Stellar Blade Stellar Blade

Nintendo Switch Pro Controller - Xenoblade Chronicles 2 Edition

Zobraziť katalóg
Nintendo Switch Pro Controller - Xenoblade Chronicles 2 Edition
4,4 3 hodnotení
Gamepad – Nintendo Switch Pro Controller je prémiovým produktom, ktorý sa môže pochváliť prémiovým úchopom a polo priehľadným plášťom. Má rovnaké tlačidlá ako konzola Nintendo Switch v handheld móde a je navrhnutý tak, aby sa držal a kontroloval ľahšie, než ovládače Joy-Con!
Kód:  NXHW111b Produktové číslo:  045496430818 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Nintendo Switch Pro Controller - Xenoblade Chronicles 2 Edition Predaj skončil

Nintendo Switch Pro Controller - Xenoblade Chronicles 2 Edition

Kúpte si túto limitovanú edíciu ovládača Pro Controller pre konzolu Nintendo Switch v štýle hry Xenoblade Chronicles 2. Nintendo Switch Pro Controller je produktom, ktorý sa môže pochváliť prémiovým úchopom a polo priehľadným plášťom. Má rovnaké tlačidlá ako konzola Nintendo Switch v handheld móde a je navrhnutý tak, aby sa držal a kontroloval ľahšie, než ovládače Joy-Con. Ďalším významným rozdielom je to, že zatiaľ čo ľavý Joy-Con používa ako smerové šípky iné tlačidlá, Nintendo Switch Pro Controller má tradičnú ovládaciu plochu v tvare kríža.

Kľúčové vlastnosti ovládača Nintendo Switch Pro Controller

  • Limitovaná edícia ovládača
  • Prémiová kvalita
  • Optimalizované pre Nintendo Switch
  • Nintendo Switch Pro Controller ponúka modernú konektivitu

Prémiová kvalita

Tento ovládač je vybavený dvojicou lineárnych rezonančných spúšťačov s vlastnou schopnosťou pôsobiť HD vibrácie podobné tým u ovládačov Joy-Con. Funkcia HD vibrácií zabudovaná do novej generácie ovládačov spoločnosti Nintendo vytvára pohlcujúci herný zážitok, ktorého iba za využitie obrazu a zvuku nie je možné dosiahnuť.

Moderná konektivita

Vďaka zabudovanej NFC plôške môže Nintendo Switch Pro Controller taktiež využívať amiibo figúrky a karty. Tento ovládač je vybavený štandardným USB konektorom typu C a v balení sa nachádza aj USB kábel typu C pre potreby jeho nabíjania.

 

Parametre a špecifikácia

Platforma
Nintendo Switch Hotovo!

Platforma

Platforma
Nintendo Switch Hotovo!

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Nintendo Switch Pro Controller - Xenoblade Chronicles 2 Edition Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Nintendo Switch Pro Controller - Xenoblade Chronicles 2 Edition. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Nintendo Switch Pro Controller - Xenoblade Chronicles 2 Edition. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Nintendo Switch Pro Controller - Xenoblade Chronicles 2 Edition. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Nintendo Switch Pro vezérlő - Xenoblade Chronicles 2 Edition.
P-DC1-WEB18
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií