Doručení zdarma Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

Nintendo Switch - Neon + Splatoon 2

Zobraziť katalóg
Nintendo Switch - Neon + Splatoon 2
Herná konzola - Nová herná konzola od japonského výrobcu kombinuje veľkú hernú konzolu k TV, vďaka modulárnemu dizajnu umožňuje súčasne využitie ako prenosná konzola, obsahuje dva integrované odpojiteľné ovládače Joy-Con, a je poháňaná čipovou sadou Tegra od firmy Nvidia
Kód:  NXHW003 Produktové číslo:  045496452346 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Nintendo Switch - Neon + Splatoon 2 Predaj skončil

Nintendo Switch - Neon + Splatoon 2

Modulárna herná konzola Nintendo Switch s čipom NVIDIA Tegra

Herná konzola Nintendo Switch je v podstate výkonný tablet, ktorý má dvojicu ovládačov po stranách a vie sa behom sekundy pripojiť k televízoru prostredníctvom dokovacej stanice. Nintendo zatiaľ neoznámilo finálne hardvérové parametre, ale už teraz je jasné, že hlavnú úlohu zohrá úplne nový procesor Tegra od spoločnosti NVIDIA.

nintendo switch - local mp
 

Užite si lokálny multiplayer s kamarátmi

nintendo switch - game modes
 

Nechýbajú ani online herné režimy

nintendo switch - pair 6 console
 

Ľahké spárovanie až ôsmich konzol

Nintendo Switch zastúpi aj domácu hernú konzolu

Nintendo Switch je prelomová domáca herná konzola zložená z troch dielov. Ten prvý predstavuje samotná výpočtová jednotka konzoly s 6,2" displejom. Za druhú časť možno považovať dokovaciu stanicu, do ktorej sa vkladá výpočtová jednotka. Vďaka konektoru HMDI prenáša Full HD obraz na vašu televíziu. Poslednú časť predstavujú pokrokové odnímateľné ovládače Joy-Con.

nintendo switch - tv console
 
Nintendo Switch - joystick
 

Multifunkčné ovládače Joy-Con

Joy-Con ovládače dokážu nezávisle na sebe snímať pohyb a navyše zvládajú pokročilú vibračnú odozvu. Vďaka integrovanej IR kamere rozpoznajú aj vzdialenosť a tvar. Môžete sa tak tešiť aj na nevšedné pohybové hry.

Lokálny multiplayer kdekoľvek vás napadne

Ovládače potom možno využívať rôznymi spôsobmi. Buď ich zapojíte do príslušenstva nazývaného Joy-Con Grip, s ktorým pôsobí viac ako tradičný konzolový ovládač. Alebo je možné ovládače používať zvlášť, a hrať tak napríklad aj vo dvojici, prípadne zostanú pripojené priamo ku konzole.

Odpojené boční ovladače
 
Nintendo Switch - trackpad
 

Pohodlné trackpady

V handheldovom móde je Switch veľmi zábavné zariadenie s pohodlným ovládaním, ktoré o mnoho percent zvýši všetky herné zážitky. Navyše si môžete kúpiť v rámci dodatočného príslušenstva hneď niekoľko farebných prevedení.

S Nintendo Switch zažijete hromadu zábavy

Nintendo Switch vás prenesie do herného sveta plného úplne nových titulov snáď vo všetkých žánroch. Už teraz je dohodnutá spolupráca naprieč celým svetom. Svoje hitovky si chystajú Activision, Electronic Arts, Take-Two Interactive, Ubisoft, Warner Bros. Interactive Entertainment a hlavní japonskí vydávatelia.

nintendo switch - plenty of fun
 
nintendo switch - zelda
 

The Legend of Zelda: Breath of the Wild?

Pripravte sa na to doteraz najväčšie dobrodružstvo v rámci série The Legend of Zelda s otvoreným svetom ničiacim staré hranice, ale napriek tomu rešpektujúcim svoje korene. Preskúmajte obrovský svet a objavte cez 100 svätýň plných hádaniek, rovnako ako množstvo zbraní, oblečenie a vybavenie.

 

Mario Kart 8 Deluxe

Legendárna partička sa vracia za volantom zábavných motokár. Hrajte až s ôsmimi kamarátmi v lokálnom multiplayeri. Všetky obľúbené trate a postavy z Wii U verzie, vrátane všetkých DLC tratí a postáv, sa vracajú na štartovné pole, a to vrátane nových pretekárov.

nintendo switch - mario kart
 
nintendo switch - switch 12
 

1 2 Switch

Jedná sa o prvú hru spoločnosti Nintendo, ktorá vás nechá súperiť v zábavných aktivitách a pritom sa pozerať druhému hráčovi do očí miesto pozerania sa na televíznu obrazovku. Od prestreliek v štýle divokého západu až po kopírovanie tanečných pohybov toho druhého. Jedná sa o kreatívne využitie širokých možností konzoly.

Multiplayerové online služby

Konzola tiež bude podporovať online multiplayer cez WiFi pripojenie k internetu. Po vzore ostatných konkurentov ponúkne Nintendo platenú službu, ktorá bude po určitú dobu zadarmo. Postupne vám umožní pozývať kamarátov do multiplayerových bitiek, nastavovať herné schôdzky a komunikovať s ostatnými hráčmi. Tiež sa plánuje uvoľňovanie starších hier úplne zadarmo.

nintendo switch - battery
 

Batéria

Nintendo Switch vydrží pri menej náročnej hre až 6 hodín. U graficky náročných titulov klesá výdrž približne na 3 hodiny.

nintendo switch - display
 

Displej

Multidotykový displej sa rozpína ??na uhlopriečke 6,2 palca. Ponúka tak ideálny rozmer pre skvelé herné zážitky kdekoľvek na cestách.

nintendo switch - memory
 

Interná pamäť

Má kapacitu celých 32 GB, z ktorej je časť vyhradená pre systém. Kapacitu možno však navýšiť pomocou microSDHC/SDXC karty s kapacitou až 2 TB.

Splatoon 2 súčasťou balenia

Pripravte sa na pokračovanie unikátnej strieľačky z tretieho pohľadu Splatoon, v ktorom si to dievčatká rozdávajú s chobotničkami o to, kto sa stane vládcom arény, v ktorej sa strieľa zásadne farbami! Opäť sa bude rozlievať farebný atrament v chaotických bitkách 4 na 4, pričom prvýkrát sa hráči budú môcť stretnúť aj v lokálnom multiplayeri vďaka veľmi univerzálnej platforme Nintendo Switch.

Technická špecifikácia

displej6,2" s rozlišením 1 280 × 720 bodů
CPU/GPUNVIDIA tegra
Paměť32 GB
SíťIEEE 802.11 a/b/g/n/ac, pro dokovací stanici lze dokoupit LAN adaptér
Video výstupPřes HDMI až 1080p, 720p v režimu handheldu
Audio výstupKompatibilní s 5.1, prostřednictvím HDMI
ReproduktoryStereo
TlačítkaZapínaní a volba hlasitosti
Sluchátka3,5mm jack
Slot pro herní kartyNintendo Switch Game Card
Slot pro paměťové kartyKompatibilní s microSD/microSDHC/microSDXC kartami, kapacita až 2 TB
SensoryAkcelerometr, gyroskop a sensor světla
batérieLithium-Ion s kapacitou 4 310 mAh
Výdrž baterie2,5 - 6,5 hodin v závislosti na spuštěné hře
Nabíjení bateriePřibližně 3 hodiny
 

Parametre a špecifikácia

Platforma
Nintendo Switch Hotovo!

Platforma

Platforma
Nintendo Switch Hotovo!

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, mám na vás 2 dotazy. 1: Jake jsou přesné podmínky rezervace? Hledal jsem je v obchodních podmínkách a bohužel nenašel. 2: Co všechno teto pack obsahuje/bude obsahovat. Pozn. dle většiny zdroju ma splatoon 2 vyjit az 21. července a to i všechny packy k nemu. Máte uveden 21. červen.

Diskusia a poradňa k Nintendo Switch - Neon + Splatoon 2
Príslušenstvo pre Nintendo Switch - Neon + Splatoon 2 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Nintendo Switch - Neon + Splatoon 2.
P-DC1-WEB14
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií