Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Nákupy pod palcom s aplikáciou Alza

Nikon D780 telo

Zobraziť katalóg
Nikon D780 telo
5 2 hodnotení
Doručenie na
predajňu zadarmo
Digitálny fotoaparát – zrkadlovka, so sánkami na blesk, so statívovým závitom, so stavovým displejom, s vymeniteľnými objektívmi, optický hľadáčik, optická stabilizácia obrazu, bajonet Nikon F, Full Frame snímač, rozlíšenie snímača 24,5 Mpx, maximálne rozlíšenie videa 4K, Log, rozlíšenie displeja 2,359 Mpx, dotykový, otočný/výklopný displej so živým náhľadom (Live View), podporovaný formát RAW a JPEG , SD, SDHC a SDXC pamäťová karta, rozhranie USB 3.2 Gen 1 (USB 3.0) a bezdrôtové rozhranie WiFi, mini HDMI, externý mikrofón a jack 3,5 mm súčasťou, akumulátor, popruh/pútko, USB kábel a krytka tela súčasťou balenia
Na sklade 2 ks 2 499 €
2 499 €
Nakupujte jedným klikom bez nutnosti opakovane vyberať dopravu a platbu Strážiť dostupnosť
Pridať do zoznamu
Záruka 24 mesiacov Kód:  OI2112b1 Produktové číslo:  VBA560AE Stránky výrobcu
Nikon D780 telo 2 499 € Momentálne nedostupné

Nikon D780 telo

Hmotnosť fotoaparátu: 840 g
Nikon D780 telo

Parametre tohto tovaru

            

Obrazový snímač:

CMOS 24,5 Mpx

Veľkosť snímača:

Full Frame

Uhlopriečka displeja:

3,2"

Bajonet:

Nikon F

            

Maximálna ISO:

3500

Maximálne rozlíšenie videa:

4K/30p (3 840 × 2 160)

Výdrž batérie:

2 260 snímok

Pokročilé funkcie:

Sánky pre blesk, výmenné objektívy, výklopný dotykový displej, optický hľadáčik, WiFi, Bluetooth

Vytvorte svoje najlepšie fotografické diela

Všestranný fotoaparát Nikon D780 vám poskytne všetko, čo očakávate od profesionálnej digitálnej jednookej zrkadlovky a ponúkne toho ešte oveľa viac. Vďaka odolnému dizajnu z horčíkovej zliatiny a dlhej výdrži batérie je vhodný aj do terénu. K dispozícii sú 2 rýchle a spoľahlivé systémy automatického zaostrovania, pokročilá funkcia sledovania objektu, ultra rýchle sériové snímanie či široký rozsah citlivosti ISO. Okrem fotografií môžete snímať plynulé videá v 4K rozlíšení a snímky následne pohodlne prenášať do ďalších zariadení cez bezdrôtové WiFi a Bluetooth rozhranie.

Nikon EXPEED 6

Impozantný výkon

Špičkový obrazový snímač CMOS, vo formáte kinofilmu s rozlíšením 24,5 Mpx, disponuje technológiou priameho osvetlenia a výkonným systém spracovania obrazu EXPEED 6. Vďaka tomu je zaistený široký dynamický rozsah, dokonalá reprodukcia farieb a brilantný výkon v extrémne širokom rozmedzí citlivostí ISO.

Duálny systém ostrenia

Fotoaparát Nikon D780 s duálnym systémom zaostrovania

Fotoaparát Nikon D780 disponuje rýchlym hybridným systémom automatického zaostrovania v režime živého náhľadu, ktorý využíva 273 zaostrovacích polí na precízne zameranie objektu a jeho plynulé sledovanie. V prípade hľadáčika je k dispozícii spoľahlivý autofókus s fázovou detekciou a 51 zaostrovacími poľami s možnosťou sledovania objektu v reálnom čase aj pri nízkom osvetlení.

Zaostrenie na oči

Zaostrenie na oči

V režime živého náhľadu dokáže inteligentný hybridný zaostrovací systém presne detegovať oči objektu. Pomocou multifunkčného voliča ľahko zvolíte oko, na ktoré chcete mať zaostrené, a fotoaparát Nikon D780 ho následne udrží zaostrené aj v prípade, že sa objekt pohybuje.

Rýchle sériové snímanie

Rýchle sériové snímanie

Sériové snímanie pri aktivovanom hľadáčiku dosahuje frekvenciu až 7 sn./s s automatickým zaostrovaním a expozíciou. V režime živého náhľadu je rýchlosť snímania zvýšená až na 12 sn./s. V rozlíšení Full HD je dosiahnutá vysokorýchlostná frekvencia až 120 sn./s. a vo formáte 4K/UHD 30 sn./s.

Diaľkomer

Dokonalá kontrola zaostrovania

Pri fotografovaní s aktivovaným manuálnym ostrením pomáha pri kontrole zaostrenia v mieste vybraného zaostrovacieho poľa elektronický diaľkomer fotoaparátu.

Výklopný LCD displej

Výklopný LCD displej

Veľký výklopný LCD monitor s 2 359 000 pixelmi a dotykovým ovládaním umožňuje vytvárať fotografie z netradičných uhlov či rýchlo kontrolovať zachytené snímky.

Pokročilé úpravy snímok

Pokročilé úpravy snímok

Praktická funkcia retušovania umožňuje presné orezanie snímok už pri ich vytvorení s možnosťou vodorovného alebo zvislého výrezu.



Vysoká citlivosť ISO

Vysoká alebo nízka hladina osvetlenia

Na dokonalé prispôsobenie snímok meniacim sa svetelným podmienkam ponúka Nikon D780 rozsah citlivosti ISO 100-51 200 s možnosťou rozšírenia až na hodnotu 204 800. Vďaka tomu dosiahnete bohaté odtiene za jasného slnečného svetla a odhalíte neuveriteľné detaily a nuansy pri nízkej hladine osvetlenia.

Pokročilé voľby

Pokročilé možnosti nastavenia zrkadlovky Nikon D780

Na väčšiu flexibilitu zrkadlovky Nikon D780 je k dispozícii nastavenie času uzávierky od 1/8 000 do 900 s, či synchronizácia bleskov Nikon Speedlight s krátkymi časmi uzávierky pre impozantné akčné snímky. Nechýbajú ani rôzne režimy merania expozície a vyváženie bielej farby, vďaka ktorým môžete rýchlo reagovať na zmeny prirodzeného svetla a v situáciách s vysokým kontrastom.

Robustná konštrukcia

Robustná konštrukcia

Nikon D780 vďaka robustnej konštrukcii zo zliatiny horčíka a uhlíkových vlákien, ktoré chránia sofistikované technológie vnútri fotoaparátu, disponuje extrémnou odolnosťou a dlhou životnosťou. Jednotlivé prvky sú dokonale utesnené a chránia tak zariadenie pred vniknutím prachu a vlhkosti.

Mobilná aplikácia SnapBridge

Bezdrôtové prenášanie snímok

Pomocou mobilnej aplikácie SnapBridge môžete rýchlo a pohodlne prenášať vaše fotografie a videá do svojho inteligentného zariadenia cez vstavané bezdrôtové rozhrania WiFi a Bluetooth. Aplikácia navyše umožní prehľadne filtrovať a zdieľať snímky vo formáte JPEG a RAW (NEF).

Digitálny fotoaparát Nikon D780 nahráva plynulé videá v 4K rozlíšení

Na zhotovovanie úžasne plynulých videosekvencií využíva digitálny fotoaparát Nikon D780 6K rozlíšenie obrazového snímača na záznam videa s extrémne vysokým rozlíšením 4K/UHD pri frekvencii 30p/25p/24p bez akéhokoľvek výrezu. Nechýba ani možnosť vytvárať časozberné či spomalené zábery v rozlíšení Full HD pri frekvencii 120P vrátane zvuku. Pri snímaní videa možno nastaviť rýchlosť a citlivosť automatického zaostrovania, a k dispozícii sú aj 4 režimy činnosti zaostrovacích polí.

Podpora HLG a N-Log

Podpora HLG a N-Log 10-bit

Zrkadlovka Nikon D780 umožňuje nahrávať bohatú stopáž HDR HLG na externé záznamové zariadenie a zobrazovať ju priamo na kompatibilnom monitore. Videá navyše môžete zaznamenávať vo formáte N-Log s 10-bitovou farebnou hĺbkou a zachytávať tak 4× viac informácií oproti štandardnému 8-bitovému záznamu.

Záznam časového kódu

Záznam časového kódu

Všetky vaše zábery môžu byť časovo kódované vo fotoaparáte na ľahšiu synchronizáciu a protokolovanie, najmä pri práci s viacerými kamerami. Časový kód môžete zaznamenávať vo formáte s kompenzáciou alebo bez kompenzácie medzier (drop frame) a posielať na 10-bitový výstup HDMI.


Duálny slot na SD karty

Duálny slot na SD karty

Na prispôsobenie pracovného postupu je k dispozícii duálny slot pre pamäťové karty SD UHS-II s možnosťou nastavenia zálohovania snímok alebo oddeleného ukladania fotografií vo formáte RAW a JPEG.

Externý blesk

Voliteľný externý blesk

Nikon D780 je kompatibilný so všetkými bleskami zo sortimentu Nikon. Zariadenie navyše podporuje rádiové pokrokové bezdrôtové osvetlenie, vďaka čomu môžete používať aj všestranný blesk SB-5000.

Objektívy NIKKOR

Objektívy NIKKOR

Digitálna zrkadlovka Nikon D780 je kompatibilná s obľúbenými objektívmi radu NIKKOR s bajonetom Nikon F. Aktuálne je k dispozícii viac ako 90 modelov, s ktorými dosiahnete vždy profesionálne výsledky.

Parametre a špecifikácia

Porovnať
Vlastnosti
Statívový závit, Výmenné objektívy, Sánky na blesk, Stavový displej Hotovo!
Stabilizácia obrazu
Optická Hotovo!
Bajonet
Nikon F Hotovo!

Typ a funkcie

Vlastnosti
Statívový závit, Výmenné objektívy, Sánky na blesk, Stavový displej Hotovo!
Stabilizácia obrazu
Optická Hotovo!
Bajonet
Nikon F Hotovo!

Snímač

Rozlíšenie snímača
24,5 Mpx Hotovo!
Pomer strán
3:2 Hotovo!
Minimálny čas uzávierky
1/8 000 s Hotovo!
Maximálny čas uzávierky
900 s Hotovo!
Maximálne ISO
51 200 Hotovo!
Maximálna rýchlosť sekvenčného snímania
12 sn./s Hotovo!

Video

Podporované rozlíšenie videa
UHD 4K 16:9 (3840 × 2160), Full HD 16:9 (1920 × 1080) Hotovo!
Ozvučenie videa
Stereo Hotovo!
Video kodek
H.264/MPEG-4 AVC Hotovo!

Objektív

Typ objektívu
Bez objektívu Hotovo!
Bajonet
Nikon F Hotovo!
Objektív
Bez objektívu Hotovo!

Objektív 2

Objektív
Bez 2. objektívu Hotovo!

Hľadáčik

Typ hľadáčika
Optický (OVF) Hotovo!
Maximálne zväčšenie OVF
0,7 x Hotovo!

Farba

Farba
Čierna Hotovo!

Vstupy a výstupy

Dátové rozhrania
Rozhranie USB 3.2 Gen 1 (USB 3.0), Bezdrôtové rozhranie WiFi Hotovo!
Audio/Video
Mini HDMI, Externý mikrofón, Jack 3,5 mm Hotovo!

Obsah balenia

Obsah balenia
Akumulátor, Popruh/pútko, USB kábel, Krytka tela Hotovo!
Špeciálne vybavenie
Bez špec. vybavenia Hotovo!
Počet objektívov
0 Hotovo!
Viac parametrov

Počiatky Nikonu sa datujú do roku 1917 v Japonsku. Vo svojich začiatkoch sa spoločnosť zaoberala predovšetkým výrobou optických skiel – teleskopmi, ďalekohľadmi, mikroskopmi a iným drobným, optickým vybavením. Vzápätí svoje portfólio firma rozšírila o výrobu fotografických objektívov značky Nikkor. Rozhodnutie o začatí vývoja prvého fotoaparátu Nikon padlo v roku 1946. Na poli fotoaparátov, najmä tých profesionálnych, si Nikon veľmi rýchlo vydobyl povesť špičkového výrobcu, čo trvá dodnes.

Jeho fotoaparáty boli dokonca zaradené do výbavy amerických kozmických lodí. O legendárny status spoločnosti Nikon sa zaslúžil aj model Nikon SP z roku 1957, ktorý je mnohými považovaný za najlepší fotoaparát všetkých čias. „Značka Nikon je legendou súčasnosti“ tvrdí oficiálny web spoločnosti. Výnimočne nejde o bezobsažný reklamný výkrik, ale o jednoduché konštatovanie reality.

Poznámka:

Varianty Nikon D780:

2 499 € - 2 499 €

Nikon D780 + 24–120 mm VR

Digitálny fotoaparát – zrkadlovka, so sánkami na blesk, so statívovým závitom, so stavovým displejom, s vymeniteľnými objektívmi, optický hľadáčik, optická stabilizácia obrazu, bajonet Nikon F, Full Frame snímač, rozlíšenie snímača 24,5 Mpx, maximálne rozlíšenie videa 4K, Log, uhlopriečka displeja 3,2", rozlíšenie displeja 2,359 Mpx, dotykový, otočný/výklopný displej so živým náhľadom (Live View), podporovaný formát RAW a JPEG , SD, SDHC a SDXC pamäťová karta, rozhranie USB 3.2 Gen 1 (USB 3.0) a bezdrôtové rozhranie WiFi, mini HDMI, externý mikrofón a jack 3,5 mm súčasťou, rozmery 11,6 × 14,4 × 7,6 cm (V׊×H), hmotnosť 840 g, akumulátor, USB kábel, objektív a krytka objektívu súčasťou balenia
Do košíka
2 499 €
Na sklade 2 ks
 

Nikon D780 telo

Digitálny fotoaparát – zrkadlovka, so sánkami na blesk, so statívovým závitom, so stavovým displejom, s vymeniteľnými objektívmi, optický hľadáčik, optická stabilizácia obrazu, bajonet Nikon F, Full Frame snímač, rozlíšenie snímača 24,5 Mpx, maximálne rozlíšenie videa 4K, Log, rozlíšenie displeja 2,359 Mpx, dotykový, otočný/výklopný displej so živým náhľadom (Live View), podporovaný formát RAW a JPEG , SD, SDHC a SDXC pamäťová karta, rozhranie USB 3.2 Gen 1 (USB 3.0) a bezdrôtové rozhranie WiFi, mini HDMI, externý mikrofón a jack 3,5 mm súčasťou, akumulátor, popruh/pútko, USB kábel a krytka tela súčasťou balenia
Info
2 499 €
Momentálne nedostupné
 

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, mám o tento foťák zájem, ale rád bych ho koupil na Třetinku. Chtěl bych se zeptat, proč u tohoto produktu tuto službu nenabízíte? Děkuji

Dobry Mam otazocku Rozhodujem sa medzy nikon d500 a nikon d780 Potrebujem telo viac na sport a neviem sa rozhodnut co je lepsie Nikon d780 stoji aj s objektivom 24-120 2149 eu Nikon d500 1449 eu iba telo Uz sa rozhodujem asi mesiac co je lepsie A cenovo priatelnejsie ale samozrejme aj kvalitnejsie Dakujem za odpoved

Dobry den Chcem sa opytat na objektiv k nikonu d780 Ci je to tento Odkaz do neznáma

Ahoj chcem sa opytat čo je lepšie Nikon D780 alebo Nikon D850?

Diskusia a poradňa k Nikon D780 telo
Príslušenstvo pre Nikon D780 telo Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Nikon D780 tělo. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Nikon D780. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Nikon D780. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Nikon D780 váz.
P-DC1-WEB11
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií