Dvojročná záruka teraz aj pre firmy Premium Week Samsung

Niceboy ORYX X500 Shadow

Zobraziť katalóg
Niceboy ORYX X500 Shadow
4,5 30 hodnotení
Herné slúchadlá – káblové, s mikrofónom, na hlavu, okolo uší, uzatvorená konštrukcia, USB-A, pre PC, herný režim, priestorový zvuk 7.1, prepínanie skladieb, s ovládaním hlasitosti, frekvenčný rozsah 20–20000 Hz, citlivosť 117 dB/mW, impedancia 32 Ohm, menič 53 mm, kábel 2.1 m
Kód:  NCB080a1a8 Produktové číslo:  oryx-x500-shadow Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Niceboy ORYX X500 Shadow

Gradient selector

audio

video

smart

gaming

konferencia

Niceboy

Herné slúchadlá

Niceboy ORYX X500 Shadow

Herné slúchadlá Niceboy ORYX X500 Shadow vás zaujmú atraktívnym dizajnom a elegantným podsvietením. S meničmi vo veľkosti 53 mm poskytujú vysoko kvalitný priestorový zvuk 7.1 pre výnimočný herný zážitok. K dispozícii je odnímateľný mikrofón na pohodlnú komunikáciu so spoluhráčmi, ktorý možno v prípade potreby ľahko a rýchlo odstrániť. Herné slúchadlá s mikrofónom Niceboy ORYX X500 Shadow sú vybavené mäkkými nastaviteľnými náušníkmi z PU kože a ponúkajú ergonomický dizajn, vďaka čomu sú maximálne pohodlné aj pri dlhých herných maratónoch. Kábel slúchadiel je osadený praktickým ovládačom, prostredníctvom ktorého je možné jednoducho ovládať hlasitosť zvuku, podsvietenie aj stlmenie mikrofónu.

Nie je vyplnený Alternatívny text k fotografii!

Náhlavné slúchadlá Niceboy ORYX s ergonomickým dizajnom a mušľami z PU kože

Náhlavné slúchadlá Niceboy ORYX X500 Shadow sú vybavené uzavretými mäkkými mušľami z PU kože, vďaka čomu si užijete maximálne pohodlie aj pri dlhšom nosení. Ergonomický dizajn, nízka hmotnosť a nastaviteľný hlavový most zaistia, že vám hráčke slúchadlá dokonale padnú na každé ucho. 

Nie je vyplnený Alternatívny text k fotografii!

Nie je vyplnený Alternatívny text k fotografii!

Špičkový priestorový zvuk herných slúchadiel Niceboy

Herné slúchadlá Niceboy ORYX X500 Shadow ponúkajú virtuálny priestorový zvuk 7.1. K dispozícii sú meniče vo veľkosti 53 mm, takže sa budete vždy cítiť ako na bojovom poli či uprostred prestrelky. Kvalitný zvuk herných slúchadiel Niceboy vám umožní lepšiu orientáciu v priestore, vďaka čomu získate proti nepriateľom výraznú výhodu.

Nie je vyplnený Alternatívny text k fotografii!

Odnímateľný mikrofón

Vďaka odnímateľnému mikrofónu sú Niceboy ORYX X500 Shadow slúchadlá herné ideálne na použitie pri kooperatívnych hrách s viacerými hráčmi. Prostredníctvom mikrofónu bude váš hlas pri komunikácii so spoluhráčmi vždy dobre počuť. Pokiaľ však pri hre nepotrebujete komunikovať a chcete sa sústrediť iba na hru, môžete mikrofón jednoducho odstrániť, takže vám nebude na slúchadlách Niceboy ORYX X500 Shadow prekážať.

Nie je vyplnený Alternatívny text k fotografii!

Jednoduché ovládanie hráčskych slúchadiel Niceboy ORYX

Pri použití hráčskych slúchadiel Niceboy ORYX X500 Shadow oceníte praktický ovládač na kábli, ktorý je určený na jednoduché ovládanie slúchadiel. Pomocou neho môžete pohodlne prepínať skladby, nastaviť podsvietenie slúchadiel, stlmenie mikrofónu aj hlasitosť. Všetko tak zvládnete použitím ovládača a nebudete musieť používať myš či klávesnicu.

Nie je vyplnený Alternatívny text k fotografii!

Ľahký, ale veľmi odolný hlavový most

Herné slúchadlá cez hlavu s Niceboy ORYX X500 Shadow disponujú kvalitným hlavovým mostom, takže sú ideálne na použitie pri dlhom a náročnom hraní. Hlavový most slúchadiel vás poteší vysokou odolnosťou a vďaka použitému duralu je zároveň veľmi ľahký. Náhlavné slúchadlá pripojíte k počítaču pomocou opleteného kábla v dĺžke 2,1 metra s USB-A konektorom.

Video changer

Vložte iba ID videa napr. t1DueZkQc1I

Zmeniť video

Parametre a špecifikácia

Farba
Čierna, Červená Hotovo!
Vyhotovenie
Okolo uší Hotovo!
Konštrukcia
Uzatvorená Hotovo!
Mikrofón
Áno Hotovo!
Typ pripojenia
USB Type-A Hotovo!

Farba

Farba
Čierna, Červená Hotovo!

Typ slúchadiel

Vyhotovenie
Okolo uší Hotovo!
Konštrukcia
Uzatvorená Hotovo!
Mikrofón
Áno Hotovo!

Pripojenie

Typ pripojenia
USB Type-A Hotovo!
Dĺžka prívodného kábla
2,1 m Hotovo!
Vedenie kábla
Jednostranné (do jednej mušle) Hotovo!
Odnímateľný kábel
Nie Hotovo!

Charakteristika slúchadiel

Frekvencia od
20 Hz Hotovo!
Frekvencia do
20 000 Hz Hotovo!
Citlivosť
117 dB/mW Hotovo!
Veľkost meniča
53 mm Hotovo!
Impedancia
32 Ohm Hotovo!

Hmotnosť

Hmotnosť
350 g Hotovo!

Platforma

Platforma
PC Hotovo!

Podsvietenie

Podsvietenie
Jednofarebné Hotovo!

Počet slúchadiel

Počet slúchadiel
2 (stereo) Hotovo!
Viac parametrov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, mám nově tyto sluchátka a mám takový problém, mikrofon můj hlas snímá hrozně potichu, zesílení mám na maximu a přesto mě mikrofon skoro nesnímá, nevíte kde by mohl být problém? Děkuji předem za odpověď.

Jsou sluchátka dobré na hraní her, třeba fortnite, csgo, atd...?

Dobrý den, zakoupil jsem si tyto sluchátka a mám tokový problém. Po zapojení kabelu sluchátek do USB notebooku je nemohu ve Windows 10, ovládací panely - zvuk, najít, abych je mohl nastavit. Přitom při pokusu o zesílení nebo zeslabení zvuku na kabelu sluchátek se vlevo nakoře obrazovky zobrazí malý modrý grafický sloupeček signalizující stav zvuku. Zkoušel jsem je zapojit do druhého USB, ovšem ze stejným výsledkem. Můžžete mi prosím poradit? Děkuji.

dobrý den chtěl bych se zeptat jestli na sluchátkách jde nastavit jiná barva než červená předem děkuji za odpověď

Sú tieto slúchadlá kompatibilné aj s konzolou PS4 PRO?

Dobrý deň, dostal som slúchadlá ORYX X500 Shadow ktoré majú ale len USB vstup. VIem ich pripojit k Xbox konzole? prípadne existuje kompatibilná redukcia z 3,5mm jack na USB kde by som mohol tie slúchadlá pripojiť aj napríklad k rádiu a podobne.

Dobrý den, jdou tyto sluchátka připojit k PlayStation 4? Děkuji.

Dobrý den, dají se prosím sluchátka připojit do telefonu pro případný poslech hudby? Děkuji.

Jsou kompatibilní i s MacOS? Lze plnohodnotně využít i např. pro TEAMS hovory (včetně tlačítka vypnutí/zapnutí mikrofonu)?

Dobry den, sluchatka Niceboy ORYX X500 Shadow, maji pripojeni pouze pres USB a kdyz je nezapojim do zvokovy karty pujde do sluchatek zvuk? Mam zvukovou kartu ve slotu v zakladni desce. Martin Stankovsky

12
Diskusia a poradňa k Niceboy ORYX X500 Shadow
Príslušenstvo pre Niceboy ORYX X500 Shadow Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Niceboy ORYX X500 Shadow.
P-DC1-WEB17
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií