Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Alzaboxy

Nintendo 3DS – Inazuma Eleven: Team Ogre Attacks

Zobraziť katalóg
Nintendo 3DS – Inazuma Eleven: Team Ogre Attacks
Hra na konzolu – futbalový simulátor
Kód:  MU029c Produktové číslo:  045496525101 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Nintendo 3DS – Inazuma Eleven: Team Ogre Attacks Predaj skončil

Nintendo 3DS – Inazuma Eleven: Team Ogre Attacks

Ak hľadáte športovú hru s prvkami RPG, tak je Inazuma Eleven: Team Ogre Attacks tým, čo chcete.

Dej začína v budúcnosti a sleduje osudy Canona Evansa, pravnuka Marka Evansa, ktorý spozoroval nebezpečných vojakov pochodujúcich po ulici. Po chvíli zistíte, že táto vojenská jednotka Team Ogre chce odcestovať časom do súčasnosti, aby porazila futbalový tím Inazuma a tým zvrátila beh dejín, čo v ich zvrátených mysliach znamená vytvorenie sveta bez futbalu. V snahe zabrániť im v ich plánoch musia Canon s Markom spolupracovať v záujme záchrany futbalu a súčasne zabezpečiť Markovi a jeho tímu cestu k titulu najlepšieho futbalového tímu na svete.

Rovnako ako pri predchádzajúcich dielach, ktoré vyšli na Nintendo 3DS v minulom roku, Team Ogre Attacks obsahuje viac ako 2 000 postáv, ktoré môžete prijať do tímu a viac než 350 in-game špeciálnych pohybov. V tomto záverečnom diele nájdete nových hráčov a pohyby.

Pomocou funkcie Premium Link sa môžete pripojiť do Inazuma Eleven 3: Lightning Bolt alebo Inazuma Eleven 3: Bomb Blast bežiacich na druhom Nintendo 3DS a tam prijímať hráčov alebo položky, ktoré nie sú k dispozícii pri normálnom hraní.

Poznámka:
Pozor, niektoré hry môžu vyžadovať:
  • Registráciu u digitálnej distribučnej služby – MS Store, Origin, Steam, Uplay a pod. (Návod nájdete v našom článku Uplatnenie elektronických licencií)
  • Širokopásmové pripojenie k internetu pre hranie, úvodné nastavenie, aktualizácie či ďalšie funkcie
  • Platenie mesačných poplatkov za online hranie vo viacerých hráčoch (Xbox Live, PlayStation Plus a pod.)

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Nintendo 3DS – Inazuma Eleven: Team Ogre Attacks Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Nintendo 3DS - Inazuma Eleven: Team Ogre Attacks.
P-DC1-WEB06
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií