Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

NESPRESSO DéLonghi "U" EN110.O

Zobraziť katalóg
NESPRESSO DéLonghi "U" EN110.O
4,7 7 hodnotení
Kávovar na kapsuly 19bar, otočná nádržka 0.8l, exkluzívne pre kávové kapsule Nespresso, 3 predprogramované veľkosti šálky, rýchle nahriatie, kontajner na použité kapsule (11-13), funkcia automatického vypnutia po 9min., Signalizácia nedostatku vody, oranžové
Kód:  EAN3342k4 Produktové číslo:  EN.110.O

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

NESPRESSO DéLonghi "U" EN110.O


Roky skúseností a láska ku káve spojila dve renomované spoločnosti - Nespresso a De'Longhi . Výsledkom ich spolupráce je jedinečný, dizajnovo čistý a výkonný kávovar U s intuitívnym dotykovým ovládaním a veľmi priaznivou cenou. Využitie najmodernejších technológií a originálnych kapsúl s čerstvo praženou kávou , bezpečne ukrytou pred oxidáciou a svetlom, vám zaručí výnimočný zážitok. Pridajte sa aj vy na cestu  za šálkou kávy.

Kávovar Nespresso De'Longhi U je vytvorený tak, aby sa vám prispôsobil.
Je skladný a vďaka minimalistickému dizajnu ľahko zapadne do  akéhokoľvek interiéru . Disponuje otočnou nádobkou na vodu a umožňuje odstránenie podstavca na šálku, takže možno používať aj vysoké poháre . Nádržka má objem 0,8 litrov a v prípade nedostatku vody vás prístroj upozorní praktickou signalizáciou .
Obsluha je nesmierne jednoduchá: za obyčajnú pol minútu sa zariadenie samo nahreje , potom stačí už len vložiť kapsulu, vybrať si lungo, espresso alebo ristretto a zavrieť posuvník. Hotovo. Prístroj zaisťuje perforáciu kapsule, extrakciu kávy s pomocou 19barového čerpadla, automaticky kapsulu odstráni do kontajnera a tiež sa sám vypne. Pokiaľ najčastejšie vyberáte jednu veľkosť kávy, systém si to zapamätá a sám ju pre vás pripraví.


Kávovar U, vybavený otočnou nádobou na vodu a odnímateľným podstavcom šálky, sa prispôsobí akémukoľvek interiéru a spôsobu prípravy kávy. Je plne automatický od perforácie kapsule, cez extrakciu kávy až po odstránenie použitej kapsule. Na dotykovom displeji si ľahko zvolíte ristretto (25 ml), espresso (40 ml) alebo lungo (110 ml). Navyše si pamätá vašu obľúbenú kávu.


Vďaka funkcii automatického vypnutia po 9 min nečinnosti,  je kávovar výrazne úsporný, spotrebuje až o 40% menej energie oproti prístrojom energetickej trieda A.

NESPRESSO KÁVA

Nespresso používa len tie najlepšie kávy tzv " Specialty "Alebo" Gourmet ", ktoré predstavujú samotné 1-2% celosvetovej produkcie kávy. Tieto starostlivo vybrané zrná sú bez vád, ideálnej veľkosti, hustoty a farby. Rovnako ako víno, majú charakteristickú a jedinečnú chuť. Preto Nespresso označuje svoje kávy Grand Crus.

Výber z 19 druhov Grand Crus káv uspokojí akúkoľvek chuť. Pre každú zmes hľadajú naši experti vhodný profil praženia , aby dokonale rozvinuli chuť a arómu jednotlivých zŕn. Nespresso používa proces "deleného praženia", pri ktorom sa káva určitého pôvodu praží tak, aby každý druh mohol plne odhaliť svoj potenciál.

Mletá káva môže pri kontakte so vzduchom stratiť za dva dni až tretinu svojich vôní. Nespresso, preto vyvinulo hermeticky uzavretú hliníkovou kapsulu , ktorá úplne izoluje mletú kávu od vzduchu a uchová až 900 jemných a prchavých aróm .

NESPRESSO CLUB

Jednoduché a rýchle objednávanie kávy a príslušenstvo - 24 hodín denne, 7 dní v týždni - Telefonicky na bezplatnej linke 800 26 33 33 alebo online na internetovej stránke Nespresso.

Vaša zásielka bude doručená do 48 hodín službou PPL na vami zvolenú adresu, alebo do 24 hodín na ktorúkoľvek pobočku Českej Pošty. Objednaný tovar je možné vyzdvihnúť aj pri špeciálnej pokladni v Nespresso Boutique, bez čakania.


NESPRESSO SERVIS


Okamžitá pomoc pre váš kávovar:

  • istenie problému a návrh riešenia na bezplatnej linke 800 26 33 33
  • v prípade potreby vyzdvihnutie kávovaru v dohodnutom termíne na vami zadanej adrese
  • zapožičanie náhradného prístroja
  • oprava kávovaru, vyčistenie a kontrola všetkých jeho častí do 7 dní
  • doručenie opraveného kávovaru späť
  • 6-mesačná záruka na opravu


Parametre a špecifikácie:

Typ:
automatické espresso

Určené pre:
exkluzívne pre kapsule Nespresso

Tlak čerpadla:
19 barov

Objem nádržky:
0,8 l

Ďalšie vlastnosti:
Funkcia automatického vypnutia po 9 min nečinnosti (programovateľná na 30 min)
Rýchle nahriatie (25 sekúnd)
Plne automatická príprava kávy
Otočná nádoba na vodu
3 predprogramované veľkosti šálky
Automatické uloženie preferovanej veľkosti šálky
Mobilný podstavec šálky
Signalizácia prázdnej nádoby na vodu
Signalizácia plného kontajnera na použité kapsule
Priestor pre uschovanie kábla

Objem kontajnera na použité kapsule:
11-13 použitých kapslí

Energetická trieda:
A - 40%

Príkon:
1230 W

Rozmery (Š x V x H):
11,5 x 25,1 x 36,9 cm

Hmotnosť:
3,0 kg

Farebné prevedenie:
Oranžové (Pure Orange)

Parametre a špecifikácia

Vlastnosti

Príkon
1 230 W Hotovo!
Tlak čerpadla
19 bar Hotovo!
Objem nádržky na vodu
0,8 l Hotovo!

Funkcie

Všeobecné funkcie
Automatické vypnutie Hotovo!
Chuť nápoja
Nastaviteľnosť intenzity/množstva kávy Hotovo!

Kapsuly

Druh kapsuly
Nespresso Original Hotovo!

Rozmery a hmotnosť

Hĺbka
36,9 cm Hotovo!
Šírka
11,5 cm Hotovo!
Výška
25,1 cm Hotovo!
Hmotnosť
3 kg Hotovo!
Viac parametrov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, zakoupila jsem výše uvedený kávovar a očekávala v něm poukaz na kapsle ve výši 1200 Kč, dle uvedení u produktu. Poukaz jsme hledaly se slečnou Vernerovou z pobočky na Andělu, která mi zboží vydávala, v krabici není. Kde/jak jej prosím obdržím?Děkuji. Karla Schmid, tel 602 144 188

Diskusia a poradňa k NESPRESSO DéLonghi "U" EN110.O
Príslušenstvo pre NESPRESSO DéLonghi "U" EN110.O Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si NESPRESSO De'Longhi U EN110.O. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte DeLonghi Nespresso "U" EN110.O. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte DeLonghi Nespresso "U" EN110.O. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: NESPRESSO DéLonghi U EN110.O.
P-DC1-WEB16
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií