacích cyklov. Instantné oznámenia podáva informáciu o priebehu celého procesu - o začatí upratovania, aj jeho konci. NEAT to urobí za vás. Nechajte sa rozmaznávať.

Parametre a špecifikácia

Doba nabíjania
2,94 h Hotovo!
Doba chodu
117,65 min Hotovo!
Typ filtra
HEPA filter Hotovo!

Filtre

Typ filtra
HEPA filter Hotovo!

Hlučnosť

Hlučnosť
60 dB Hotovo!

Farba

Farba
Čierna Hotovo!

Hlučnosť

Hlučnosť
60 dB Hotovo!
Viac parametrov
Poznámka:

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, proč skončil prodej tohoto modelu?

Diskusia a poradňa k NEATO Botvac Connected
Príslušenstvo pre NEATO Botvac Connected Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Neato Botvac Connected. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Neato Botvac Verbunden. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Neato Botvac Verbunden. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Neato Botvac Connected.
P-DC1-WEB06
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií