AlzaBoxy Q1 Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

NESPRESSO KRUPS Pixie XN301T

Zobraziť katalóg
NESPRESSO KRUPS Pixie XN301T
3,0 1 hodnotení
Kávovar na kapsuly 19bar, nádržka 0.7l, exkluzívne pre kávové kapsule Nespresso, zaberá menej miesta na kuchynskej linke, termo blok, ohrev mlieka, farba čierna titán
Kód:  EAN3364b1 Produktové číslo:  XN301TCP Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

NESPRESSO KRUPS Pixie XN301T


Štýlový kávovar do modernej kuchyne, na terasu aj do kancelárie? Áno, a ešte oveľa viac. Nespresso KRUPS Pixie s napeňovačom mlieka síce na prvý pohľad môže vyzerať drobný, rozhodne sa ale nemá za čo hanbiť. Má nádherný dizajn, ktorý získal ocenenie Red Dot, je rýchly, výkonný, úsporný a cenovo dostupný. Čerpadlo má tlak 19 barov, takže si nič nezadá s oveľa väčšími kávovary. Predhriať sa dokáže už za 25 sekúnd a tým je tiež najrýchlejším prístrojom od Nespresso.

 
Kompaktné telo pôsobí sviežo najmä vďaka využitiu odvážnych farieb, výrazne štruktúrovaného kovového povrchu bočníc a oceľovej páky. Je tiež ekologické: hliníkové postranné panely sú z 98 % vyrobené z recyklovaných kapsúl. Optimalizovaný systém prietoku vody spolu s rýchlym termoblokom sa postarajú o ideálny výsledok a rozjasní tak vašu každodennú kávovú rutinu.


Na vytvorenie tej najbohatšej horúcej, ale aj studenej mliečnej peny vám dopomôže penič mlieka Aeroccino, ktorý poslúži pri výrobe najrôznejších kávových špecialít a dá sa veľmi ľahko vyčistiť. Podstavec šálky sa dá navyše posunúť, takže so zariadením využijete aj vysoké poháre – nebudete mať problém nachystať latte macchiato, frappuccino alebo tiež horúce mlieko.



Obsluha je neskutočne jednoduchá: stačí vybrať kapsulu s vašou obľúbenou kávou, zvoliť lungo alebo espresso a o malý moment je všetko pripravené. Prístroj zaisťuje perforáciu kapsule, extrakciu kávy, kapsulu odstráni do kontajnera a tiež sa sám automaticky vypne. Odnímateľná nádržka má objem 0,7 litrov, mnohých používateľov poteší aj kontrola výšky hladiny pomocou optických vlákien a infračervené podsvietenie signalizujúce nedostatok vody.
 

 

Každá kapsula systému Nespresso obsahuje presne to správne množstvo voňavej mletej kávy s nezameniteľnou plnou arómou. Prehľadné farebné značenie zaistí, aby ste ihneď spoznali svoj obľúbený variant. Kapsule sú hermeticky uzavreté, vďaka čomu dovnútra nevnikne vzduch a obsah tak zostáva dlho čerstvý. Vyrobené sú zo 100 % recyklovateľného materiálu – hliníka a potravinárskej fólie, ktorá zabraňuje priamemu styku s kovom.

 

Parametre a špecifikácia:

Typ:
Vysokotlakové kapsulové espresso

Určené pre:
Kapsule Nespresso

Tlak čerpadla:
19 barov

Objem nádržky:
0,7 l

Hlavné vlastnosti:
Jednoduché čistenie
Možnosť ohriatia mlieka
Posuvný podstavec šálky
Kontajner na použité kapsule
Odnímateľná nádržka na vodu
Nastaviteľné automatické vypnutie
Indikácia prázdnej nádoby na vodu
2 veľkosti šálky: lungo a espresso
Praktický priestor na schovanie kábla
Automatické nastavenie množstva kávy
Veľmi rýchle predhriatie (už za 25 sekúnd)
Aeroccino – studená a horúca mliečna pena
Hliníkové postranné panely z recyklovaných kapsúl

Objem kontajnera na použité kapsule:
11 - 13 kapsúl

Energetická trieda:
A -40 %

Príkon:
1 260 W

Rozmery (Š × V × H):
11,1 × 23,5 × 32,6 cm

Hmotnosť:
2,74 kg

Farebné vyhotovenie:
Čierne

Prečítať viac

Parametre a špecifikácia

Viac parametrov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre NESPRESSO KRUPS Pixie XN301T Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si NESPRESSO Krups Pixie XN301T. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte NESPRESSO KRUPS Pixie XN301T. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte NESPRESSO KRUPS Pixie XN301T. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: KRUPS Nespresso Pixie Titanium + Aeroccino.
P-DC1-WEB17
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií