Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

mini AD Gaming mini AD gaming

Nintendo Wii U - New Super Mario Bros.

Zobraziť katalóg
Nintendo Wii U - New Super Mario Bros.
5 6 hodnotení
Hra na konzolu
Kód:  MWU050k Produktové číslo:  45496331191 Stránky výrobcu

Nintendo Wii U - New Super Mario Bros.

New Super Mario Bros. U je plošinovka zo starej školy, teda s dvojrozmerným spracovaním, rozsiahlym dejom a množstvom zábavných prvkov. Mário a jeho kamaráti sa objavujú v nových podobách a pridať sa k nim môžu aj hráči prostredníctvom svojich postavičiek Mii.
 


Ako vždy dostane Mário a jeho kamaráti za úlohu zachrániť princeznú Peach. Lenže tentoraz na to ide Bowserova banda inak. Namiesto toho, aby princeznú uniesli, obsadia jej hrad a za pomoci mechanickej ruky Mária, Luigiho a Toada z princezninej blízkosti vytiahnu a vyhodia ich ďaleko za brány Hubového kráľovstva.



Teraz je na nich a samozrejme aj na vás, aby sa Mário a jeho partia dostala cez mapu plnú úrovní, kým pred sebou opäť neuvidia princeznin domov. Po prvýkrát nie je Máriove dobrodružstvo rozčlenené na svety. Ide o jednu veľkú mapu, ktorú budete môcť od samého začiatku dôkladne skúmať a bude jedine na vás, po ktorých cestách pôjdete a akým sa vyhnete.


Nové režimy:
Okrem klasického príbehu obsahuje New Super Mario Bros. U aj dva úplne nové módy.

Boost Mode vyniká tým, že čím viac mincí pozbierate, tým rýchlejšie sa pohybuje obrazovka, a o to pohotovejšie a presnejšie musíte hrať. Pre speed runy je tento mód ako stvorený. Pomôcť si v tomto móde môžete pridaním až štyroch dodatočných plošiniek, ktoré po niekoľkých sekundách opäť miznú. To sa vykonáva prostredníctvom dotykového displeja Gamepadu Wii U. Tento mód sa dá hrať aj v kooperatívnom multiplayeri pre maximálne päť hráčov (jeden s Wii U gamepadom a až štyri s Wii Remote).


Druhý nový režim sa nazýva Challenge Mode a podrobí hráčov tvrdej skúške. Zostavuje sa totiž z desiatok úloh a naozajstných výziev. Musíte napríklad prejsť celú úroveň bez toho, aby ste sa dotkli zeme - skrátka budete musieť skočiť na každého nepriateľa v ceste.

Nové power-upy:
Aký by to bol nový Mário bez nových power-upov. Najväčšou novinkou je kotúľajúci sa oriešok, ktorý Máriovi prepožičia veveričí oblek a stane sa z neho "Flying Squirrel Mario". Vďaka nemu sa môžete po zoskočení chvíľu vznášať vzduchom a dostať sa tak obyčajným skokom oveľa ďalej. Už známe tradičné power-upy samozrejme zostávajú, a to vrátane možnosti zmenšiť hlavného hrdinu na Mini Mária.



Ovládanie:
New Super Mario Bros. U sa ovláda výhradne novým gamepadom Wii U, a síce prostredníctvom jeho tlačidiel. V niektorých režimoch sa navyše používa aj dotykový displej ovládača pre pridávanie dodatočných plošiniek. Takisto máte možnosť hrať hru kompletne na ovládači, takže televíznu obrazovku môžete pokojne prepnúť.

V kooperatívnom multiplayeri môže mať GamePad Wii U iba jeden hráč. Ostatní potom používajú Wii Remote. V takejto situácii hráči s Wii Remote sledujú dianie na televíznej obrazovke a hráč s gamepadom Wii U na dotykovom displeji ovládača.


Sociálne hranie:
Hra New Super Mario Bros. U využíva služby Nintendo Network, aby do diania zapojila aj vašich priateľov, známych a ďalších hráčov z vášho regiónu. Na mape herného sveta budete môcť vidieť odkazy ostatných, a tým pádom môžete dostať cennú radu a zistiť, čo vás čaká. To isté platí aj pre samotné úrovne. Ak napríklad neuspejete, zobrazia sa vám odkazy ľudí, ktorí neuspeli na tom istom mieste. A samozrejme budete môcť aj vy zanechať svoj odkaz.


Systém nápovedy:
Super Guide, známy z New Super Mario Bros. Wii, sa vracia tiež! Pre prípad, že by príslušná prekážka predstavovala naozajstný oriešok, pribehne vám na pomoc zabudovaný systém nápovedy. To však až v okamihu, keď neuspejete na tom istom mieste niekoľkokrát za sebou.

Parametre a špecifikácia:
Určenie: Nintendo Wii U
Žáner: plošinovka
Lokalizácia: anglická
Hodnotenie PEGI: 3+

Prečítať viac

Parametre a špecifikácia

Žáner
Akčný Hotovo!
Vekové obmedzenie
3 rokov Hotovo!
Platforma
Wii U Hotovo!
Edícia
Základná Hotovo!

Žáner

Žáner
Akčný Hotovo!

Hodnotenie PEGI

Vekové obmedzenie
3 rokov Hotovo!

Verzia

Platforma
Wii U Hotovo!
Edícia
Základná Hotovo!

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Nintendo Wii U - New Super Mario Bros.
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Nintendo Wii U - New Super Mario Bros. Select.
P-DC1-WEB07
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií