Doručení zdarma Alzaboxy

Nintendo 3DS White + The Legend of Zelda A Link Between Worlds

Zobraziť katalóg
Nintendo 3DS White + The Legend of Zelda A Link Between Worlds
Herná konzola - 2x 3'' TFT LCD, SD, Li-Ion, pohybový senzor, gyrosenzory, fotoaparát 0,3 Mpix, Wi-Fi
Kód:  MU001d Produktové číslo:  45496500641 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Nintendo 3DS White + The Legend of Zelda A Link Between Worlds Predaj skončil

Nintendo 3DS White + The Legend of Zelda A Link Between Worlds

Výhodný balíček ľadovo bielej hernej konzoly Nintendo 3DS a jedného z najpopulárnejších titulov Nintenda - hry The Legend of Zelda A Link Between Worlds. Samotná konzola vie ako vôbec prvý vo svojej kategórii zobrazovať 3D grafiku i bez použitia špeciálnych okuliarov! Pri hraní tak budete mať pocit otvoreného priestoru, čo napr zlepší pohyb s vašou postavičkou. Úroveň nastavenia 3D efektu je možné regulovať príslušným posuvníkom na vonkajšej strane konzoly. Samozrejmosťou je možnosť úplného vypnutia a hranie v klasickom 2D režime.

Vítanou novinkou oproti predchádzajúcim verziám Nintendo DS je systém ovládania. Krížový ovládač a samostatné tlačidlá bola zachovaná, ale pribudol kruhový ovládač, ktorý umožňuje pohľad okolo celej osi hráča, a dvojica senzorov pozdvihujúcu herné zážitky na úplne novú úroveň. Jedná sa o pohybový a tzv Gyro senzor, ktoré okamžite reagujú na pohyby s konzolou zo strany na stranu i zhora nadol a naopak.

Konzola obsahuje dva displeje. Pre 3D efekt slúži hornej širokouhlý displej o veľkosti 3,5'' s rozlíšením 800 x 240 bodov. Pod ním sa nachádza druhý dotykový displej, ktorý je menší (3'') s rozlíšením 320 x 240 a je určený pre ovládanie alebo napr zobrazenie hernej mapy. Ovládanie cez dolný displej je možné prstom alebo priloženým stylusom s nastaviteľnou veľkosťou, ktorý je možné uchovávať na zadnej strane konzoly. Oba displeje poskytnúť brilantný obraz s 16,77 miliónmi farbami. Zaujímavosťou je potom dvojica vonkajších integrovaných kamier, vďaka ktorým si budete môcť robiť 3D fotografie v rozlíšení 0,3 Mpx a priamo zobrazovať na väčšom displeji. Nechýba vnútorné kamera a integrovaný mikrofón pre komunikáciu.

Pri hraní samotný obraz nestačí, preto je konzola vybavená kvalitnými stereo reproduktormi, ktoré sa postarajú o virtuálny priestorový zvuk. Nechýba možnosť pripojenia slúchadiel. Podpora bezdrôtovej technológie Wi-Fi 802.11b/g umožňuje multiplayer až pre 16 hráčov a zdieľanie herných štatistík, najvyšších skóre apod Bezpečný prístup na internet bude možný cez bezdrôtový prístupový bod s podporu WPA/WPA2. V rozhraní nájdete slot pre herné kartičky, slot na pamäťové karty SD/SDHC, konektor pre kolísku a dobíjanie a konektor zvukového stereo výstupu.

Ku konzole je priložená SD pamäťová karta s kapacitou 2 GB, ktorá poslúži na ukladanie stiahnutých hier, vyhotovených 3D fotografií, zvukových nahrávok alebo vašich MP3 a AAC hudobných súborov, ktoré je možné na konzolu prehrávať. Model 3DS je spätne kompatibilný s hernými kartičkami pre predchádzajúce generácie DS, DSi rovnako ako so všetkými hrami a väčšinou aplikácií, ktoré doteraz vyšli. O napájanie konzoly sa stará Li-Ion batéria s výdržou až na 5 hodín hrania 3DS hier.

Parametre a špecifikácie:

Význačné novinky:
3D zobrazenie
Dotykový displej
Kruhový ovládač (360 °)
Pohybový a Gyro senzor
Podpora SD/SDHC kariet

Horný displej:
Typ: LCD
Veľkosť: 3,53''
Rozlíšenie: 800 x 240 bodov
Počet farieb: 16,77 miliónov (24 bitov)

Dolné displej:
Typ: LCD dotykový
Veľkosť: 3,02''
Rozlíšenie: 320 x 240 bodov
Počet farieb: 16,77 miliónov (24 bitov)

Kamera:
Typ: 2x vonkajšie + 1x vnútorná
Senzor: CMOS 0,3 Mpx
Rozlíšenie: 640 x 480 bodov
Bezdrôtová konektivita:
Wi-Fi 802.11b/g (2,4 GHz)

Ozvučenie:
Integrované stereo reproduktory

Ovládacie prvky:
A/B/X/Y tlačidla
Krížové tlačidlo
Kruhový ovládač
START/SELECT tlačidlo
Dotyková obrazovka
Integrovaný mikrofón a kamera
Pohybový a Gyro senzor
HOME tlačidlo
Posuvník regulácia 3D hĺbky
Prepínač Wi-FI On/Off
Tlačidlo pre zapnutie

Vstavané aplikácie:
Nintendo 3DS Camera
Nintendo 3DS Sound
Mii Maker
StreetPass
Mii Plaza
AR Games
Activity Log
Face Raiders

Rozhranie:
Slot pre herné karty (3DS, DS, DSi)
SD/SDHC slot pre pamäťové karty
Kolískový konektor
Napájací konektor
Audio jack

Napájanie:
Typ: Li-Ion batéria 1300 mAh
Výdrž 3DS hry: 3-5 hodín (závisí na úrovni jasu)
Výdrž DS hry: 5-8 hodín (závisí na úrovni jasu)
Doba nabíjania: cca 3,5 hodín

Prevedenie:
Farba: ľadovo biela (Ice White)
Rozmery: 134 x 74 x 21 mm (Š x H x V)
Hmotnosť: 230 g

Dodávané príslušenstvo:
Hra The Legend of Zelda A Link Between Worlds
Teleskopický stylus (až 10 cm)
Napájací AC adaptér
Dobíjacia kolíska
SD karta (2 GB)

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobry den, v obrazkoch sa zda, ze je v baleni SuperMario 3d land, ale v nazve sa pise, ze balenie obsahuje Legend of Zelda - su ku konzole obe tieto hry?

Diskusia a poradňa k Nintendo 3DS White + The Legend of Zelda A Link Between Worlds
Príslušenstvo pre Nintendo 3DS White + The Legend of Zelda A Link Between Worlds Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Nintendo 3DS White + The Legend of Zelda A Link Between Worlds. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Nintendo 3DS White + The Legend of Zelda A Link Between Worlds. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Nintendo 3DS White + The Legend of Zelda A Link Between Worlds. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Nintendo 3DS White + The Legend of Zelda A Link Between Worlds.
P-DC1-WEB07
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií