AD homeoffice PET

NESPRESSO KRUPS Pixie Electric Red XN3006 + KRUPS XL2000

Zobraziť katalóg
NESPRESSO KRUPS Pixie Electric Red XN3006 + KRUPS XL2000
Kávovar na kapsuly 19bar, nádržka 0.7l, exkluzívne pre kávové kapsule Nespresso, široký výber nápojov, kovové držadlo, hliníkové postranné panely, malé rozmery, úsporná trieda A ++, farba červeno-čierne speňovač mlieka brúsený hliník, 500W, 3 automatické programy - cappuccino, caffé latté, teplé mlieko, stredový kontakt 360 °
Kód:  TEFSET11 Stránky výrobcu
NESPRESSO KRUPS Pixie Electric Red XN3006 + KRUPS XL2000 Predaj skončil

NESPRESSO KRUPS Pixie Electric Red XN3006 + KRUPS XL2000

Ak patríte medzi milovníkov ozajstné kávy, potom už neváhajte ani minútu. Do rúk sa vám dostáva jedinečná šanca získať unikátny superfunkční set, vďaka ktorému si teraz môžete obľúbený mok vychutnať priamo v pohodlí domova. Kávovar Pixie Electric v atraktívnej čiernej farbe je najmenším Nespressovým kávovarom na trhu. Dokonalé 40 ml espresso alebo 110ml lungo pripravíte jednoduchým jedným stlačením tlačidla. Do odkvapkávacej mriežky sa po vyklopení ľahko vojde aj vysoká poháre. Môžete si teda dopriať aj obľúbené Latte. O našľahanie dokonale bohatej peny sa postará automatický penič mlieka Krups XL2000.

kľúčové vlastnosti

  • Ekologický materiál - menej kovu, menej plastu
  • Atraktívna čierno červená farba
  • kovové držadlo
  • Hliníkové postranné panely
  • Úsporná trieda A ++
  • Nádržka 0,7 l
  • Najmenší kávovar Nespresso na trhu
  • Hliníkové postranné panely
  • V balení s exkluzívnym peniace mlieka

Mliečna pena ako od baristu

Staňte sa aspoň na malú chvíľku schopným baristom a doprajte si pôžitok z úžasne krémovej mliečnej peny. S tým vám pomôže penič mlieka s povrchom z brúseného hliníka a nerezovým stredovým pásom. Vybrať si môžete z troch automatických programov - cappuccino, caffé latté, alebo klasické teplé mlieko.

Parametre a špecifikácia

Vyhotovenie
Voľne stojací Hotovo!

Typ kávovaru

Vyhotovenie
Voľne stojací Hotovo!

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre NESPRESSO KRUPS Pixie Electric Red XN3006 + KRUPS XL2000
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si NESPRESSO Krups Pixie XN3006 + Krups XL2000. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte KRUPS Nespresso Pixie Elektro-Rot + XN3006 KRUPS XL2000. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte KRUPS Nespresso Pixie Elektro-Rot + XN3006 KRUPS XL2000. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: KRUPS Nespresso Pixie Electric Red + XN3006 KRUPS XL2000.
P-DC1-WEB08
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií