Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Nákupy pod palcom s aplikáciou Alza

Ninebot Kickscooter F40E by Segway

Zobraziť katalóg
Ninebot Kickscooter F40E by Segway
4,1 13 hodnotení
Elektrická kolobežka s výkonom 350 W, nosnosť 120kg, antracitová farba, maximálna rýchlosť 25 km/h, dojazd až 40 km, kapacita batérie 10.2 Ah, skladacia konštrukcia, hmotnosť 17.1kg
Kód:  NINE44 Produktové číslo:  8719325845785 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Ninebot Kickscooter F40E by Segway

Elektrická kolobežka od Ninebot Kickscooter z novej generácie F-Series

Nová kolobežka Ninebot Kickscooter F40E by Segway ponúka všetko, čo potrebujete. Dostatočne veľká batéria a výkonný motor vám umožní v závislosti od zvoleného jazdného režimu dôjsť až 40 km na jedno nabitie. V režime Sport zvládne kolobežka ísť rýchlosťou až 25 km/h. Vďaka svojmu výkonu si poradí aj s 20 % stúpaním. O pohodlnú a bezpečnújazdusa stará nízko položené ťažisko a 10-palcové pneumatiky so samoopravnou vrstvou proti defektu. Na zastavenie elektrickej kolobežky Ninebot Kickscooter F40E by Segway budete mať k dispozícii prednú elektrickú brzdu a zadnú kotúčovú brzdu. Vďaka Bluetooth pripojeniu sa môžete cez aplikáciu vo vašom smartfóne spojiť s e-kolobežkou.Medziriadidlami je umiestnený jasný a čistý LED displej, na ktorom uvidíte všetky informácie v reálnom čase. Dvojitým poklepaním možno meniť jazdné režimy. Elektrická kolobežka pre dospelého má nosnosť až 120 kg.

Precízne spracovaná elektrokolobežka pre dospelých Ninebot Kickscooter F40E

Na elektrokolobežke Ninebot Kickscooter F40E by Segway bezpochyby oceníte ľahkú a jednoducho skladaciu konštrukciu. Môžete si ju tak bez problémov vziať so sebou do spojov mestskej hromadnej dopravy, uložiť do kufra auta alebo pohodlne prenášať v jednej ruke. Ninebot Kickscooter F40E by Segway má novo odolnejšírámtrojuholníkovej konštrukcie, ktorá prepožičiava elektrokolobežke pevnosť a tuhosť. Nízke ťažisko e-kolobežky Ninebot Kickscooter F40E by Segway vám dodá počas jazdy pocit stability a bezpečia.

Ninebot Kickscooter F40E by Segway má skvele viditeľný čistý displej

Elektrická kolobežka Ninebot Kickscooter F40E sa pýši elegantným dizajnom a jasným, čistým LED displejom na riadidlách. Ten vám v reálnom čase bude ukazovať nielen vašu aktuálnu rýchlosť, ale aj režim napájania a stav batérie. Ninebot Kickscooter F40E by Segway disponuje technológiou Bluetooth, takže ju jednoducho spárujetesvaším smartfónom s aplikáciou Segway-Ninebot. Dvojitým kliknutím na displej elektrickej kolobežky Ninebot Kickscooter môžete prepínať medzi jazdnými režimami:

  • Eco – tento režim použite na dosiahnutie maximálneho dojazdu kolobežky
  • Standard – rýchlosť a dojazd sú vyvážené tak, aby ste sa dostali tam, kam potrebujete, a zároveň si užili kvalitnú jazdu
  • Sport – užite si maximálnu rýchlosť kolobežky, ktorá je 25 km/h (menší dojazd)
  • Walk – ak chcete vedľa elektrokolobežky len chodiť, použite tento režim

Vysoko výkonný motor

Motor elektrokolobežky disponuje výkonom 350 W, vďaka čomu na nej môžete ísť až rýchlosťou 25 km/h. Ninebot Kickscooter F40E by Segway si poradí aj s 20 % stúpaním. Maximálny dojazd elektrickej kolobežky potom činí 40 km v závislosti od zvoleného jazdného režimu.

Ninebot Kickscooter F40E by Segway s kvalitným osvetlením

Pri jazde na kolobežke je dôležité nielen vidieť, ale zároveň aj byť videný. Elektrická kolobežka pre dospelých Ninebot Kickscooter F40E by Segway má neoslňujúci predný LED svetlomet s výkonom 2,1 W. Samozrejmosťou sú tiež brzdové a zadné svetlá. Pre viditeľnosť v prevádzke oplýva elektrická kolobežka Ninebot KickscooterF40Eby Segway aj špeciálnymi E-MARK odrazkami, ktoré sú umiestnené vpredu, vzadu a na bokoch. Ak vám niekto vstúpi do cesty, môžete naň zazvoniť mechanickým zvončekom.

Kvalitné pneumatiky a nízko položené ťažisko

Pohodlnú a bezpečnú jazdu vám na elektrickej kolobežke Ninebot Kickscooter F40E by Segway zaistia 10-palcové bezdušové pneumatiky s vrstvou špeciálneho želé. Tieto pneumatiky minimalizujú riziko prepichnutia. Akumulátor elektrickej kolobežky Ninebot Kickscooter F40E by Segway je umiestnený v stúpadle, vďaka čomu máelektrickákolobežka pre dospelého nízke ťažisko a preto aj dobrú stabilitu.

Ninebot Kickscooter F40E by Segway sa nabíja cez port v opierke nôh

K nabíjaciemu portu kolobežky Ninebot Kickscooter sa ľahko dostanete, pretože je umiestnený na stúpadle. Kapacita batérie elektrokolobežky Ninebot Kickscooter F40E by Segway je 367 Wh (10,2 Ah) a jej plné nabitie zaberie približne 6,5 hodiny. BMS systém chráni batériu elektrickej kolobežky proti prebitiu, prehriatiu aj skratu

Elektrická kolobežka používa rekuperačný systém

Vďaka regeneratívnemu brzdeniu sa premieňa kinetická energia kolobežky Ninebot Kickscooter pri brzdení na elektrickú energiu. Dojazd kolobežky Ninebot Kickscooter F40E by Segway sa tak neustále predlžuje. Takto vytvorená energia sa totiž ukladá do zabudovaného lítiového akumulátora. Samotný brzdný systém elektrickejkolobežkypre dospelých Ninebot Kickscooter F40E by Segway sa skladá z dvoch na sebe nezávislých častí – elektrickej prednej brzdy a zadnej kotúčovej brzdy. Práve to vám umožní v prípade potreby zastaviť bezpečnejšie a rýchlejšie.

S aplikáciou budete mať dokonalý prehľad

Elektrická kolobežka pre dospelého Ninebot Kickscooter F40E by Segway disponuje Bluetooth pripojením, takže ju môžete jednoducho prepojiť s vaším telefónom a aplikáciou Segway-Ninebot. Tá je zadarmo dostupná ako pre Android tak aj iOS zariadenia. V aplikácii budete mať všetky dostupné informácie o vašej kolobežke. Vždybudetenapríklad vedieť, či máte dostatok batérie na ďalšiu jazdu. Aplikácia slúži na aktualizáciu firmvéru na zaistenie maximálnej funkčnosti.


Parametre a špecifikácia

Krajina
Česko, Slovensko Hotovo!
Určenie
Pre dospelých Hotovo!
Maximálna výška jazdca
200 cm Hotovo!
Minimálna výška jazdca
120 cm Hotovo!
Nosnosť
120 kg Hotovo!

Typ zásuvky

Krajina
Česko, Slovensko Hotovo!

Jazdec

Určenie
Pre dospelých Hotovo!
Maximálna výška jazdca
200 cm Hotovo!
Minimálna výška jazdca
120 cm Hotovo!

Konštrukcia

Nosnosť
120 kg Hotovo!
Hmotnosť
17,1 kg Hotovo!
Materiál rámu
Hliníkový Hotovo!
Materiál držadiel
TPR Hotovo!
Dĺžka kolobežky
114 cm Hotovo!
Minimálna výška riadidiel
116 cm Hotovo!
Maximálna výška riadidiel
116 cm Hotovo!

Vlastnosti

Typ
Mestská Hotovo!
Ďalšie vlastnosti
Skladacia konštrukcia, Stojanček, Zvonček, Displej, Rekuperácia energie (KERS) Hotovo!
Brzdový systém
Kotúčová brzda Hotovo!
Farba
Antracitová Hotovo!
Stupeň krytia
IPX5 Hotovo!
Osvetlenie
Predné svetlo Hotovo!

Kolesá

Priemer predného kolesa
10" (254 mm) Hotovo!
Priemer zadného kolesa
10" (254 mm) Hotovo!
Materiál koliesok
Pneu Hotovo!

Pohon

Výkon
350 W Hotovo!
Maximálna rýchlosť
25 km/h Hotovo!
Maximálne stúpanie
20 % Hotovo!

Batéria

Maximálny dojazd
40 km Hotovo!
Kapacita batérie
10,2 Ah Hotovo!
Typ batérie
Lítiovo-iónová Hotovo!
Napätie batérie
36 V Hotovo!

Kompatibilný OS

Kompatibilný OS
Android, iOS Hotovo!

Priemer kolies

Priemer kolies
10" Hotovo!
Viac parametrov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Proč je typ Ninebot by Segway Kickscooter MAX G30LE dražší o 4 tisíce, když parametry má skoro stejně? Díky

Dobrý den, jde vyměnit baterie, nebo musím být odborný servis?

Dobry vecer, ma kolobezka pri nabijani pipat?

Prosím, v jakém stavu se koloběžka dodává, mám na mysli jednoduchost či složitost jejího sestavení, postup?

Dobrý deň. Prosím Vás má kolobežka tempomat?

Zdravim , je tato el. kolobezka vhodna aj pre ludi cca 190-199cm vysokych a 115-120kg vaziacich? Plus rad by som vedel sirku riaditok. Dakujem za odozvu

Dobry den. Poradite mi, kde kupim plast a dusu? Dakujem

Jaký může mít koloběžka dojezd při váze 110kg ?

Diskusia a poradňa k Ninebot Kickscooter F40E by Segway
Príslušenstvo pre Ninebot Kickscooter F40E by Segway Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Ninebot Kickscooter F40E by Segway. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Ninebot Kickscooter F40E by Segway.
P-DC1-WEB08
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií