PET PET

Nintendo DSi - X-Men: Destiny

Zobraziť katalóg
Nintendo DSi - X-Men: Destiny
Hra na konzolu
Kód:  MQ021
Nintendo DSi - X-Men: Destiny Predaj skončil

Nintendo DSi - X-Men: Destiny

Ponorte sa do sveta X-Men:Destiny ako nový mutant s jedinečnou osobnosti.Pri postupnom odhaľovaní pravdy o dôležitých udalostiach, budete čím ďalej viac splývať so svojou identitou a stanete sa jej neochvejnou súčasťou.Vaša lojalita bude podrobená sérii dôsledných testov a budete sa musieť rozhodnúť, či nasledovať učenie X-Men alebo sa pripojiť k novému veku mutantov pod vládou bratstva Magneto.Záleží len na vás, aký si vyberiete osud.

Na výber budete mať z troch jedinečných postáv sveta X-Men.Vaše rozhodnutie v kľúčových momentoch ovplyvní váš osud a spôsob, akým s vami budú jednať ostatné postavy.Postupne budete rozširovať svoju silovú základňu a získavať rôzne gény na nadobudnutie nových schopností, napríklad k teleportovania, zmrazenie a rade ďalších.Bojovať budete v spoločnosti, alebo proti legendárnym mutantom z komiksov X-Men, vrátane Magneta, Wolverina, Kyklop a Gambit.Preskúmate rozvetvený príbeh, napísaný uznávaným spisovateľom Marvel - Mikom Careyem.

Parametre a špecifikácie:

Vlastnosti:
Určenie:Nintendo DSi
Žáner:akčné RPG

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Nintendo DSi - X-Men: Destiny
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Nintendo DSi - X-Men: Destiny. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Nintendo DSi - X-Men: Destiny. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Nintendo DSi - X-Men: Destiny. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Nintendo DSi - X-Men: Destiny.
P-DC1-WEB11
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií