Emise pro AP+ v app - všechny segmenty P&G MS v hokeji_CZ

Niceboy ORYX M400

Zobraziť katalóg
Niceboy ORYX M400
2,9 12 hodnotení
Herná myš drôtová, USB, vhodná pre pravákov, optická, 7 tlačidiel, RGB podsvietenie, 6400DPI, čierna
Kód:  NCB001g5 Produktové číslo:  8594182423693 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Niceboy ORYX M400


Niceboy uvádza novú sériu herného príslušenstva s označením ORYX, ktoré je na mieru prispôsobené nadšeným hráčom. Ergonomická herná myš Niceboy ORYX M400 disponuje 7 tlačidlami a sadou závažia na nastavenie hmotnosti. O precízne ovládanie sa postará optický senzor s možnosťou nastavenia DPI až na hodnotu 6 400. Pomocou špeciálneho softvéru ORYX navyše ľahko nastavíte citlivosť myši, makrá pre jednotlivé tlačidlá či farebné podsvietenie.

Kľúčové vlastnosti hernej myši Niceboy ORYX M400

  • Kvalitný optický senzor
  • 6 400 DPI (5 nastaviteľných režimov)
  • 7 programovateľných tlačidiel
  • Softvér ORYX (v češtine)
  • Nastaviteľné podsvietenie
  • Výmenné závažia na úpravu hmotnosti
  • Ergonomický tvar
  • Opletený kábel

Precízny senzor s DPI až 6 400

Herná myš Niceboy ORYX M400 je vybavená precíznym optickým senzorom s možnosťou nastavenia DPI až do hodnoty 6 400. K dispozícii je 5 prednastavených režimov, medzi ktorými môžete ľahko prepínať pomocou tlačidiel. Pokročilú konfiguráciu citlivosti je možné nastaviť v dodanom softvéri ORYX.

Herná myš Niceboy ORYX M400 s nastaviteľnou hmotnosťou

Herná myš Niceboy ORYX M400 je vybavená sadou závažia, pomocou ktorých si nastavíte jej ideálnu hmotnosť, aby presne zodpovedala vašim potrebám. Táto funkcia myši dodáva dostatok flexibility na rýchle a presné pohyby.

Softvér na nastavenie makier

Herná myš Niceboy ORYX M400 je dodávaná s vlastným softvérom ORYX, pomocou ktorého ľahko nastavíte funkcie tlačidiel, makrá alebo prispôsobíte podsvietenie presne podľa vašich predstáv. Program je kompletne lokalizovaný do češtiny.

Myš Niceboy ORYX M400 dokonale padne do ruky

Už pri návrhu myši bol kladený dôraz na maximálne komfortné a prirodzené ovládanie. Vďaka tvarovanému dizajnu a dômyselnému umiestneniu ovládacích prvkov myš Niceboy ORYX M400 dokonale padne do ruky a umožní rýchle a intuitívne ovládanie kurzora.

Odolný opletený kábel

Niceboy ORYX M400 na prvý pohľad zaujme kvalitným spracovaním, ktoré dopĺňa opletený kábel s vynikajúcou vysokou pevnosťou a odolnosťou. Vďaka tomu je zaručená dostatočná pružnosť na pohodlný a ničím neobmedzený pohyb.

Obsah balenia

  • Herná myš Niceboy ORYX M400
  • Návod na obsluhu

Parametre a špecifikácia

Rozhraní
USB Hotovo!
Typ
Herná Hotovo!
Určenie
Pre pravákov Hotovo!
Citlivosť
6 400 DPI Hotovo!

Pripojenie

Rozhraní
USB Hotovo!

Použitie myši

Typ
Herná Hotovo!
Určenie
Pre pravákov Hotovo!

Senzor

Citlivosť
6 400 DPI Hotovo!
Doba odozvy
1 ms Hotovo!

Farba

Farba
Čierna Hotovo!
Viac parametrov
Poznámka:

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, dnes jsem zakoupil tuto myš, ale mám jeden problém se kterým, co jsem četl tak se setkalo více lidí. Ale nikde jsem nenašel řešení. Po spuštění softwaru k myši, staženého z vašeho webu, program zamrzne a nereaguje. Nějaká rada co s tím? díky

Software k tejto mýške nefunguje ked applikaciu zapnem a niečo v nej stlačim tak applikacia hned prestane odpovedať a spadne skušal som aj preinštalovať software ale nepomohlo to. Vie my z tým niekto pomôcť. Aplikaciu som sťahoval priamo z stranky Niceboy. Skušal som aj preinštalovat aplikaciu a nepomohlo to.

Dobrý den, v květnu jsem zakoupila tuto myš. Posledních pár dní náhodně přestává fungovat. Začalo to tím, že po zapojení lítal kurzor naprosto všude, nyní najednou přestane reagovat. Není to pořád, ale prostě zmrzne. Světla se mění dál a optika dole svítí též normálně. Vyzkoušela jsem ji s několika PC přímo ve chvíli poruchy a nešla ani na jednom, takže si nemyslím, že by to bylo SW PC. Nikam ji nevozím a kabel nevypadá poškozený. V případě reklamace se obávám, že mi ji jen vrátí s tím, že při zkoušce fungovala. Dá se případně při podání reklamace ukázat video s problémem, nebo to není průkazné? Děkuji za radu

Dobrý den, zakoupila jsem si tuto myšku a nastavila si ji na 800 DPI, ale po každém zapnutí pc se mi DPI zvýší. Když zapnu software, tak tam mám stále označených 800 DPI, i když mám zrovna vyšší, musím vždy kliknout na ,,ok" aby se mi to změnilo na označených 800. Je možné udělat něco pro to, aby se mi DPI takhle sama neměnila? Je to dost nepříjemné. Děkuji.

Dobrý den, poprosil bych o rozměry myši. Děkuji.

Dobrý den mám otázku která už mi nějaký ten pátek vrtá hlavou jde na myši drag klik ? děkuju za odpověď.

Dobrý den mohl bych se zeptat kolik tato myš váží a kolik váží ty závaží ? Předem děkuji za odpověď.

Dobrý den po instalaci programu k myši z oficiálních stránek program zamrzá a nereaguju. Provedl jsem přeinstalaci,jiné usb, opravu kompatibility,restart pc,pustit jako správce beze změn. V Pc Win 10 pro 32bit. Prosím o radu co s tím ať můžu vypnout blikání myši. Děkuji

Dobrý den, nefunguje mi originální soft. Přešel jsem z win7 na win10, na win7 to fungovalo na win10 ne, už jsem skusil všechno co jsem našel tady v poradně! Máte nejakou radu Děkuji.

Dobrý deň, myš asi po pol roku používania , náhodne prestáva fungovať, kábel nevyzerá poškodený , môžem ju pri reklamácií vymeniť za inú ?

12
Diskusia a poradňa k Niceboy ORYX M400
Príslušenstvo pre Niceboy ORYX M400 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Niceboy ORYX M400. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Niceboy ORYX M400.
P-DC1-WEB07
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií