AP+ nový vizuál alzaplus segmenty sda v2

NESPRESSO KRUPS Expert XN601810

Zobraziť katalóg
NESPRESSO KRUPS Expert XN601810
5 5 hodnotení
Kávovar na kapsuly tlak 19 bar, príkon 1710 W, objem nádržky na vodu 1.11 l, druh kapsúl: Nespresso, šľahač mlieka, bluetooth, funkcia horúcej vody, odkvapkávací systém, automatické vypnutie a cappuccino a latte, šírka 38.1 cm, výška 28.7 cm, hĺbka 22.3 cm, hmotnosť 6.5kg, farba čierna a čierna
Kód:  KRUNES10 Produktové číslo:  XN601810 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

NESPRESSO KRUPS Expert XN601810


Naozajstná káva. V pohodlí vášho domova.

Vychutnajte si svoj obľúbený nápoj z pohodlia domova, kedykoľvek budete chcieť. Kapsulový kávovar KRUPS vám ušetrí starosť s mletím a utláčaním kávy. Exkluzívne kapsule Nespresso vám ponúkajú širokú škálu nápojov. Prístroj vyniká jednoduchou obsluhou, ktorú zvládne skutočne každý. Vložíte kapsulu, stlačíte tlačidlo a je hotovo. Ak máte chuť na kávovú špecialitu s mliekom, integrované Aeroccino sa postará o jedinečné napenenie mlieka. Iste uvítate možnosť voľby teploty kávy medzi tromi úrovňami – teplá, horúca a veľmi horúca. Prístroj môžete ovládať aj pomocou smartfónu a aplikácie Nespresso. Tá vám tiež postráži zásoby kapsúl, aby vám nikdy nechýbala vaša obľúbená káva.


NESPRESSO Krups Expert XN601810


S kávovarom si vychutnáte rozmanité nápoje

Pre milovníkov Nespresso kávy sú najobľúbenejšie Ristretto, Espresso a Lungo. Nespresso však teraz prináša ďalší prírastok – novú Nespresso Americano. Je ako stvorená pre tých, ktorí majú radi veľkú jemnú kávu. Z modelu Nespresso Expert & Milk budú nadšení hlavne milovníci latte receptov. Vďaka napeňovaču mlieka Aeroccino dosiahnete krémovú mliečnu penu na cappuccino či latte macchiato.


Vysokotlakové čerpadlo

Výkonné čerpadlo pracuje pod tlakom 19 bar, to vám umožní pripraviť si kávu ako od baristu! Z každej kapsuly dostane maximum a vy tak dostanete lahodnú kávu delikátnej chute s intenzívnou arómou a hustou cremou.

3 úrovne teploty

Teraz si môžete pri každej príprave kávy zvoliť vám vyhovujúcu teplotu. Možnosti máte hneď tri: stredná, horúca alebo extra horúca. Teplotu je možné nastaviť priamo na kávovare alebo cez mobilnú aplikáciu.

Mobilná aplikácia

Aplikácia Nespresso vám v mnohom uľahčí život. Môžete si cez ňu objednať novú dávku kapsúl, spravovať recepty na kávu, sledovať zásobu kapsúl, plánovať čas prípravy kávy alebo si kávu pripraviť na diaľku – presne tak, ako ju máte radi.


Káva najvyššej kvality

Pri výbere kávy sa v Nespresso dodržiavajú prísne normy. Kapsuly sú vyrobené z recyklovateľného hliníka a hermeticky uzavreté. Tieto dva faktory zaručujú jedinečnú chuť kávy Nespresso. Škála nápojov je naozaj široká, a tak si iste každý vyberie ten svoj.


Špičkový dizajn kávovaru NESPRESSO KRUPS Expert

Kávovar na kapsuly NESPRESSO KRUPS Expert sa môže pochváliť novým dizajnom s oblými hranami a v plochom vyhotovení. Hliníkové detaily pridávajú kávovaru ešte krajší, prémiový vzhľad. Teraz vôbec po prvýkrát aj zabudované Aeroccino má zhodný dizajn so samotným kávovarom, tým ešte umocňuje celkovo veľmi sympatický vzhľad prístroja. Intuitívne LED diódy vás okamžite upozornia – hneď ako je nádobka na vodu prázdna, je vyžadované odvápnenie alebo ak kontajner na použité kapsule chýba či je plný.



Parametre a špecifikácia

Vlastnosti

Príkon
1 710 W Hotovo!
Tlak čerpadla
19 bar Hotovo!
Objem nádržky na vodu
1,11 l Hotovo!

Funkcie

Všeobecné funkcie
Funkcia horúcej vody, Automatické vypnutie Hotovo!

Výbava

Mliečne riešenie
Prídavný šľahač mlieka Hotovo!

Pripojenie a kompatibilita

Pripojenie
Bluetooth Hotovo!

Rozmery a hmotnosť

Hĺbka
22,3 cm Hotovo!
Šírka
38,1 cm Hotovo!
Výška
28,7 cm Hotovo!
Hmotnosť
6,5 kg Hotovo!

Farba

Farba
Čierna Hotovo!
Viac parametrov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den je tento přístroj kompatibilní s neoriginálního kapslemi do nespresso,třeba museti lór jacobs atd

Dobrý den, chci se zeptat jaký je hlavní rozdíl mezi kávovarem Nespresso Délonghi Expert EN355.GAE a Nespresso Krups Expert XN601810? Děkuji za odpověď Petržílková

Žádné wi-fi to nemá. Jen pro pořádek.

Diskusia a poradňa k NESPRESSO KRUPS Expert XN601810
Príslušenstvo pre NESPRESSO KRUPS Expert XN601810 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si NESPRESSO Krups Expert XN601810. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte NESPRESSO KRUPS Expert XN601810 Kaffeemaschine. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte NESPRESSO KRUPS Expert XN601810 Kaffeemaschine. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: NESPRESSO KRUPS Expert XN601810.
P-DC1-WEB02
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií