Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Nákupy pod palcom s aplikáciou Alza

Niceboy X-fit Coach GPS

Zobraziť katalóg
Niceboy X-fit Coach GPS
3,3 8 hodnotení
Smart hodinky – unisex, hodnota vodotesnosti podľa štandardu IPXX s meraním tepu na zápästí, monitoring spánku IP67, kompatibilné s iOS a Android, chemicky tvrdené sklíčko, materiál remienka: silikón, materiál puzdra: hliník
Kód:  ncbxfCoGPS Produktové číslo:  xfit-coach Stránky výrobcu

Niceboy X-fit Coach GPS

X-fit Coach GPS sú kvalitne spracované smart hodinky od spoločnosti Niceboy, ktoré sú vybavené zabudovaným GPS modulom pre dokonalý prehľad o aktuálnej polohe bez nutnosti použitia telefónu. Inteligentné hodinky ponúkajú širokú škálu využitia a možno ich použiť napríklad na monitoring najrôznejších aktivíta telesných parametrov. Na jednoduché a intuitívne ovládanie smart hodiniek Niceboy X-fit Coach GPS je k dispozícii prehľadný dotykový displej. Vďaka krytiu IP67 sú smarthodinky veľmi odolné a na jedno nabitie vydržia v prevádzke až po dobu 10 dní. Oceníte tiež 9 nastaviteľných režimov pre konkrétne športové aktivity, ako napríkladchôdza, bicyklovanie, beh či basketbal.

Chytré hodinky Niceboy X-fit Coach GPS

Kľúčové vlastnosti smart hodiniek Niceboy X-fit Coach GPS

  • Prehľadný dotykový LCD displej
  • Monitorovanie spánku a tepu
  • Mobilné aplikácie pre zariadenia Android a iOS
  • Výdrž na jedno nabitie až 10 dní
  • 9 meraných športových aktivít
  • Funkcia na diaľkové ovládanie fotoaparátu
  • Zabudovaný GPS modul pre presné informácie o aktuálnej polohe
  • Stupeň krytia IP67 pre vysokú odolnosť
  • Upozornenie na telefónne hovory, SMS a správy z ďalších aplikácií

Integrovaný GPS modul dodá informácie o aktuálnej polohe

Smart hodinky Niceboy X-fit Coach GPS sú vybavené zabudovaným GPS modulom, takže budete mať dokonalý prehľad o svojej aktuálnej polohe a nemusíte so sebou brať mobilný telefón. Po následnom spárovaní s telefónom navyše okamžite zistíte presnú trasu behu. K dispozícii je 9 nastaviteľných režimov na beh,futbal, turistiku a ďalšie športy.

Hodinky Niceboy ponúknu diaľkové ovládanie spúšte na jednoduché fotenie

Pri používaní smart hodiniek Niceboy X-fit Coach GPS oceníte možnosť ovládania spúšte fotoaparátu. Vďaka tomu sa budete môcť kedykoľvek odfotiť aj v situáciách, kedy ste sami a nebudete sa musieť pýtať najbližších okoloidúcich. Prostredníctvom displeja môžete jednoducho preskočiť pesničku, prijímať hovory ajupozornenia z ďalších aplikácií.

Ovládanie v slovenskom jazyku a praktická aplikácia

Smart hodinky Niceboy X-fit Coach GPS vás potešia intuitívnym ovládaním v slovenskom jazyku. K dispozícii je praktická aplikácia, s ktorou získate dokonalý prehľad o ušlých kilometroch, naspaných hodinách a mnohých ďalších parametroch. V aplikácii je možné tiež jednoducho nastaviť budík aj zapnúť výzvuna aktivitu. Aplikácia je určená pre smart zariadenia s operačnými systémami Android aj iOS.

Niceboy X-fit Coach GPS majú kvalitné krytie

Pre vysokú odolnosť aj pri náročnom použití sú inteligentné hodinky Niceboy X-fit Coach GPS vybavené kvalitným krytím IP67, vďaka ktorému si bez problémov poradia s prachom aj vodou. Hliníkové telo smart hodiniek s dotykovým displejom je chránené hliníkovým krúžkom a silikónový remienok zaistí maximálne pohodlie pri nosení.

Široká škála využitia smart hodiniek Niceboy X-fit Coach GPS

Smart hodinky Niceboy X-fit Coach GPS disponujú inteligentnými funkciami, ktoré vás upozornia na dlhú dobu bez napitia či vyzvú na aktivitu. Smart hodinky Niceboy tiež precízne merajú počet prejdených krokov, monitorujú spánok aj tep a sledujú výdaj energie.

Obsah balenia smart hodiniek Niceboy X-fit Coach GPS

  • Niceboy X-fit Coach GPS
  • Nabíjací adaptér
  • Návod na obsluhu

Parametre a špecifikácia

Športové aktivity
Bedminton, Beh, Cyklistika, Chôdza, Joga, Turistika Hotovo!
Kompatibilný OS
Android, iOS Hotovo!
Max. výdrž batérie
240 h (10 d) Hotovo!
Verzia kompatibilného OS
Android 10.0, Android 11.0, Android 9.0, Android 8.0, Android 7.0, iOS 12, Android 6.0, iOS 11, iOS 10, iOS 15, iOS 14, iOS 13, Android 5.0, iOS 9, Android 4.4 Hotovo!
Tvar ciferníka
Guľatý Hotovo!

Určenie a kompatibilita

Kompatibilný OS
Android, iOS Hotovo!
Verzia kompatibilného OS
Android 10.0, Android 11.0, Android 9.0, Android 8.0, Android 7.0, iOS 12, Android 6.0, iOS 11, iOS 10, iOS 15, iOS 14, iOS 13, Android 5.0, iOS 9, Android 4.4 Hotovo!

Vyhotovenie a odolnosť

Materiál puzdra
Hliník Hotovo!
Farba puzdra
Čierna Hotovo!
Hmotnosť
45 g Hotovo!

Konektivita a senzory

Bezdrôtová technológia
Bluetooth, GPS Hotovo!

Funkcie

Športové aktivity
Bedminton, Beh, Cyklistika, Chôdza, Joga, Turistika Hotovo!
Funkcia merania športu
Krokomer, Tepová frekvencia, Vzdialenosť, Záznam trasy, Výpočet kalórií Hotovo!
Zdravotné funkcie
Monitoring spánku Hotovo!
Smart funkcie
Hľadanie mobilu, Prehrávač hudby v hodinkách, Budík, Dátum, Kalendár, Stopky Hotovo!
Meranie pulzu hrudným pásom
Nie Hotovo!

Softvér

OS hodiniek
Vlastný OS výrobca Hotovo!
Jazyk mobilnej aplikácie
Čeština, Angličtina, Nemčina, Maďarčina, Slovenčina Hotovo!
Jazyk rozhrania
Čeština, Angličtina, Nemčina, Slovenčina, Maďarčina Hotovo!

Výdrž a úložisko

Max. výdrž batérie
240 h (10 d) Hotovo!
Bežná výdrž batérie
8 h (0,33 d) Hotovo!
Viac parametrov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Prosim Vas na zariadeni sa svojvolne jazyk meni, a nieje ho mozne nastavit. Vlastne cele hodinky su v ceskom jazyku a nastavenia su v spanielcina. Prepina sa mi to do nejakej spanielciny, dam reset a vrati sa to do cestiny. Avsak pridem o vsetky denne aktivity. Taktiez nepasuju hodnoty v hodinkach a v aplikacii, a to su sparovane... pol dna rozdielne hodnoty, je to standardom? za tyzden pouzivania musim skonstatovat ze si to robi co chce, nehlasi ani pitie vody pricom je to zapnute. Asi to budem musiet reklamovat

Dobrý deň, dá sa do hodiniek stiahnuť aj iný ciferník? Ďakujem

Dobry den,v unoru pisete toto:'jsou kompletně odolné vůči proniknutí prachu a vody a to při plavání ve sladké vodě, do hloubky 30 metrů a po dobu maximálně 2 hodin."..... A v srpnu toto:"Dobrý den, hodinky nejsou vhodné ke koupání."... Ma otazka zni..Da se v nich tedy koupat nebo ne?.. Dekuji za odpoved.

Dobrý den, lze nějakým způsobem apelovat na vývojáře aplikace, která je (nebo by teda měla být) kompatibilní s hodinkami, aby vše začalo fungovat, jak má? Spárovat hodinky s telefonem není problém, ale v příslušné aplikaci to už problém je. Řekl bych, že jednou z 50 pokusů se to povede. Jedná se o aplikaci Fundo, která je výrobcem hodinek uvedena. Děkuji za odpověď.

Dobrý den. Mohu se prosím s těmito hodinkami koupat? Děkuji

Dobrý den,Mám tel. Sony Xperia X compact s BT 4,2 a Android 6.0.1 Marshmallow. Půjde spárovat?Děkuji za odpovědˇ.

Dobrý den. Umí hodinky nfc platby? Které hodinky je umí? Díky

Dobrý den, v inzerci na hodinky stojí že podporují i sportovní aktivitu plavání, avšak v hodinkách je místo této aktivity jóga. Po aktualizaci firmwaru stále to stejné. Děkuji za odpověď.

Dobrý den. Hodinky jsem spároval s aplikací, ale nereagují na příchozí hovory ani sms. Ovládání foroaparátu funguje, ale nic víc. Ani na hodinkách nelze najít kontakty na volání. V RAM telefonu je vše povoleno.

Jsou hodinky kompatibilní s OS Android 11?

123...
Diskusia a poradňa k Niceboy X-fit Coach GPS
Príslušenstvo pre Niceboy X-fit Coach GPS Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Niceboy X-fit Coach GPS . Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Niceboy X-Fit Coach GPS. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Niceboy X-Fit Coach GPS. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Niceboy X-fit Coach GPS.
P-DC1-WEB13
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií