Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

Alza dny mini Velikonoce Alza dny mini Velikonoce

NextBook Premium 7 HD 3G

Zobraziť katalóg
NextBook Premium 7 HD 3G
3,6 10 hodnotení
Tablet MediaTek MTK8312 Dual-Core 1.3GHz, dotykový 7 "1024x600 kapacitné, RAM 512 MB, 4GB + microSD, GPS, 3G modem, BT 4.0, WiFi, micro USB, batéria 3000 mAh, Google Android 4.2.2
Kód:  MD032y30c Produktové číslo:  UMM100N73G Stránky výrobcu

NextBook Premium 7 HD 3G

  • Výkonný hardvér
  • Bezdrôtová konektivita s WiFi aj 3G
  • Android 4.2.2 a Google Play
  • Vhodný pre multimédiá

NextBook Premium 7 HD 3G je osadený dvojjadrovým procesorom, dvojjadrovou grafikou a moderným operačným systémom Google Android 4.2, ktorý ponúka možnosť rozšírenia o najrôznejšie platené aj voľne stiahnuteľné programy. Spolu s inštalovaným hardvérom zaistí plynulý a svižný chod systému, bezproblémové prehrávanie videí a tiež obsahu na internete vrátane podpory Adobe Flash 11.
Vďaka malej hmotnosti skvele padne do ruky. Širokouhlý displej s uhlopriečkou 7 " a s rozlíšením 1024 x 600 je ideálny pre ľahké čítanie dokumentov alebo pre pohodlné prehliadanie internetových stránok, ale iste ho vďaka jeho farebnému podania využijete aj na prehrávanie videí a hranie hier.

Kapacitný dotykový displej

Po vložení SIM karty už nie ste závislí na WiFi sieti a môžete si začať užívať slobodu s 3G internetom kdekoľvek chcete . A navyše získate aj možnosť vybavovať telefónne hovory a posielať sms ako na šikovnom mobilnom telefóne.

Integrovaný GPS čip využijete napríklad v aute, kde spoločne s mapovými podkladmi Google Maps tvoria dokonalú navigáciu.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre NextBook Premium 7 HD 3G
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si NextBook Premium 7 HD 3G. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Nextbook Premium-7 HD 3G. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Nextbook Premium-7 HD 3G. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: NextBook Premium 7 HD 3G.
P-DC1-WEB01
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií