PET AD homeoffice

Niceboy RAZE 2 ego

Zobraziť katalóg
Niceboy RAZE 2 ego
4,5 73 hodnotení
Bluetooth reproduktor – aktívny, s výkonom 12W, k mobilu, s rádiom, s mikrofónom, frekvenčný rozsah od 150 Hz do 20000 Hz, Bluetooth 5.0, ovládanie cez zariadenia s OS iOS alebo Android, výdrž batérie 11 h
Kód:  NCB044n Produktové číslo:  8594182423594 Stránky výrobcu

Niceboy RAZE 2 ego

Gradient selector

audio

video

smart

gaming

konferencia

Niceboy

Bluetooth reproduktor

Niceboy RAZE 2 ego

Bluetooth reproduktor Niceboy RAZE 3 Ego je kvalitne spracovaný Bluetooth reproduktor, ktorý vám zvládne prehrávať obľúbenú hudbu až 11 hodín. Disponuje výkonom 12 W a kvalitnejším zvukom. Je vybavený rôznymi konektormi pre skutočne širokú kompatibilitu a využitie. Môžete k nemu teda pripojiť audio kábel alebo vám prehrá váš obľúbený album z microSD pamäťovej karty či USB flash disku. Skrátka skvelý spoločník na rôzne príležitosti.

Niceboy RAZE 2 ego

Nie je vyplnený Alternatívny text k fotografii!

Niceboy RAZE 2 ego

Nie je vyplnený Alternatívny text k fotografii!

Ukrýva batériu s extra výdržou

Na bezdrôtový prenos vášho obsahu slúži technológia Bluetooth 5.0, ktorá disponuje zvýšenou rýchlosťou prenosu podľa štandardu EDR. Vďaka tomu klesá aj spotreba energie, takže vám reproduktor vydrží ešte dlhšie. Výdrž batérie reproduktora Niceboy RAZE 2 ego činí skvelých 11 hodín počúvania na jedno nabitie. Hudbu tak môžete počúvať kedykoľvek a kdekoľvek.

Niceboy RAZE 2 ego

Nie je vyplnený Alternatívny text k fotografii!

Pustite si svoju obľúbenú stanicu

 Reproduktor Bluetooth Niceboy RAZE 2 ego je vybavený integrovaným FM rádiom, ktoré môžete použiť kedykoľvek máte dosť svojho playlistu. Bezdrôtový reproduktor Niceboy automaticky vyhľadá všetky dostupné stanice a uloží ich do svojej pamäte. Medzi stanicami môžete kedykoľvek jednoducho prepínať.

Nekompromisný zvuk bez limitov

Bohatý zvuk prenosného Bluetooth reproduktora Niceboy RAZE 2 ego zaisťujú reproduktory s celkovým výkonom 12 W. Reproduktor je vybavený vylepšeným, kryštalicky čistým zvukom. Ide o univerzálny Bluetooth reproduktor s vylepšeným, kryštalicky čistým zvukom. Toto zariadenie vás hravo vtiahne do sveta hudby a nepustí!

Niceboy RAZE 2 ego

Nie je vyplnený Alternatívny text k fotografii!

Niceboy RAZE 2 ego

Nie je vyplnený Alternatívny text k fotografii!

Veľa možností pripojenia

S Bluetooth reprákom Niceboy RAZE 2 ego nemusíte na prehrávanie používať iba svoj telefón. So zariadeniami sa hladko spárujete pomocou Bluetooth alebo môžete použiť AUX výstup. V reproduktore RAZE 2 ego je slot pre microSD karty alebo vstup pre USB Flash disk. Do potrebného režimu sa prepne automaticky, bez potreby vášho zásahu. Úplne ľahké.

Pokročilá verzia Bluetooth 5.0

Bluetooth reproduktor Niceboy RAZE 2 ego vsádza na bezkonkurenčné pohodlie pri používaní. Aby bola kvalita a stabilita prenášaného zvuku najlepšia, disponuje reproduktor pokročilou technológiou Bluetooth 5.0. Vďaka nemu ľahko a rýchlo prepojíte reproduktor s vašim mobilným telefónom, tabletom alebo počítačom až do vzdialenosti 10 metrov.

Niceboy RAZE 2 ego

Nie je vyplnený Alternatívny text k fotografii!

Video changer

Vložte iba ID videa napr. t1DueZkQc1I

Zmeniť video

Parametre a špecifikácia

Farba
Čierna Hotovo!
Počet kanálov
Samostatný reproduktor Hotovo!
Typ pripojenia
microSD Hotovo!
Bezdrôtové pripojenie
Bluetooth Hotovo!

Farba

Farba
Čierna Hotovo!

Typ sústavy

Počet kanálov
Samostatný reproduktor Hotovo!

Pripojenie

Typ pripojenia
microSD Hotovo!
Bezdrôtové pripojenie
Bluetooth Hotovo!
USB
1 × Hotovo!

Prenos zvuku

Verzia Bluetooth
5.0 Hotovo!

Charakteristika

Maximálny výkon
12 W Hotovo!
Frekvencia od
150 Hz Hotovo!
Frekvencia do
20 000 Hz Hotovo!

Batéria

Kapacita batérie
1 200 mAh Hotovo!
Maximálna výdrž batérie
11 h Hotovo!
Nabíjanie akumulátora
microUSB Hotovo!

Rozmery soundbaru

Šírka
19,8 cm Hotovo!
Hĺbka
7,8 cm Hotovo!
Výška
7,8 cm Hotovo!

Hmotnosť

Celková hmotnosť
0,5 kg Hotovo!

Určenie

Určenie
K mobilu Hotovo!
Viac parametrov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Ja mám takú blbšiu otázku :D že či raze 2 ego bude kompatibilný s bluetooth 4.1 keďže raze 2 ego je s verziou 5.0 bluetooth. Ďakujem predom za odpoveď a prajem pekný deň :)

Prosím o radu. Asi 4 měsíce mi reproduktor fungoval bez problémů, ale dnes se mi stalo, že jsem reproduktor připojil k telefonu ale když jsem pustil hudbu tak nic nehraje. Zkoušel jsem restartovat jak telefon tak reproduktor, dokonce jsem ho odparoval od telefonu a znovu sparoval, ale pořád nic nehraje. Přitom když připojím telefon od přítelkyně tak hraje vše bez problémů.

Dá se přes tenhle reprák dát sluchátka

Dobry den, nedavno jsem tento reproduktor zakoupil a jsem s nim opravdu spokojeny. Jedine co me obtezuje, je ze po zapnuti zacne hrat velmi hlasite a nepamatuje si predchozi nastavenou hlasitost. Je to normalni? Pripadne da se nejak nastavit? Diky za odpoved.

Mám dotaz zda-li je technologie kompatibilní s adaptérem ASUS USB-BT400 či byste mi mohli poradit lepší alternativu.

Dobrý den, je možné propojit dva totožné reproduktory (niceboy raze 2 ego) a poslouchat tak stereo zvuk? Děkuji.

Zdravím mám otázku jestli má reproduktor vodotěsné strany že do toho naliju vodu a ta voda bude stříkat nebo chápete

Je tento reproduktor vodotěsný

dobry den chcem sa spytat či sa da pocuvat hudba a zaroven sa bude nabijat reproduktor a aj či ho budem moct pripojit cez aux kabel s radiu ktore ma vystup line out ,skušal som na radio pripojit PC repraky a v pohode to fungovalo dakujem

Dobrý den, reproduktor mi nejde nabít. V návodu se píše, že by mělo při nabíjení svítit červené světlo a mně svítí stále modré.

123...
Diskusia a poradňa k Niceboy RAZE 2 ego
Príslušenstvo pre Niceboy RAZE 2 ego Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Niceboy RAZE 2 Ego. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Niceboy RAZE 2 ego.
P-DC1-WEB08
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií