Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

Fotoaparáty Nikon Coolpix

Zobraziť katalóg
Cena
-
Dostupnosť
Stav tovaru
Hodnotenia od zákazníkov
Značka
Nikon
(2)
Funkcie displeja
Otočný/výklopný
(1)
Otočný/výklopný o 180° (Selfie)
(1)
Dotykový
(1)
Živý náhľad (Live View)
(1)
Typ pamäťovej karty
SD
(2)
SDHC
(2)
SDXC
(2)
Najnovšie objednávky
Filtrovať

Digitálne fotoaparáty Nikon radu Coolpix ocenia najmä bežní používatelia, ale aj používatelia, ktorí sa uspokoja len s tým najlepším. Foťáky Nikon Coolpix ponúkajú vo svojom rade fotoaparáty, ako na každodenné fotografovanie rodinných momentiek, tak aj modelový rad odolný voči nepriaznivému počasiu, alebo tzv. ultrazoomy.

Pokračovať

V čom sa Nikon Coolpix líši od konkurenčných fotoaparátov Canon, Sony, Olympus a ďalších

Kompaktné fotoaparáty Nikon Coolpix sa od svojich konkurenčných foťákov, medzi ktoré patrí napríklad Canon Powershot, Panasonic Lumix a Sony CyberShot, líšia najmä intuitívnym a jednoduchým ovládaním. Vďaka tomu sú práve digitálne kompakty Nikon Coolpix obľúbené medzi bežnými používateľmi a zapálenými amatérskymi fotografmi. Vo všeobecnosti vynikajú digitálne fotoaparáty z radu Nikon Coolpix svetelnými objektívmi a nízkym výskytom šumu pri zlom osvetlení.

Nikon Coolpix W300

Odolný digitálny foťák Nikon Coolpix W300 je odolný voči nepriaznivým klimatickým vplyvom. Možno s ním dokonca fotiť aj hlboko pod vodou. Vyznačuje sa vynikajúcou kvalitou obrazu, jednoduchým ovládaním a možnosťou označenia miesta zhotovenia fotografie pomocou GPS. Tento model je ideálny na fotografovanie v divokej prírode aj v meste.

Nikon Coolpix W100

Vodoodolný foťák Nikon Coolpix W100 môžete používať do hĺbky až 10 m pod vodou. Konštrukcia fotoaparátu je nárazuvzdorná a odolná pri páde z výšky až 1,8 m, takže jeho konštrukcia odolá všetkým nástrahám každodenného života.

Nikon Coolpix W300

Detský fotoaparát Nikon Coolpix W100

Odolný foťák Nikon Coolpix A10

Nikon Coolpix A100

Nikon Coolpix W300

Nikon Coolpix W100

Nikon Coolpix A10

Nikon Coolpix A100

i Patríte medzi nadšených amatérskych fotografov a chcete posunúť svoju tvorbu o niečo ďalej? Prečítajte si niektorú z recenzií v našom fotomagazíne a siahnite po jednej z dostupných zrkadloviek Nikon.
Nikon D5600 (RECENZIA)
Recenzia Nikon D3400. Dostupná vstupenka do sveta fotografov

Nikon Coolpix A10

Základný digitálny kompakt Nikon Coolpix A10 si obľúbite vďaka ľahkému a intuitívnemu ovládaniu, ktoré umožňuje zábavné zhotovovanie vynikajúcich snímok. Foťák disponuje konštrukciu s komfortným gripom a prehľadným rozmiestnením tlačidiel. Vďaka tomu zachytíte všetky najdôležitejšie okamihy života.

Nikon Coolpix A100

Štíhly, štýlový a ľahko použiteľný fotoaparát, ktorý sa ľahko zmestí do vrecka alebo tašky. Je tak vhodný na každodenné zachytávanie snímok. Foťák Coolpix Coolpix A100 je vybavený obrazovým snímačom CCD s 20,1 Mpx a objektívom NIKKOR s 5-násobným optickým zoomom, čo vám dovolí zachytiť nezabudnuteľné výrazy v tvárach osôb.

Nikon Coolpix A300

Kompakt Nikon Coolpix A300 sa vyznačuje malou a ľahkou konštrukciou a bez problémov sa zmestí do vrecka alebo tašky. Disponuje objektívom NIKKOR s 8x optickým zoomom, ktorý možno s využitím funkcie Dynamic Fine Zoom rozšíriť až na 16-násobný. Foťák Nikon Coolpix A300 je dostupný v rade jasných a štýlových farebných vyhotoveniach, ktoré perfektne zapadnú do vášho životného štýlu.

Porovnanie digitálnych fotoaparátov Nikon Coolpix series

ModelW300A10A300A900B700P900
Snímač1/2,3" CMOS 16 Mpx1/2,3" CCD 16,1 Mpx1/2,3" CCD 20,1 Mpx1/2,3" CMOS 20,3 Mpx1/2,3" CMOS 20,3 Mpx1/2,3" CMOS 16 Mpx
Optický zoom35×60×83×
Výdrž batérie280 snímok200 snímok240 snímok270 snímok420 snímok360 snímok
Bezdrôtové pripojenieWiFi, BT 4.1, GPS/WiFi, BT 4.1WiFi, BT 4.1WiFi, BT 4.1WiFi, GPS
VideoUltra HD, 30 sn./sHD, 30 sn./sHD, 30 sn./sUltra HD, 30 sn./sUltra HD, 30 sn./sFull HD, 60 sn./s
OdolnosťIP68, Odolnosť voči nárazunienienienienie
LCD3", 921k2,7", 230k2,7", 231k3", 921k3", 921k, naklápanie3", výklopný a otočný, 921k
Hmotnosť231 g160 g119 g298 g570 g899 g

Nikon Coolpix A900

Pokročilejší digitálny kompakt Nikon Coolpix A900 v sebe skrýva výnimočný výkon a vysokokvalitnú optiku NIKKOR, s ktorou zaobstaráte úplne dokonale ostré a detailné snímky pri každej príležitosti. Foťák ponúka aj výkonnú redukciu vibrácií, potláčajúcu chvenie fotoaparátu aj pri použití najdlhšej ohniskovej vzdialenosti objektívu. Výsledkom sú vždy brilantné snímky a plynulé videosekvencie.

Nikon Coolpix B500

Nikon Coolpix B500 je foťák, ktorý vám ponúkne jednoduché a intuitívne ovládanie spojené s vynikajúcou kvalitou obrazu. Digitálny fotoaparát Coolpix B500 je vybavený objektívom NIKKOR s 40-násobným optickým zoomom, ktorý možno s využitím funkcie Dynamic Fine Zoom rozšíriť až na 80-násobný. Vďaka tomu zachytíte všetky dôležité okamihy.

Nikon Coolpix A300

Nikon Coolpix A900

Nikon Coolpix B500

Nikon Coolpix P900

Nikon Coolpix A300

Nikon Coolpix A900

Nikon Coolpix B500

Nikon Coolpix P900

Nikon Coolpix B700

Fotoaparát Coolpix B700 je osadený objektívom s veľkým priblížením, snímačom s rozlíšením 20,3 milióna pixelov a výkonným systémom automatického zaostrovania, vďaka ktorému zachytíte svet aj v tých najmenších detailoch. Samozrejmosťou je aj možnosť robenia pôsobivo plynulej videosekvencie v rozlíšení až 4K UHD.

Nikon Coolpix P900

Špičkový ultrazoom s extrémne veľkým priblížením a 16 miliónmi pixelov, s ktorým môžete hravo fotografovať divokú zver v prírode, reportážne snímky či nočnú oblohu. Fotoaparát Coolpix P900 s vysokým používateľským komfortom vám priblíži krásy prírody v nedostižných detailoch viac, ako ktorýkoľvek prístroj pred ním.

i V ponuke Nikonu nájdete aj rad zrkadloviek Nikon D, ktoré umožňujú výmenu objektívov a získavajú tým tak nielen na flexibilite, ale aj na celkovej obrazovej kvalite.
Skryť popis
Pomohla vám táto informácia?
Tento formulár slúži len na hodnotenie informácií v popise vyššie.
Ak máte otázku k produktom, službám, doprave, či inú požiadavku, využite zákaznícku podporu.
Čo by sme v ňom mali zlepšiť? Chýba vám tu niečo? Je niečo uvedené zle? Podeľte sa.
2 položky
Nikon COOLPIX P950 čierny - Digitálny fotoaparát Doručenie na
predajňu zadarmo
4,0
Nikon COOLPIX P950 čierny
Digitálny fotoaparát – kompakt, so sánkami na blesk, so statívovým závitom, so vstavaným bleskom, vhodný na video, elektronický hľadáčik, elektronická, optická stabilizácia obrazu, 1/2,3" snímač, rozlíšenie snímača 16 Mpx, maximálne rozlíšenie videa 4K, uhlopriečka displeja 3,2", dotykový, otočný/výklopný displej so živým náhľadom (Live View), podporovaný formát RAW a JPEG , SD, SDHC a SDXC pamäťová karta, rozhranie USB 2.0, bezdrôtové rozhranie WiFi a bezdrôtové rozhranie Bluetooth, micro HDMI súčasťou, rozmery 11 × 14 × 15 cm (V׊×H), hmotnosť 1005 g, akumulátor, popruh/pútko, USB kábel, slnečná clona a krytka objektívu súčasťou balenia
Super cena
899 € Ušetríte 20 €
Na sklade 2 ks
Objednávací kód: OI2113b1
Nikon COOLPIX P1000 - Digitálny fotoaparát Doručenie na
predajňu zadarmo
4,9
Nikon COOLPIX P1000
Digitálny fotoaparát – kompakt, so sánkami na blesk, so statívovým závitom, elektronický hľadáčik, elektronická, optická stabilizácia obrazu, 1/2,3" snímač, rozlíšenie snímača 16 Mpx, maximálne rozlíšenie videa 4K, uhlopriečka displeja 3,2", otočný/výklopný displej, podporovaný formát RAW a JPEG , SD, SDHC a SDXC pamäťová karta, maximálna veľkosť SD karty 256 GB, rozhranie USB 2.0, bezdrôtové rozhranie WiFi, bezdrôtové rozhranie Bluetooth a bezdrôtové rozhranie GPS, micro HDMI súčasťou, možnosť priamej tlače pomocou PictBridge, rozmery 11,88 × 14,63 × 18,13 cm (V׊×H), hmotnosť 1415 g, akumulátor, popruh/pútko, manuál, napájací kábel/adaptér, slnečná clona a krytka tela súčasťou balenia
1 149 €
Na objednávku – termín upresníme > 5 ks
Očakávame 30. 4. 2024
Objednávací kód: OI265
recenziaNikon Z5 (RECENZIA): jednoduchá bezzrkadlovka bez zásadných chýb Začínate s fotografovaním a hľadáte bezzrkadlovku, ktorá nestojí príliš veľa, napriek tomu ponúkne kvalitnú stabilizáciu, vynikajúci autofokus alebo bohatú konektivitu? Potom neprehliadnite recenziu fotoaparátu Nikon Z5, najlacnejšieho zástupcu Full Frame radu Z....
Medzi fotografmi sú malé, ľahké a lacné objektívy stále veľmi obľúbené. A presne pre ich potreby vznikol nový objektív Nikon Z DX 24 mm f/1,7 určený pre bezzrkadlovky Nikon formátu APS-C. Fotograf Michal Kupsa ho podrobne otestoval a vy sa môže v nasledujúcej recenzii...
Rukami Michala Kupsu prešla ďalšia bezzrkadlovka od Nikonu, konkrétne ide o model Nikon Z fc. Fotoaparát spája atraktívny retro dizajn s modernou konektivitou a optikou. Ako tento model fotí a aké sú jeho klady a zápory? To sa dočítate v nasledujúcom článku!
Michal KupsaNikon Z30 (RECENZIA): poteší nielen vlogerov Už je to pekných pár rokov, čo výrobca Nikon spustil nový systém s bajonetom Nikon Z a tiež fotoaparáty aj objektívy tohto radu utešene pribúdajú, a to ako pre veľký čip Full Frame, značkou Nikon označovaný ako FX, tak aj pre menšie APS-C, Nikonom označovaný ako DX....
Okoreňte tieto aj nasledujúce Vianoce instantnými fotkami. Dá sa s nimi skvele vyblázniť a zároveň obdarovať blízkych, vyzdobiť domov či rozoslať novoročné priania. Máme pre vás niekoľko tipov, ako využiť počas Vianoc fotky skutočne naplno.
Nikon Z50 je prvá APS-C (DX) bezzrkadlovka tohto výrobcu. Vychádza z obľúbených zrkadloviek Nikon aj drahších bezzrkadloviek Z6 a Z7. Ako si fotoaparát Nikon Z50 viedol v našej podrobnej recenzii?
Viac článkov Všetky články

Fotoaparáty Nikon Coolpix

V kategórii Fotoaparáty Nikon Coolpix máme práve teraz na Alza.sk celkom 2 produktov.
Pozrite sa na produkty zoradené podľa ceny od najlacnejšieho v kategórii lacné fotoaparáty Nikon Coolpix Produkty zoradené od najdrahšieho po najlacnejší hľadajte v kategórii najdrahšie fotoaparáty Nikon Coolpix Tovar zoradený podľa predajnosti od najviac po najmenej predávaný nájdete v kategórii najpredávanejšie, najlepšie fotoaparáty Nikon Coolpix Produkty zoradené podľa hodnotenia používateľov od najlepšieho nájdete v kategórii fotoaparáty Nikon Coolpix recenzie
P-DC1-WEB13
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií