Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Nákupy pod palcom s aplikáciou Alza

Nikon D5200 + Objektív 18-140 AF-S DX VR

Zobraziť katalóg
Nikon D5200 + Objektív 18-140 AF-S DX VR
5 4 hodnotení
Digitálna zrkadlovka CMOS 24.1 Mpx, 3,0 "LCD výklopný a otočný, EXPEED 3, Li-Ion, SD/SDHC/SDXC, Full HD video, HDR
Kód:  OI214c6 Produktové číslo:  VBA350K008 Stránky výrobcu
Nikon D5200 + Objektív 18-140 AF-S DX VR Predaj skončil

Nikon D5200 + Objektív 18-140 AF-S DX VR

Ak požadujete, aby fotoaparát vykazoval výnimočné výsledky a prebúdzal vo vás chuť k hľadaniu nových perspektív, potom je Nikon D5200 tým pravým prístrojom. Jednoduché ovládanie garantuje intuitívne rozmiestnené tlačidlá. Pre okamžité zachytenie FullHD videosekvencií zariadenie disponuje samostatným spínačom. V reálnom môžete používať špeciálne efekty, ktoré podtrhnú váš individuálny prístup.

Brilantné, jasné a ostré snímky zachytíte vďaka CMOS obrazovému snímaču s 24,1 miliónmi pixelov . Súčasťou kitu je univerzálny objektív NIKKOR 18-140 AF-S DX VR s funkciou obrazovej stabilizácie - Táto kombinácia zaručuje naozaj vysokú úroveň detailov a možnosť fotiť širokú škálu scén, či už krajiny, portréty alebo detaily. Rýchlosť spracovania obrazu garantuje výkonný systém spracovania obrazu EXPEED 3 .

Pokiaľ vám nestačia statické snímky, snímajte záznam videosekvencií vo FullHD kvalite . O záznam zvukovej kulisy snímaných príbehov sa stará integrovaný stereofónny mikrofón. Kvalitu snímok či videosekvencií kontrolujte na výklopnom a otočnom LCD monitore s veľkým rozlíšením na uhlopriečke 3 ". Pre ešte väčšie pohodlie pri robení fotografií je prístroj vybavený radom plne automatických režimov (napr. Krajina, Portrét, Makro a ďalšie), ktoré automaticky optimalizujú nastavenia fotoaparátu podľa konkrétnych podmienok.

Parametre a špecifikácia

Pomer strán
3:2 Hotovo!

Snímač

Pomer strán
3:2 Hotovo!
Minimálny čas uzávierky
1/3 920 s Hotovo!
Maximálny čas uzávierky
29,4 s Hotovo!
Maximálne ISO
6 400 Hotovo!

Video

Maximálne rozlíšenie videa
Full HD Hotovo!
Ozvučenie videa
Bez zvuku, Mono, Stereo Hotovo!

Displej

Uhlopriečka displeja
3" (7,62 cm) Hotovo!
Funkcie displeja
Otočný/výklopný Hotovo!

Batéria

Typ napájania
Akumulátor Hotovo!
Výdrž batérie
660 snímok Hotovo!
Kapacita batérie
1 030 mAh Hotovo!

Obsah balenia

Obsah balenia
Popruh/pútko, Manuál, Krytka tela Hotovo!
Viac parametrov

Počiatky Nikonu sa datujú do roku 1917 v Japonsku. Vo svojich začiatkoch sa spoločnosť zaoberala predovšetkým výrobou optických skiel – teleskopmi, ďalekohľadmi, mikroskopmi a iným drobným, optickým vybavením. Vzápätí svoje portfólio firma rozšírila o výrobu fotografických objektívov značky Nikkor. Rozhodnutie o začatí vývoja prvého fotoaparátu Nikon padlo v roku 1946. Na poli fotoaparátov, najmä tých profesionálnych, si Nikon veľmi rýchlo vydobyl povesť špičkového výrobcu, čo trvá dodnes.

Jeho fotoaparáty boli dokonca zaradené do výbavy amerických kozmických lodí. O legendárny status spoločnosti Nikon sa zaslúžil aj model Nikon SP z roku 1957, ktorý je mnohými považovaný za najlepší fotoaparát všetkých čias. „Značka Nikon je legendou súčasnosti“ tvrdí oficiálny web spoločnosti. Výnimočne nejde o bezobsažný reklamný výkrik, ale o jednoduché konštatovanie reality.

Poznámka:
» Všetky APS-C zrkadlovky
» Všetky fotoaparáty Nikon D

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Nikon D5200 + Objektív 18-140 AF-S DX VR Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Nikon D5200 + Objektiv 18-140 AF-S DX VR.
P-DC1-WEB18
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií