Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

Dvojročná záruka teraz aj pre firmy Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

Niceboy HIVE Pods 3 PRO

Zobraziť katalóg
Niceboy HIVE Pods 3 PRO
3,6 48 hodnotení
Bezdrôtové slúchadlá – s mikrofónom, True Wireless, štuple, polouzatvorená konštrukcia, Bluetooth 5.0, podpora AAC a SBC, hlasový asistent, prepínanie skladieb, prijímanie hovorov, s ovládaním hlasitosti, certifikácia IPX5, frekvenčný rozsah 20–20000 Hz, citlivosť 94 dB/mW, impedancia 16 Ohm, menič 6 mm, výdrž batérie až 33 h (9 h+33 h)
45,90 €
Nakupujte jedným klikom bez nutnosti opakovane vyberať dopravu a platbu Strážiť dostupnosť
Pridať do zoznamu
Záruka 24 mesiacov Kód:  NCB050c4b Produktové číslo:  8594182425123 Stránky výrobcu

Niceboy HIVE Pods 3 PRO

Niceboy HIVE Pods 3 PRO je takmer nový tovar, v perfektnom stave a s plnou zárukou. Pôvodné balenie ale už niekto pred vami otvoril. Prečo? Mohlo ísť o nevhodný darček. Detailné informácie tu.

Gradient selector

audio

video

smart

gaming

konferencia

Niceboy

Bezdrôtové slúchadlá

Niceboy HIVE Pods 3 PRO

Bezdrôtové slúchadlá Niceboy HIVE 2 Joy Sakura sú bestsellerom medzi bezdrôtovými slúchadlami. Ponúkajú pokročilejšiu výbavu a vylepšený zvuk, stabilitu a hlavne výdrž. Na jedno nabitie môžete počúvať až 30 hodín. Nabíjanie potom potrvá iba 2 hodiny. Medzi vylepšenia funkcie slúchadiel Niceboy HIVE 2 Joy Sakura patrí aj možnosť komunikácie s hlasovými asistentmi.

Bezdrôtové slúchadlá Niceboy HIVE Pods 3 PRO
Niceboy

Kvalitný zvuk s AAC kodekmi

Bezdrôtové slúchadlá Niceboy HIVE Pods 3 PRO sú vybavené AAC kodekmi, takže budete môcť počúvať obľúbenú hudbu vo vysokej kvalite. technológia Bluetooth 5.0 je zárukou spoľahlivého prenosu bez oneskorenia. Slúchadlá bezdrôtové Niceboy HIVE Pods 3 PRO poskytnú basy aj výšky v štúdiovej kvalite.

Bezdrôtové slúchadlá Niceboy HIVE Pods 3 PRO

Bezdrôtové slúchadlá Niceboy HIVE Pods 3 PRO s podporou hlasových asistentov

Bezdrôtové slúchadlá Niceboy HIVE Pods 3 PRO ponúkajú ovládanie pomocou hlasových asistentov Siri a Google Assistant. Slúchadlá bez kábla je možné ovládať rovnako jednoduchým poklepaním, takže je nastavenie veľmi jednoduché a intuitívne. Súčasťou balenia sú 3 veľkosti nadstavcov, takže bezkáblové slúchadlá Niceboy HIVE Pods 3 PRO dokonale padnú do každého ucha.

Bezdrôtové slúchadlá Niceboy HIVE Pods 3 PRO

Podpora bezdrôtového nabíjania

Bezdrôtové slúchadlá Niceboy HIVE Pods 3 PRO sú vybavené technológiou Qi pre bezdrôtové nabíjanie. O aktuálnom stave nabíjacieho puzdra informujú svetelné diódy, zatiaľ čo stav slúchadiel je zobrazený v smartfóne. Okrem toho je možné bezdrôtové slúchadlá Niceboy HIVE Pods 3 PRO nabíjať aj pomocou USB-C kábla.

Bezdrôtové slúchadlá Niceboy HIVE Pods 3 PRO
Bezdrôtové slúchadlá Niceboy HIVE Pods 3 PRO

Bezdrôtové slúchadlá Niceboy HIVE Pods 3 PRO s dlhou výdržou

Na jedno nabitie vydržia bezdrôtové slúchadlá Niceboy HIVE Pods 3 PRO v prevádzke až po dobu 9 hodín. K dispozícii je aj praktické nabíjacie puzdro, s ktorým vydržia bezkáblové slúchadlá prehrávať hudbu až 33 hodín. Krytie s certifikáciou IP55 je zárukou vysokej odolnosti proti prachu aj dažďu, takže si bez problémov poradí s náročnými podmienkami.

Bezdrôtové slúchadlá Niceboy HIVE Pods 3 PRO

Mikrofón s potlačením šumu

Vďaka mikrofónu s potlačením okolitého šumu môžete prostredníctvom bezdrôtových slúchadiel Niceboy HIVE Pods 3 PRO jednoducho vybaviť telefónne hovory. Váš hlas tak bude pri hovore zreteľný a jasný za všetkých okolností bez toho, aby ste museli zbytočne vyťahovať telefón von z vrecka.

Video changer

Vložte iba ID videa napr. t1DueZkQc1I

Zmeniť video

Parametre a špecifikácia

Porovnať
Farba
Čierna Hotovo!
Vyhotovenie
Štuple Hotovo!
Konštrukcia
Polouzatvorená Hotovo!
Mikrofón
Áno Hotovo!
Typ pripojenia
Bluetooth Hotovo!

Farba

Farba
Čierna Hotovo!

Typ slúchadiel

Vyhotovenie
Štuple Hotovo!
Konštrukcia
Polouzatvorená Hotovo!
Mikrofón
Áno Hotovo!

Pripojenie

Typ pripojenia
Bluetooth Hotovo!
Verzia Bluetooth
5.0 Hotovo!
Podporované kodeky
AAC, SBC Hotovo!

Vlastnosti a funkcie

Charakteristika slúchadiel

Frekvencia od
20 Hz Hotovo!
Frekvencia do
20 000 Hz Hotovo!
Citlivosť
94 dB/mW Hotovo!
Veľkost meniča
6 mm Hotovo!
Impedancia
16 Ohm Hotovo!

Batéria

Maximálna výdrž batérie
33 h Hotovo!
Výdrž batérie (slúchadlá)
9 h Hotovo!
Výdrž batérie (puzdro)
33 h Hotovo!
Nabíjanie akumulátora
V puzdre Hotovo!

Hmotnosť

Hmotnosť
44 g Hotovo!
Viac parametrov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, jsou sluchátka prosím kompatibilní s hodinkami Garmin? Děkuji.

Dobrý den, je možné používat jen jedno sluchátko. Děkuji za odpověď.

Dobrý večer, mám problém. Sluchátka mi celý den fungovali a po videohovoru přestali přehrávat jakákoliv média na telefonu(při připojení na notebook fungují). Povolené přehrávání médií na telefonu pro sluchátka mám povolené. Nevíte prosím jak to mohu opravit?

Dobrý den, sluchátka mám tak 6 měsíců a vypadla mi taková ta krycí mřížka která zabraňuje nečistotám dostat se do sluchátka. V balení jsem nenašel náhradní. Je možné někde tuto mřížku nebo síťku sehnat? Nerad bych sluchátka něčím poškodil.

Dobrý den jsou sluchátka kompatibilní se Samsung Galaxy S9+

Dobrý den, právě jsem sluchátka rozbalil a připojil, ale při poslechu hudby je slyšet že sluchátek šum. Je slyšet i po pošlechu, ale za pár sekund se vypne. Je to z těchto sluchátek normální? Nebo musí na reklamaci? Děkuji

Dobry den. V recenzich se uvadi ze baleni neobsahuje tri velikosti spuntu. Je tomu skutecne tak?

Dobrý den, sluchátka mám koupena cca měsíc, a po prvotním spárování vždy fungovalo připojení sluchátek k telefonu ihned, jakmile jsem je vybrala z nabíjecího pouzdra. Nicméně dnes se najednou z ničeho nic sluchátka nepřipojila, ani sama, ani skrz ikonu v mobilu. Zkusila jsem restartovat mobil, vypnout a zapnout bluetooth, nic. Sluchátka jsem odpárovala a hodnou chvíli je mobil ani nenacházel na opětovné spárování. Pak se sice objevila, ale mobil mi píše "se zařízením Niceboy HIVE Pods 3 Pro nelze navázat komunikaci". Poukouším se sluchátka uvést do továrního nastavení, ale nevím, zda se mi to daří. Byl by tady někdo, kdo by mi prosím dokázal poradit? Děkuji.

Ahoj. Chtěl bych se zeptat, jestli se dá krabička od sluchátek nabíjet? Pokud ano, byl bych rád za zaslání nějaké vyhovující bezdrátové napáječky. Jsem laik a nechci je hnedka oddělat. Předem děkuji za rady a tipy.

Dobrý den. Jsem laik a chci se zeptat, jestli mohu z krabičky vyndat pouze levé sluchátko a pravé nechat v krabičce a používat ho. Předem děkuji za odpověď.

123
Príslušenstvo pre Niceboy HIVE Pods 3 PRO
P-DC1-WEB01
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií