Emise pro AP+ v app - všechny segmenty P&G MS v hokeji_CZ

Nikon COOLPIX A900 strieborný

Zobraziť katalóg
Nikon COOLPIX A900 strieborný
4,0 1 hodnotení
Digitálny fotoaparát – CCD 20Mpx, 35×zoom, F3.4-6.9, 3.0" LCD, SD/SDHC/SDXC, 4K video
Kód:  OI260a1 Produktové číslo:  VNA911E1 Stránky výrobcu

Nikon COOLPIX A900 strieborný

Výnimočný výkon v tele kompaktných rozmerov, to je nový fotoaparát COOLPIX A900 od Nikonu. Je vybavený prvotriednou optikou NIKKOR a objektívom s 35-násobným zoomom pre pôsobivé fotografie z ciest s jemnými detailami. So zabudovaným WiFi modulom je možné fotoaparát ovládať pomocou inteligentných zariadení alebo ľahko zdieľať práve odfotografované snímky. Dokáže nahrávať videosekvencie v 4K a má kompletné menu v českom jazyku.

Kľúčové vlastnosti

  • Výkonný kompaktný fotoaparát s 35 × zoomom
  • Snímajte videosekvencie v 4K/Ultra HD rozlíšení
  • Monitor s uhlopriečkou 3" a šesťstupňovou reguláciou jasu
  • Volič expozičných režimov a volič na nastavenie hodnôt času uzávierky a clony
  • Funkcia SnapBridge na trvalé spojenie s inteligentným telefónom alebo tabletom
  • Intuitívne rozhranie s jednoduchou orientáciu
  • Kompletné menu v českom jazyku

Perfektne zachyťte vzdialené objekty

Aj napriek miniatúrnym rozmerom nájdete v jeho vnútri vysokovýkonnú optiku, ktorá sa postará o brilantné snímky a videosekvencie. Hlavné slovo má obrazový snímač CMOS s celkovým rozlíšením 20,3 megapixelov a objektív NIKKOR s 35-násobným zoomom, ktorý možno pri použití funkcie Dynamic Fine Zoom rozšíriť až na 70-násobný. Radi fotíte vzdialené objekty na cestách či oslavách? Tak potom je A900 pre vás vhodná voľba. Obrazové uhly objektívu siahajú od širokouhlého objektívu 24 mm až po superteleobjektív 840 mm a môžete tak vytvoriť aj makrosnímky zo vzdialenosti už 1 cm od objektívu.

Videosekvencie v rozlíšení 4K

Ak radi nahrávate video, určite vás poteší rozlíšenie 4K, stereofónny zvuk a podporovaný formát MP4 a H.264 na kompresiu videa, ktorý zabezpečí vysokú kvalitu aj pri nízkom dátovom toku. So sekvenčným snímaním 4K vytvoríte až 30 snímok za sekundu počas celej doby držania tlačidla spúšte. Funkcia „Pozastaviť“ umožňuje pozastaviť záznam a opätovne ho obnoviť a rovnako nechýba ani možno zhotovovať statické snímky aj počas záznamu videosekvencie.

Jemný 3-palcový monitor

Monitor s uhlopriečkou 3" a 921 000 pixelmi vám umožní jednoduché fotenie a tvorbu tvorivých kompozícií. Vždy poskytne presný obraz toho, čo nakoniec na snímkach bude. Prehľadné rozhranie umožňuje jednoduchú tvorbu kompozície snímok aj videosekvencií. S antireflexnou vrstvou a šesťstupňovou reguláciou jasu bude obraz vždy perfektný aj počas jasného slnečného dňa. K dispozícii budete mať volič expozičných režimov na hornej strane fotoaparátu, s ktorým získate jednoduchý prístup k expozičným režimom (P/S/A/M) na manuálne ovládanie času uzávierky a clony.

Ovládajte fotoaparát svojím mobilom

Vďaka WiFi pripojeniu a funkcii SnapBridge môžete fotoaparát diaľkovo ovládať inteligentným telefónom alebo tabletom. Synchronizujte snímky so svojím mobilom a potom ich ľahko zdieľajte s priateľmi a rodinou. Takisto možno prostredníctvom telefónu ovládať niektoré funkcie fotoaparátu, alebo udržiavať hodiny či samotný prístroj stále aktualizovaný.

Jednoduchá tlač fotiek

Fotoaparát podporuje štandard PictBridge, ktorý umožňuje tlačiť zhotovené fotografie na tlačiarňach bez nutnosti použiť počítač. Vďaka PictBridge nezáleží na značke vašej tlačiarne, na ktorej chcete fotografie vytlačiť. Stačí, aby podporovala túto technológiu a môžete bez problémov začať tlačiť. Pripojte fotoaparát k tlačiarni bezdrôtovo pomocou WiFi alebo cez USB kábel a bez toho, aby ste pri tom museli zapínať počítač, si za okamih a v plnej kvalite vytlačíte úžasné fotografie .

Súčasť balenia:
Dobíjacia lítium-iónová batéria EN-EL12
Sieťový zdroj/nabíjačka EH-71P1
Kábel USB UC-E21
Pútko

 
 

Parametre a špecifikácia

Rozmery a hmotnosť

Šírka
11,3 cm Hotovo!
Výška
6,7 cm Hotovo!
Hĺbka
4 cm Hotovo!
Hmotnosť
298 000 g Hotovo!

Typ a funkcie

Vlastnosti
Odolné vyhotovenie Hotovo!
Stabilizácia obrazu
Optická Hotovo!

Snímač

Veľkosť snímača
1/2,3" (11 mm) Hotovo!
Rozlíšenie snímača
0 Mpx Hotovo!
Maximálne ISO
1 600 Hotovo!
Maximálna rýchlosť sekvenčného snímania
7 sn./s Hotovo!

Video

Ozvučenie videa
Stereo Hotovo!

Objektív

Min. ohnisková vzdialenosť (prepočet na 35mm)
4,3 mm Hotovo!
Max. ohnisková vzdialenosť (prepočet na 35mm)
151 mm Hotovo!
Max. svetelnosť pri min. ohniskovej vzdialenosti
f/3,4 Hotovo!
Max. svetelnosť pri max. ohniskovej vzdialenosti
f/6,9 Hotovo!
Najkratšia zaostriteľná vzdialenosť
0,1 cm Hotovo!
Optický zoom
35 × Hotovo!

Displej

Uhlopriečka displeja
3" (7,62 cm) Hotovo!
Funkcie displeja
Otočný/výklopný Hotovo!

Pamäť a ukladanie

Podporované formáty
JPEG Hotovo!

Batéria

Typ napájania
Akumulátor Hotovo!
Výdrž batérie
270 snímok Hotovo!

Vstupy a výstupy

Dátové rozhrania
Bezdrôtové rozhranie WiFi, Bezdrôtové rozhranie Bluetooth Hotovo!
Audio/Video
Micro HDMI Hotovo!
Viac parametrov

Počiatky Nikonu sa datujú do roku 1917 v Japonsku. Vo svojich začiatkoch sa spoločnosť zaoberala predovšetkým výrobou optických skiel – teleskopmi, ďalekohľadmi, mikroskopmi a iným drobným, optickým vybavením. Vzápätí svoje portfólio firma rozšírila o výrobu fotografických objektívov značky Nikkor. Rozhodnutie o začatí vývoja prvého fotoaparátu Nikon padlo v roku 1946. Na poli fotoaparátov, najmä tých profesionálnych, si Nikon veľmi rýchlo vydobyl povesť špičkového výrobcu, čo trvá dodnes.

Jeho fotoaparáty boli dokonca zaradené do výbavy amerických kozmických lodí. O legendárny status spoločnosti Nikon sa zaslúžil aj model Nikon SP z roku 1957, ktorý je mnohými považovaný za najlepší fotoaparát všetkých čias. „Značka Nikon je legendou súčasnosti“ tvrdí oficiálny web spoločnosti. Výnimočne nejde o bezobsažný reklamný výkrik, ale o jednoduché konštatovanie reality.

Poznámka:

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, jaká je prosím skladová dostupnost produktu Nikon Coolpix A900? Děkuji.

Diskusia a poradňa k Nikon COOLPIX A900 strieborný
Príslušenstvo pre Nikon COOLPIX A900 strieborný Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Nikon COOLPIX A900 stříbrný. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Nikon COOLPIX A900 silber. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Nikon COOLPIX A900 silber. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Nikon COOLPIX A900 ezüst.
P-DC1-WEB04
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií