Stellar Blade AP+ plus nový vizuál

NHL 17

Zobraziť katalóg
NHL 17
4,7 54 hodnotení
Videohra
Kód:  Hranad0017

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

NHL 17

vypnuté
Bonus za predobjednávku

Bonusy za včasnú objednávku

Objednajte si včas NHL 17 a dostanete niekoľko zaujímavých bonusov, ktoré vám spríjemnia herné zážitky. Okrem 10 zlatých HUT packov získate unikátny výstroj a legendárnu oslavu streleného gólu z ročníka NHL 94.

%

Úplne nové režimy, rozsiahlejšie možnosti v obľúbených módoch a najlepší herný hokejový zážitok, to všetko robí z NHL 17 titul, ktorý sa bude vo viacerých aspektoch pýšiť mnohými „naj".

vypnuté
Nové oslavy gólov

Potom, čo ste napálili puk do siete, sa všetky oči upierajú na vás.

vypnuté
Tvrdé souboje o kľúčový priestor

Tvrdé súboje o kľúčový priestor.

vypnuté
Draft šampiónov

Draft šampiónov

Nový režim Draft šampiónov prináša kombináciu napínavého fantasy draftu s rýchlo prebiehajúcimi kolami výberu z radov superhviezd.

vypnuté
Prežite svoj hokejový sen

Prežite svoj hokejový sen

Bez ohľadu na spôsob hrania vám NHL 17 ponúka nové režimy, v ktorých si zahráte za obľúbené tímy a hráčov. V drafte šampiónov zažite fiktívny draft, v ktorom si zostavíte tím plný hviezd, alebo na Svetovom pohári zabojujte o národnú česť.

vypnuté
Ovládnite ľad

Ovládnite ľad

Dostanete úplne nové poňatie súbojov pred bránkou v útočnej i obrannej tretine. Nechýba ani hromada nových gólových osláv dokresľujúcich nadšenie zo strelenia dôležitých gólov.

vypnuté
Kompletný turnajový režim

Kompletný turnajový režim národných tímov.

vypnuté
Pobavte diváky

Predveďte divákom v hľadisku celý rad úchvatných kombinácií.

vypnuté
Autentickí brankári

Autentickí brankári

Vďaka prepracovanému systému reflexných zákrokov brankári vyhodnotia svoje postavenie, uhol a gólovú situáciu ešte pred vykonaním svojho zákroku. Nové nasnímanie pohybu pomáha zreplikovať technické pohyby brankárov, ktoré prispejú k vierohodnosti ich správania a schopnosti využiť ich fyzické proporcie pri vykonávaní reflexných zákrokoch.

Poznámka:
Pozor, niektoré hry môžu vyžadovať:
  • Registráciu u digitálnej distribučnej služby – MS Store, Origin, Steam, Uplay a pod. (Návod nájdete v našom článku Uplatnenie elektronických licencií)
  • Širokopásmové pripojenie k internetu pre hranie, úvodné nastavenie, aktualizácie či ďalšie funkcie
  • Platenie mesačných poplatkov za online hranie vo viacerých hráčoch (Xbox Live, PlayStation Plus a pod.)

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre NHL 17 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si NHL 17. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte NHL 17. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte NHL 17. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: NHL 17.
P-DC1-WEB01
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií