Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Alzaboxy

Nintendo Wii U Premium Pack Black + Mario Kart 8 + New Super Mario and Luigi

Zobraziť katalóg
Nintendo Wii U Premium Pack Black + Mario Kart 8 + New Super Mario and Luigi
Nintendo Wii U Premium Pack Black + Mario Kart 8 + New Super Mario and Luigi Predaj skončil

Nintendo Wii U Premium Pack Black + Mario Kart 8 + New Super Mario and Luigi

Obsahom tohto luxusného balenia sú okrem samotnej konzoly i herné šlágre New Super Mario and Luigi a Mario Kart 8. Ponorte sa do luxusného akčného zážitku, kombinovaného s prvkami žánru RPG, prechádzajte rozsiahlymi krajinkami a popasujte sa s nepriateľmi v dobrodružstvo, ktoré rozhodne o osude celej galaxie. Budete postavený pred naozajstné výzvy a boj proti všemožným príšerám bude vaším denným chlebom. Okamžite si tak otestujete schopnosťou herná konzola Nintendo Wii U.

nekonečná zábava

Nintendo Wii U je nevyčerpateľnou studnicou vzrušujúcich zážitkov, s ktorými sa váš obývacia izba premení zábavné centrum kedykoľvek si spomeniete. Vďaka novému revolučnému ovládači s dotykovou obrazovkou a dokonale presnému snímanie pohybu vám Nintendo opäť otvára nový herný priestor - teraz navyše s podporou rozlíšenia Full HD a rozhraním HDMI pre pripojenie k najmodernejším plochým televízorom v nekomprimované digitálnej kvalite.


veľa nového

Wii U prichádza s množstvom inovácií a vďaka spätnej kompatibilite takmer všetkých periférií i hier ho radi odporučíme nielen úplným nováčikom na hernom poli, ale aj spokojným užívateľom pôvodnej konzoly Nintendo Wii. V tomto prémiovom balení navyše získate dve skvelé hry New Super Mario Bros. a New Super Luigi.U.


Celkom nový ovládač

GamePad Wii U otvára druhé okno do sveta videohier as jeho pomocou odstraňuje tradičné bariéry medzi vami, hrou, a televízorom. Hlavným prvkom gamepadu je 6,2 "dotykový LCD displej s pomerom strán 16: 9, nechýba ale ani tradičné tlačidlá pre ovládanie či dve analógové páčky.


Hry v pohybe

GamePad obsahuje pohybové senzory, čelné kameru s mikrofónom, stereofónne reproduktory, funkcia spätnej väzby, senzorovú lištu a stylus. Podporuje tiež čoraz populárnejšie technológiu NFC pre bezdrôtovú výmenu dát medzi prenosnými zariadeniami. Napájanie celého ovládače zaisťuje dobíjací akumulátor, ktorý vás nevystavuje nutnosti zakupovaní samostatných batérií. Pri všetkých skvelých funkciách sa hmotnosť gamepad zastavila necelých päťsto gramoch, čo približne zodpovedá s bežnému tabletu.


Miiverse

Miiverse je úplne nová komunikačná sieť, ktorá umožňuje hráčom po celom svete zdieľať informácie, diskutovať o hrách a objavovať nový obsah.

Použite svoju postavu Mii, vstúpte do sveta Miiverse a sledujte hry, aplikácie a zábavný obsah. Okrem základnej obrazovky, z ktorej budete vstupovať do hier a aplikácií, obsahuje Mii tiež pre sociálne siete typickú múr a nechýba ani možnosť chatu vrátane podpory hlasu a videa. Na tento účel má Wii U GamePad zabudovaný mikrofón a kameru. Miiverse bude hráčom k dispozícii kedykoľvek aj v priebehu hrania, a síce práve prostredníctvom dotykového displeja ovládača.


nintendo eShop

Je veľa možností ako objavovať nové hry v eShope Nintendo: môžete sledovať trailery, rebríček populárnych hier alebo si nájsť hru podľa špecifikácií.


internetový prehliadač

Wii U obsahuje aj prehliadač, ktorý umožňuje užívateľom s internetovým pripojením surfovať po webe z pohodlia gauča. Použitím tlačidiel na gamepady Wii U môžete zobraziť vaše obľúbené webové stránky bez použitia televízie. Internetový prehliadač môžete dokonca použiť aj uprostred hrania, bez toho aby ste prišli o svoju aktuálnu pozíciu!


Parametre a špecifikácie:

Výpočtový systém:
Procesor (CPU): viacjadrový vychádzajúce z čipu IBM Power
Operačná pamäť: 2 GB RAM (1 GB pre systém a 1 GB pre hry)

obraz:
Grafický čip (GPU): podpora vysokého rozlíšenia (podpora GPGPU), využíva moderných technológií grafických kariet AMD Radeon.
Podpora rozlíšenia: 1080p, 1080i, 720p, 480p a 480i.
Kompatibilné káble: HDMI, Wii D-Terminal, komponentný kábel Wii, RGB Wii, S-Video Wii, Stereo AV a Wii AV.

zvuk:
Šesťkanálový lineárny výstup PCM cez kábel HDMI alebo digitálny výstup cez konektor AV Multi Out.

Úložný priestor:
Zabudovaná pamäť flash: 32 GB
Slot pre karty SDHC
Podpora pripojenie externého úložisko USB

Optická mechanika:
Optické disky Wii U a Wii
Disk Wii U pojme až 25 GB dát a čítaný je rýchlosťou 22,5 MB za sekundu.

Pripojenie k sieti:
WiFi: IEEE 802.11b / g / n
Dva zadné konektory USB podporujú LAN adaptér Wii

Tlačidlá gamepadu Wii U:
Dve analógové páčky, ktoré možno stlačiť
Akčné tlačidlá A / B / X / Y
Ramenné tlačidlá L / R / ZL / ZR
Tlačidlá Power / Home / SELECT / START / + / -
tlačidlo TV

Displej gamepady Wii U:
Typ: LCD, dotykový
Uhlopriečka: 6,2 "
Pomer strán: 16: 9

Ostatné prvky gamepady Wii U:
Mikrofón / kamera / funkcionalita NFC / zabudovaný stylus / stereo reproduktory / senzorová lišta / 3,5 mm vstup na slúchadlá / posuvník hlasitosti / pohybové senzory (akcelerometer, gyroskop a geomagnetické senzor) / lítium-iónová batéria / vibračné odozva

Ďalšie ovládače:
Wii U podporuje súčasné pripojenie dvoch ovládačov Wii U GamePad, štyroch ovládačov Wii Remote (Wii Remote Plus) či ovládačov Wii U Pro. Ďalej podporuje príslušenstvo ako Nunchuk, Classic Controller či Wii Balance Board.

Spätná kompatibilita:
Vďaka funkcii spätnej kompatibility je takmer každé príslušenstva či hra pre Wii je použiteľná na Wii U. S využitím funkcie prenosu súborov je možné z Wii na Wii U presunúť aj vaše hry WiiWare a Virtual Console.

prevedenie:
Farba: čierna
Rozmery: 46 x 172 x 268,5 mm (V x Š x H)
Hmotnosť: 1,6 kg

Obsah balenia:
Konzola Wii U + interná pamäť flash veľkosti 32 GB
Stojan pre konzolu Wii U
GamePad Wii U
Stylus, kolíska a stojan pre GamePad Wii U
Senzorová lišta (sensor bar)
AC adaptér konzoly Wii U
AC adaptér gamepadu Wii U
Kábel HDMI (1,5 m)

Bonusový obsah:
Mario Kart 8
New Super Mario and Luigi

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Prosím o přesný popis = co přesně toto konkrétní balení obsahuje(popř. neobsahuje)?

Balení nemusí obsahovat příslušenství. To je co???nemusí..

Diskusia a poradňa k Nintendo Wii U Premium Pack Black + Mario Kart 8 + New Super Mario and Luigi
Príslušenstvo pre Nintendo Wii U Premium Pack Black + Mario Kart 8 + New Super Mario and Luigi
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Nintendo Wii U Premium Pack Black + Mario Kart 8 + New Super Mario and Luigi. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Nintendo Wii U Premium Pack Black + Mario Kart 8 + New Super Mario and Luigi. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Nintendo Wii U Premium Pack Black + Mario Kart 8 + New Super Mario and Luigi. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Nintendo Wii U Premium Pack Black + Mario Kart 8 + New Super Mario and Luigi.
P-DC1-WEB11
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií