Ospravedlňujeme sa, ale z technických príčin sa momentálne na našich pobočkách môže vyzdvihnutie objednávky časovo predĺžiť. Na oprave usilovne pracujeme. Ďakujeme za pochopenie.

PET AD homeoffice

NGS Roller Cube červený

Zobraziť katalóg
NGS Roller Cube červený
Bluetooth reproduktor - prenosný, 3W, Bluetooth, LED svetelné efekty, USB, AUX vstup
Kód:  NGS020e1 Produktové číslo:  ROLLER CUBE RED Stránky výrobcu
NGS Roller Cube červený Predaj skončil

NGS Roller Cube červený

Hľadáte efektný bezdrôtový reproduktor kompaktných rozmerov? V tom prípade nám dovoľte predstaviť vám tento produkt od spoločnosti NGS. Dokonalý dizajn je doplnený dostatočným výkonom 3 W a LED svetelnými efektami. Kompaktné rozmery a nízka hmotnosť umožňujú reproduktor ľahko prenášať a vziať ho so sebou na dovolenku alebo napríklad na chatu. Užite si vaše obľúbené melódie všade tam, kde práve chcete. Dlhá výdrž kvalitnej vstavanej 600 mAh batérie zabezpečí až 3 hodiny ničím nerušené počúvanie.

Kľúčové vlastnosti

  • Bezdrôtový reproduktor kompaktných rozmerov (6,5 cm kocka)
  • Integrovaná batéria zaistí až 3 hodiny počúvania hudby
  • Dostatočný výkon 5 W
  • LED svetelné efekty
  • Vybavený mikrofónom pre vybavovanie hovorov
  • Technológia Bluetooth pre bezdrôtové prehrávanie
  • Vstup pre microSD karty a 3,5 mm Jack vstup
  • Nízka hmotnosť (185 g)

Skvelý spoločník

Veľkou výhodou NGS Roller Cube je jeho univerzálnosť. S rozhraním Bluetooth pripojíte tablet či smartfón a ďalšie možnosti vám poskytne slot pre microSD karty, 3,5 mm Jack konektor. K dispozícii je tiež konektor USB. Použitie reproduktora je veľmi intuitívne a ovládacie prvky sú ľahko prístupné. Určite poteší LED osvetlenie, ktoré podporí správnu atmosféru pri prehrávaní hudby.

Vstavaný mikrofón

Zdá sa to až neuveriteľné, čo všetko tento malý reproduktor dokáže. Pre neodkladné hovory je pre užívateľov pripravený aj zabudovaný mikrofón. S jeho pomocou tak všetko vybavíte jednoducho a rýchlo.

V balení nájdete

  • Reproduktor Roller Cube
  • Nabíjací kábel USB
  • AUX kábel
  • Návod na použitie

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre NGS Roller Cube červený
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si NGS Roller Cube červený. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte NGS Roller Red Cube. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte NGS Roller Red Cube. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: NGS Roller Cube piros.
P-DC1-WEB13
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií