Doručení zdarma Alzaboxy

Nintendo Wii U - New Super Mario Bros. + New Super Luigi

Zobraziť katalóg
Nintendo Wii U - New Super Mario Bros. + New Super Luigi
Hra na konzolu – Hra zadarmo ku konzole
Kód:  xxMWU050k Stránky výrobcu
Nintendo Wii U - New Super Mario Bros. + New Super Luigi Predaj skončil

Nintendo Wii U - New Super Mario Bros. + New Super Luigi

New Super Mario Bros. U je plošinovka zo starej školy, teda s dvojrozmerným spracovaním, rozsiahlym dejom a množstvom zábavných prvkov. Mario a jeho kamaráti sa objavujú v nových podobách a pridať sa k nim môžu aj hráči prostredníctvom svojich postavičiek Mii.
 

 


Ako vždy dostanú Mario a jeho kamaráti za úlohu zachrániť princeznú Peach. Lenže tentoraz na to ide Bowserova banda inak. Namiesto toho, aby princeznú uniesli, obsadia jej hrad a pomocou mechanickej ruky Maria, Luigiho a Toada z princezninej blízkosti vytiahnu a vyhodia ďaleko za brány Hubového kráľovstva.

 

 


 


Teraz je na nich a samozrejme tiež na vás, aby sa Mario a jeho partia dostali cez mapu plnú úrovní, až kým pred sebou opäť neuvidia domov princeznej. Prvýkrát nie sú Mariove dobrodružstvá rozčlenené na svety. Ide o jednu veľkú mapu, ktorú budete môcť od samého začiatku dôkladne skúmať a bude jedine na vás, po ktorých cestách sa vydáte a ktorým sa vyhnete.

 

 

 

 


Nové režimy:
Okrem klasického príbehu obsahuje New Super Mario Bros. U tiež dva úplne nové módy.

Boost Mode vyniká tým, že čím viac mincí pozbierate, tým rýchlejšie sa pohybuje obrazovka a o to pohotovejšie a presnejšie musíte hrať. Tento mód je ako stvorený na speed runy. Pomôcť si v tomto móde môžete pridaním až štyroch dodatočných plošiniek, ktoré po niekoľkých sekundách opäť miznú. To sa vykonáva prostredníctvom dotykového displeja GamePadu Wii U. Tento mód sa dá hrať aj v kooperatívnom multiplayeri pre maximálne päť hráčov (jeden s Wii U GamePadom a až štyria s Wii Remote)

 

 

 

 

 


Druhý nový režim sa nazýva Challenge Mode a podrobí hráčov tvrdou skúškou. Zostavuje sa totiž z desiatok úloh a reálnych výziev. Musíte napríklad prejsť celú úroveň bez toho, aby ste sa dotkli zeme – budete musieť jednoducho skočiť na každého nepriateľa v ceste.

Nové power-upy:
Čo by bol nový Mario bez nových power-upov. Najväčšou novinkou je kotúľajúci sa oriešok, ktorý Mariovi prepožičia veveričí oblek a stane sa z neho „Flying Squirrel Mario“. Vďaka nemu sa môžete po zoskočení chvíľu vznášať vzduchom a dostať sa tak jednoduchým skokom oveľa ďalej. Už známe tradičné power-upy samozrejme zostávajú a to vrátane možnosti zmenšiť hlavného hrdinu na Mini Maria.

 

 

 


 


Ovládanie:
New Super Mario Bros. U sa ovláda výhradne novým GamePadom Wii U, konkrétne prostredníctvom jeho tlačidiel. V niektorých režimoch sa navyše používa aj dotykový displej ovládača na pridávanie dodatočných plošiniek. Máte možnosť hrať hru aj kompletne na ovládači, takže televíznu obrazovku môžete pokojne vypnúť.

V kooperatívnom multiplayeri môže mať GamePad Wii U iba jeden hráč. Ostatní hráči používajú Wii Remote. V takejto situácii hráči s Wii Remote sledujú hru na televíznej obrazovke a hráč s gamepadom Wii U na dotykovom displeji ovládača.

 

 

 

 


Sociálne hranie:
Hra New Super Mario Bros. U využíva službu Nintendo Network, aby do hry zapojila aj vašich priateľov, známych a ďalších hráčov z vášho regiónu. Na mape herného sveta budete môcť vidieť odkazy ostatných a tým pádom môžete dostať cennú radu a zistiť, čo vás čaká. To isté platí aj pre úrovne samotné. Napríklad ak neuspejete, zobrazia sa vám odkazy ľudí, ktorí neuspeli na tom istom mieste. Samozrejme budete môcť aj vy zanechať svoj odkaz.

 

 

 

 

 


Systém nápovedy:
Super Guide, známy z New Super Mario Bros. Wii sa vracia tiež! V prípade, že by daná prekážka predstavovala naozajstný oriešok, pribehne vám na pomoc zabudovaný systém nápovedy. To však len vo chvíli, ak neuspejete na tom istom mieste niekoľkokrát za sebou.

Parametre a špecifikácie:
Určenie: Nintendo Wii U
Žáner: plošinovka
Lokalizácia: anglická
Hodnotenie PEGI: 3+

 

 

Parametre a špecifikácia

Herné a filmové série
Super Mario Hotovo!

Séria

Herné a filmové série
Super Mario Hotovo!

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Nintendo Wii U - New Super Mario Bros. + New Super Luigi.
P-DC1-WEB18
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií