Stellar Blade Alzaboxy

Nintendo Wii U - Mario Kart 8

Zobraziť katalóg
Nintendo Wii U - Mario Kart 8
4,9 10 hodnotení
Hra na konzolu - to najlepšie zo všetkých Mario Kart hier v histórii, vrátane antigravitácie, jazdy po strope, lietania, závodov pod vodou
Kód:  MWU068 Produktové číslo:  45496333164 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Nintendo Wii U - Mario Kart 8

Herná konzola Nintendo Wii U v sebe ukrýva netušený potenciál. Akonáhle sa na scéne objaví fúzatý hrdina s červenou čiapkou, nezostáva nič iné než kapitulovať, pohodlne sa usadiť a pustiť sa do tuhých súbojov. Už ôsma generácia arkádových pretekov prináša jedno veľké spestrenie už tak návykovej hrateľnosti. Antigravitácia vám dá krídla a zažijete úplne nový level zábavy.

Hlavné lákadlo tvoria skvele spracované a inovatívne trate. Objavia sa loopingy, ďaleké skoky, podvodné pasáže a mnoho ďalšieho. Zamiešajte do toho rýchlostné power-upy alebo navádzané raketky a máte pred sebou žeravú jazdeckú hru. Akonáhle zošliapnete plyn, už sa radšej neotáčajte. Sleduje vás totiž celá horda nepriateľských jazdcov, ktorí si robia zálusk na prvú pozíciu. Preukážte pravú pretekársku krv a ukážte všetkým, že Mário je jednoducho ten najlepší.

Získajte kompletnú hru na stiahnutie od Nintenda zadarmo vďaka registrácii VIP passu z vašej hry Mariokart. Viac informácií tu.

Parametre a špecifikácia

Žáner
Pretekársky Hotovo!
Vekové obmedzenie
3 rokov Hotovo!
Platforma
Wii U Hotovo!
Edícia
Základná Hotovo!
Platforma
Wii/Wii U Hotovo!

Žáner

Žáner
Pretekársky Hotovo!

Hodnotenie PEGI

Vekové obmedzenie
3 rokov Hotovo!

Verzia

Platforma
Wii U Hotovo!
Edícia
Základná Hotovo!

Platforma/licencia

Platforma
Wii/Wii U Hotovo!
Poznámka:
Pozor, niektoré hry môžu vyžadovať:
  • Registráciu u digitálnej distribučnej služby – MS Store, Origin, Steam, Uplay a pod. (Návod nájdete v našom článku Uplatnenie elektronických licencií)
  • Širokopásmové pripojenie k internetu pre hranie, úvodné nastavenie, aktualizácie či ďalšie funkcie
  • Platenie mesačných poplatkov za online hranie vo viacerých hráčoch (Xbox Live, PlayStation Plus a pod.)

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Nintendo Wii U - Mario Kart 8 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Nintendo Wii U - Mario Kart 8. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Nintendo Wii U - Mario Kart 8. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Nintendo Wii U - Mario Kart 8. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Nintendo Wii U - Mario Kart 8.
P-DC1-WEB12
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií