Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Nákupy pod palcom s aplikáciou Alza

NETIO 4 All Silver - DE schuko zásuvky

Zobraziť katalóg
NETIO 4 All Silver - DE schuko zásuvky
4,0 1 hodnotení
Zásuvka 4x, prepäťová ochrana, WiFi (režim AP, klient), Bluetooth, časové i manuálne ovládanie spotrebičov, meranie spotreby, kalendár, Watchdog, LAN, aplikácie pre mobilné zariadenia, podpora SNMP v3
Kód:  NG450c2 Stránky výrobcu

NETIO 4 All Silver - DE schuko zásuvky

Táto zásuvka toho vie naozaj veľa - merať spotrebu na jednotlivých výstupoch, zapínať a vypínať pripojené zariadenia, rozsvecovať a zhasínať svetlá, reštartovanie kamerových systémov... Vymeňte vašu existujúcu elektrickú zásuvku za viacúčelové zariadenie, ktoré vám umožní kontrolovať domácnosť prakticky odkiaľkoľvek.

Zásuvku je možné ovládať z vášho smartfónu, aj keď sa práve nachádzate ďaleko od domova. NETIO 4 ALL obsahuje jeden 250 V vstup a štyri štandardné sieťové zásuvky, ktoré umožňujú pripojiť takmer akékoľvek zariadenie napájané do 250 V. Nie je potreba žiadny špeciálny program, k webovému rozhraniu zariadenia sa pristupuje z lokálnej siete alebo internetu pomocou vášho internetového prehliadača.

Kľúčové vlastnosti

  • Diaľkovo ovládaná inteligentná zásuvka so štyrmi 220 V výstupmi
  • Meranie spotreby na každom výstupe
  • Integrovaný prístupový bod - pripojte Netio4 All do bezdrôtovej siete a pripojte k nemu počítač
  • Bezdrôtové rozhranie bluetooth 4.0 LE, WiFi
  • HTTPS - zabezpečené spojenie medzi webovým prehliadačom a webovým serverom
  • Úchyt na stenu súčasťou balenia
  • Zásuvky DE schuko

Kvalitné vyhotovenie

Čas obyčajných predlžovacích káblov a rozdvojok je preč. Do rúk sa vám dostáva nielen moderná novinka, ale aj produkt na ktorom sa rozhodne nešetrilo. Už vonkajšia konštrukcia, ktorá využíva aj elegantný hliník slúžiaci zároveň aj ako chladič interného „počítača“. Zariadenie má totiž vnútri klasický chipset, na ktorom beží linux so softvérom Netio. Vďaka tomu možno veľmi ľahko vykonávať aktualizácie a neustále zariadenie vylepšovať.

Ovládanie úplne pod vašou réžiou

Zabudli ste vypnúť niektorý z domácich spotrebičov a ste už na ceste do zamestnania? Žehlička alebo kulma môžu byť nebezpečné a iné spotrebiče budú zbytočne plytvať drahou energiou. Pomocou aplikácie môžete všetko ovládať aj na diaľku a časový rozvrh si dopredu nastaviť. Znížte riziko vykradnutia vášho domu na minimum. Môžete napríklad diaľkovo zhasínať a vypínať lampu a simulovať tak vašu prítomnosť doma, hoci ste na dovolenke.

Funkcia Watchdog

Zásuvka disponuje aj funkciou Watchdog, vďaka ktorej dokáže sama reštartovať server, router alebo ďalšie sieťové prvky, ktoré zamrznú. Ďalšou zaujímavosťou je meranie spotreby elektrickej energie alebo napríklad možnosť integrovať zásuvky do systému takzvanej inteligentnej domácnosti a nechať ich spolupracovať s ďalšími spotrebičmi.

Doplňujúce informácie:

Rozmery:
30,2 × 5,8 × 9 cm

Hmotnosť aj s káblom:
cca 1,15 kg

Sieťové rozhranie:
10 / 100 Mbps (RJ-45 konektor)
WiFi 802.11b/g/n 2,4 GHz
Bluetooth 4. 0 LE 2, 4 GHz
2 × anténa s výkonom 3 dB (jedna pre WiFi, jedna pre bluetooth)

Indikátor stavu:
2× LAN (na LAN konektore)
1× Wifi
1× bluetooth 4. 0 LE
4× LED pre jednotlivé zásuvky

Ovládanie na zariadení:
1× hlavný spínač/vypínač (kolíska)
4× spínač/vypínač pre jednotlivé zásuvky (slúžia tiež na reštart zariadenia a nastavenie do továrenského režimu)

 

TIP: Plánujete si zostaviť vlastnú inteligentnú domácnosť a neviete, kde začať? Potom si nezabudnite prečítať náš podrobný návod Ako vytvoriť inteligentnú domácnosť!

Poznámka:
» Všetky WiFi zásuvky
» Všetky inteligentné zásuvky pre Apple HomeKit

Viac informácií o prepojení s Apple HomeKit nájdete v našom článku.


» Všetky predlžovacie káble


» Všetko príslušenstvo pre domáce alarmy

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre NETIO 4 All Silver - DE schuko zásuvky Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si NETIO 4 All Silver - DE schuko zásuvky. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: NETIO All 4 Silver - DE Schuko foglalat.
P-DC1-WEB07
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií